Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 62
Raspunsuri - Pagina 16
georgia_c spune:
vally , a ajuns ... insa nu mi-ai trecut numele tau 
insa as avea o propunere pt bucurestence ...ca sa nu le pun la posta ... poate ne vedem la o cafea .. si va dau personal snurul ... ce ziceti ... io invit si restul fetelor , da' nu stiu cum ne sincronizam
felix, cea zatuita o sa-ti zic de-acum
.. aveam si io o colega care se plimba cu zatul de cafa prin geanta ... dar zau la cat e lenea mea de mare , daca as face asa ceva ...ca io's mai puturoasa asa ...
pt perseverenta
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
vally spune:
rocsy : bafta azi la Tutu ... sa se sparga....si sa fie cu ochisori
Magdita: bafta la examene ! sa scapi repede si usor de ele!
va pupi' pe toate si vb mai tz, ca ma dau astia afara.......
http://tt.lilypie.com/jYzep2.png
vally spune:
georgia e super ideea ta! ramane sa stabilim ziua; saptamana asta poate....
Felix: mercic pt urari!
jasmine: felix are dreptate; mai bine te duci cam intre z8-10
pupicei tuturor!
http://tt.lilypie.com/jYzep2.png
lalitica2000 spune:
jasmine, bine ai venit printre noi si sa speram ca nu vei zabovi prea mult si vei zbura la odisee
georgia, eu sunt de acord cu tine. Ce ziceti fetelor, punem de-o intalneala? acum e si frumos afara si putem sta la o terasa...
jasmine30 spune:
Fetele, ma primiti si pe mine la intalnirea voastra chiar daca nu sunt inca pacienta lui Tutu?
Sotul meu sta bine cu spermograma. Eu am instalatia cu probleme :) Am fost operata din cauza unui polip uterin, apoi am ramas insarcinata de 2 ori si am pierdut ambele sarcini. Bineinteles ca am facut toate analizele si toate sunt bune. Adica analizele bune, pacientul mort :)
Am ajuns la limita disperarii, am fost la N medici, de la Marinescu, la clinici private, etc dar nimeni nu imi spune nimic.
Singura mea speranta ramane Tutunaru care sper ca macar sa imi dea o raza de spernata in suflet...
fireyes spune:
Tamaryllis, te inteleg perfect, saptamana trecuta cand faceam acrobatii cu teste de sarcina si BHCG de fan, nu i-am suflat o vorba lu' sotzulica...Bine, in nebunia mea speram sa-i dau o veste neasteptat de buna. M-am spovedit (partial) dupa si el mi-a zis ca s-a resemnat si daca i s-a spus ca nu se poate natural, atunci a bagat la dovlecel... eu mi-s mai capoasa![]()
Feli, sa-ti traiasca sotu', ca mult adevar mai graieste...al meu nu stiu daca ar mai avea rabdare, ca si eu il incerc des.
Aerlilian, iubita rezista pe baricade, ca n-ai idee cat iti tin pumnii sa iasa cum trebuie! Dar sa stii ca o sa te haituiesc dupa aia ca trebuie sa beau si eu dupa o graviduta
Magdita, tinem pumnii pentru examenele alea multe si rele, desi stim sigur ca esti campioana![]()
Georgia, eu tare as avea nevoie de o bucatica din snurul tau bun, ca imi trebuie rau si rod de pantece si scapare de boala...si m-as baga la o cafea prin bucuresti... numa' sa fie sapt viitoare ca maine plec...
Mada, nu mai stiu zau incotro s-o iau... cu cat ma "afund" in treaba asta cu FIV, cu atat mi se pare mai dificil...stiu ca o sa vina BB, dar intrebarea e CAND?
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
ubirica spune:
neata fetele!!!
am venit si eu de la ids, mi-am recoltat pentru beta hcg, sper sa iasa mai mare..tot pe la 4 imi dau rezultatul, dupa care ma duc la Tutu.
Nu am greturi, doar usoare somnolente, sanii ii simt durerosi, ...si as manca numai acriutri.
mada23 spune:
Fetele ce as putea sa am, ma ia niste calduri, bufeuri , asa ca atunci cand luam ova-mitul, m-am dereglat? cm a fost numai o zi , in rest niste pete
, ma termina hormonii astia.
Fireyes...te inteleg perfect, dar mare e Bunul Dumnezeu si ne v-a darui un bebe atunci cand ne vom astepta mai putin, trebuie sa invatam sa avem rabdare.
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Andreuk spune:
Fetele, sunt tare suparata...Dupa cum va spuneam ieri, nu am mai avut rabdare si am facut test...Evident a iesit negativ, de azi au inceput si simptomele premenstruale...Sunt tare trista

mada23 spune:
Andreuk..ai toata dragostea noastra 
, nu fi supi , trebuie sa mergem mai departe si sigur o sa fie bine
.Dar pana nu vezi rosu mai exista o speranta.
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul