Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 62

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vally spune:

neata' tutunici optimiste ! am venit si eu la ceiutul de dimineata.( cafea nu mai beau de la incep anului...nici nu mai fumez cam de 2 luni...ma laud si io acum...)

multumesc tuturor pentru incurajari!am fost ieri la Tutu si OD 18! ma mai duc maine...
georgia vreau si io....

o zi minunata tuturor! si incercati sa fiti optimiste

http://tt.lilypie.com/jYzep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna dimi
Feli..mersic de laptic, e mai bine sa nu te grabesti cu testul, daca e sa fie, e oricum.
Rocsy...buna productie, continuam galeria
Crisarh..la mine a durat vre-o 2 saptamani pana m-am recuperat, asa ca nu-i o regula ai sa vezi cum te simti tu.
Fireyes.. fetitza, vine el bebele, trebuie sa nu ne pierdem speranta.
Magdita... fata studioasa, bafta multa la examene, si nu uita sa mai prestezi din cand in cand.
Anaconda...mersic mult de informatie
Georgi.. nu cred ca se supara nimeni, e un lucru minunat ce faci pentru fete.
Tamaryllis...e prea devreme nu te grabi cu testul, nu face bine la "pisic"
Lali, Ubi...pupici si voua

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Valy.. scoatem galeria si pentru tine

asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

fetele , va rog sa-mi transmiteti email cu adresa daca sunteti interesate ...ma gandesc ca spatiul de la mesaje private se va umple f usor ..adresa de email o gasiti tot la profilul meu , daca insa nu este va rog sa transmiteti pe privat .. si uite asa , prin explicatiile astea imbarligate , m-am dat de gol ,ca sunt inginera

vallyastept datele de la tine

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Buna fetele. Eu sunt o viitoare pacienta a doctorului Tutunaru si as vrea sa va intreb ceva: eu i-am dat un sms vinerea trecuta si i-am spus povestea mea pe scurt, ca am pierdut 2 sarcini si ca vreau sa fac bb si m-a chemat vineri la cabinet. Cu toate ca nu am putut ajunge pt ca imi venise cm chiar in ziua aceea acum nu stiu ce sa fac, daca sa ma duc saptaman viitoare la cabinet fara programare sau nu.

Eu am auzit de la o prietena ca daca vb cu el direct nu e nevoie de programare neaparat. Voi ce stiti ?

Voi ati auzit de cazuri de sarcini pierdute, in care mamicile au reusit sa duca la bun sfarsit sarcina cu Dr Tutunaru ?

Va pup si va doresc cat mai multi bebei !

Mergi la inceput

Jasmine..poti sa te duci linistita fara programare daca ai vb cu el. Am vorbit cu multe mamici care aveau problemele tale, cand nimeni nu le dadea sanse, Tutu le daruia un bebe sanatos. Citat "crezi ca o sa te intrebe copilul daca ai sangerat, nu ai tu treaba"
Tinem pumnii, esti pe maini bune, sa te duci cu inima deschisa.

asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

salutare fetele!
inca nu s-a spart foliculul merg iar la ora 2.
azi am ajuns la spital la 6.45. a ras si tutu de mine. era foarte bine dispus si ieri dar si azi. sa vedem dupa amiaza. oricum nu cred ca se sparge. imi au medical sa am timp sa alerg ca la munca nu imi mai ramane decat vreo 2 ore de stat.
va pup si va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Jasmine 30, bine ai venit printre noi! Sa stai putinel si sa treci repede la odisee!

La Tutu ar fi bine sa ajungi in perioada ovulatiei ca impusti doi iepuri dintr-o lovitura: si consultatie si monitorizare in luna respectiva! Daca il suni si ii spui problema ta este posibil sa te cheme rapid!

Expresia "Ramai tu gravida si te ajut eu sa duci sarcina pana la capat!" este deja faimoasa printre pacientele lui Tutu.

Sotul cum sta cu spermograma?

Jorjica injinera!

Testul il am cumparat (sunt ca fumatorii cu pachetul de tigari) sa fie acolo... Ma uit la el si ii spun ca nu-l fac! Sic!!!

Rocsy, Valy va urez sa va creasca foliculii, fetele, ce-am ajuns! Sa ne bucuram ca creste foliculul!!! Sa vedem noi ce bucurie pe capul nostru cand va trage ala micu cate un partz sau cand va ragai ca un porcusor!!!

Mada, ma bucur ca iti place tratatiunea mea! De maine voi adauga si prajiturele!

Aerlilian, eu am pus utrogestan pana a venit ciclu... Si sa stii ca nu mi l-a intarziat!

Ubi, pe unde ne umblii draguta? Hai spune-ne si noua, ce ti-a iesit la betaHCG? Vreo greata, vreo pofta exista?

Magdita, te lasai la sfarsit, sa nu te superi pe mine!!! Iti doresc numa 10 la examene! Mi-am luat si eu supliform, mama ce imi place, face pielea ca popou de copil mic! Si am mai gasit o reteta naturista, amu sunt off topic, rog moderatorii sa ma ierte!

RETETA
Se trimite sotu de acasa sa nu se prapadeasca de ras!!!Impotriva celulitei cu care m-am pricopsit dupa tratamentele hormonale si nu numa: zat de cafea (vreo 4 linguri bune sau ce ramane in filtru) se amesteca cu ulei de masline si zahar, se intinde pe piele prin zonele unde exista balaurul portocala - in cada ca mai pica cate o pleasca maronie pe jos, se infasoara apoi zonele "cremuite" cu folie alimentara si se lasa sa actioneze 15-20 min. Dupa ce trece acest timp se face dus frecandu-se insitent cu buretele... Apoi se aplica o crema anticelulitica, io dau cu supliform. Se face tratamentul de 2 ori pe saptamana, cica efectul este garantat. Io am inceput deja sa aplic (o sa ajung sa ma bat cu fetele de la mine de la serv pe zatul de cafea din filtru )

Poop fetele dragutele,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

neatza fetele,

felix, imi place de al tau sot, lasa si tu sa mai treaca cateva zile, sa te ia vestea cea buna prin surprindere. Desi ieri eram tare curioasa de rezultat, ii dau dreptate sotului tau si mai bine mai astepti un pic.

rocsy, felicitari pentru productie.tine-o tot asa!

magdita, bafta la examene!

pe toate.

o zi buna sa avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

multam' pt galerie

georgia ti-am trimis un mesaj privat ( nu stiu dc s-a trimis)

http://tt.lilypie.com/jYzep2.png

Mergi la inceput