Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 62

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Anaconda, merciam ajuns acasa, daca esti intra pe mesaspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Fetelor, nu mi-ati spus si mie, dupa laparo se poate presta cu sotul? Laparo o face in a 9a zi de la cm, adica maine. In a 11a si apoi din 2 in 2 se face fufu? sau luna asta o sarim? sper sa nu uit sa-l intreb asta pe tutu, maine.am ceva emotii pt maine.aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

OD 15, OS 23.1,E 7.7, maine la 7.30 sa vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Crisarh, eu l-am intrebat pe Tutu cand se poate fufu (hihi, rimeaza) si mi-a zis ca exact atunci cand ma simt in stare.
Ceea ce era absolut nostim era ca eu eram la momentul ala intr-o balta de sange, siroiam de peste tot dupa laparo si ma interesa fufu, ca nu cumva sa ratam vreun moment cred ca tutu si-a facut cruce in sinea lui...
oricum, eu m-am pus greu pe picioare, cred ca mi-a luat vreo 2-3 sapt, dar am auzit de fete care in cateva zile erau pe val...

BAFTA multa maine!!!

P.S. e f posibil ca socoteala pe care o stii tu inainte de laparo cu z9,z11, etc sa nu se mai potriveasca. pot sa apara ceva dereglari de cm dupa laparo...

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Crisarh ,Fireyes are dreptate...E totusi o interventie chirurgicala...Exista disconfortul creat de gazul acela care se introduce la operatie si care se elimina destul de greu.La mine a durat o saptamana.Imi amintesc ca tot inghiteam carbune medicinal ca sa-l elimin...Si simteam ca imi apasa pe toate organele...Plus ca si gaurica din buric te doare cateva zile,mergi un pic cocosata...asa ca nu cred sa poti presta chiar a doua zi...Doar daca nu te supui unui viol sau recurgi la cine stie ce pozitii acrobatice...
Imi amintesc ca mie dupa ce am facut HSG,care m-a durut cumplit,mi-a zis dr ca ar fi foarte bine daca as presta in aceiasi zi,ca de regula,dupa aceasta interventie,se prinde bebe...Imi venea sa-i zic "sa te fufu tu daca esti in stare,ca eu sunt daramata...".Asa ca...probabil difera de la un organism la altul,de cat de bine te simti dupa...Interdictie,insa,nu exista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Rocsy,stai foarte bine la dimensiuni...Probabil astazi vei avea de prestat!!!Bafta!
Am uitat sa va spun ca la mine astazi este z10 de la ovulattie.Sa fie astazi ultima zi de utrogestan sau sa continui????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata fetele,

Poftiti la cafeluta, ceiut, laptic, 3in1, laptic cu cereale!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fetele,

N-am facut test de sarcina ca nu m-a lasat sotu... A zis ca n-are rost sa ma stresez cu atatea zile inainte de data menstruatiei, mai bine sa astept pana joi si, daca nu apar rusii, sa imi fac testul atunci. I-am dat dreptate ca sunt abia 11 zile de la ovulatie... Asa ca voi mai astepta inca 3 zile si abia atunci voi face test.

Rocsy, buna productie draguta iar endometrul e suuupeeerr! Sa stii ca luna asta trebuie sa se intample minunea! Tin pumnii sa mai creasca un pic nezdravanii!

Fetele, in legatura cu prestatul dupa laparo, eu n-am asteptat cele 14 zile care se recomanda pe foaia de externare ca incepea ovulatia si n-am vrut sa ratez... Asa ca am prestat fufu cam la 10 zile dupa operatie. Ce-i drept, m-am simtit foarte bine dupa laparo, nu m-a durut nimic. Ma pregatisem cu algocalmin si carbune vegetal dar nici macar dupa operatie n-am avut nevoie de ele. M-ai vazut Crisarh, mai aveam putin si incepeam sa zburd prin salon...Consider ca depinde de fiecare organism cat de repede se regenereaza.

Offf, congresele astea! Dup-aia vine concediul si asa se mai duc inca nu stiu cate luni din stimularile si monitorizarile noastre! Eu cred ca trebuie clonat Tutu asta, trimitem o clona la congres, una la clinica alta la spital, alta la cabinet si uite asa ne rezolvam si noi problemele!

Aerlilian, e bine testul joi, vineri. Sa ne dai vesti buuuneeee! Daca sunt si eu bortoasa atunci sigur ne vedem la Iosup la usa!

Magdita, Georgia, Tamy, Anaconda si restul pe care le-am uitat de batranete, pooop fetele fara exceptiuni!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

m'neata
ia'te ca aparusi si io la o cafa
felix , te pupa fata ca macar virtual beau si io ceva... intelept sotulica asta al tau ...zau asa .. parca-l auz pe al meu ... asta e din ciclu .. lauda-ma gura ca sa-ti dau friptura ... ii laudam noi.. sincer cred ca e mai bine fara test , totul e sa rezisti ...

in alta ordine de idei ..caci ma tin de ceva vreme sa va zic, dar roza si-a spus cuvantul si uit de fiecare data ... so , acum ceva vreme in urma , am mers la mangalia unde a fost adus in tara Braul Maicii Domnului, unde am sfintit si io ceva snur ( sincer ceva mai mult) , si ma intrebam daca nu sunteti interesate sa purtati sau sa dati persoanelor bolnave ...se zice ca ajuta la rodirea pantecului si la vindecarea cancerului ....

na ca am reusit sa fiu complet offfffff topic

va pupa mama , si mai apar , desi starea mea este una de la jos , in jos

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Eu sunt in ziua 4 de la ovulatie si parca as face deja un test! Ma abtin totusi...si mai astept 7 zile. Sotului nici nu ii mai spun cand fac test pt ca am senzatia ca nu poate suporta atatea dezamagiri si il mai feresc de asemenea senzatii....vorbi martira din mine
fetele si o zi buna!

Mergi la inceput