Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 62
Raspunsuri - Pagina 13
crisarh spune:
quote:Si eu sunt de acord cu machus.aspiranta la
Originally posted by machus
Rocsy, eu zic ca totul e sa te relaxezi. Daca ai facut laparo si este ok, acum iti trebuie rabdare si incredere in DD!!!Stiu ca este greu de facut si usor de spus, la mine a venit asa de la sine, nu stiu, ma linistisem in mod suspect si eram optimista.Si mi s-a intamplat cand m-am relaxat si nu ma mai gandeam obsesiv la acest lucru si ma impacasem cu gandul ca oricat de hotarata sunt eu, se intampla atunci cand vrea Cel de Sus. Pregantindu-ma de FIV stiam ca totul depinde de DD.Nu vreau sa para ca tin prelegeri pe aici, dar asa mi s-a intamplat mie.Eu am 30 de ani.Anul acesta s-a intamplathttp://md.lilypie.com/mQ83p3.png
aerlilian spune:
Sunt in z9 de la ovulatie,asa ca poate bag un bhcg joi sau vineri.E bine?
Fireyes ,imi pare tare rau pt z1...Aveam mari sperante pentru tine...
Rocsy,daca tot de duci la Tutu mutu,poate afli si cand pleaca in co...
fireyes spune:
Aerlilian, eu nu sunt atat de sigura ca pleaca in co luna asta... pt monitorizare de fiv eu m-am programat vineri (adica atunci am sunat) si ma duc lunea care vine... gandesc ca daca cineva nu se putea "inhama" la treaba asta, adica o monitorizare care incepe de pe 16, imi spunea si mie...
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
rocsy2007 spune:
Doamne fereste! cum sa plece luna asta eu fac IA si nu se stie cat dureaza monitorizarea. l-am intrebat daca il gasesc si a zis ca da. poate pleaca luna viitoare.
ana_p spune:
Fireyes, faci FIV cu dr. T?La clina cea noua sau la Sabyc?
Bafta multa!
Scuze, acum am citit si am vazut ca te indrepti catre Austria.
Ana
magdita spune:
Rocsy
, vezi ca pusei poza pe prima pagina. Fetelor, Rocsy imi trimise o poza cu Dr.T si am pus-o pe prima pagina, la Dr.T in actiune : 1. Enjoy !![]()
Ana_p
Feli
, tinem pumnii pentru maine dimineata !
Eu nu sunt foarte activa pe forum pentru ca maine incep sesiunea si ma asteapta 7 examene
, insa va citesc din umbra.
Pup toate fetele dragi, fara exceptie

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
anaconda2 spune:
Dr nostru pleaca din tara in perioada 4-7 iulie la Congres . Asa ca ...vedeti cum va faceti planurile...
aerlilian spune:
Magdita,scumpa mea,acum am vazut ca m-ai pus si pe mine pe prima pagina!Si mai sunt si cap de lista datorita nick-ului...Sa fie asta un semn?Iti multumesc mult!
Anaconda,foarte buna informatia cu Congresul.Multam!