Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (153)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Danielle, multumim de aprecieri!

Cecilia, asa e si nu ma supar deloc: Degetzica e un Bobo mic. Si se pare ca-i seamana si la altele: e fascinata de pachetul de tigari si de cojile de paine.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

Papanash, l-am luat din Real, e GioStyle. Aveau diferite modele si marimi, am optat pentru unul care incape 'la picioarele' scaunului auto al lui Stefan ca sa economisim loc. O sa ii facem proba in we, iti spun ce si cum. De papa - cam greu cu legumele, nu mai vrea piure sub nici o forma, asa ca i-am facut mazare cu carnita si marar, paste cu pui si ciupercute, piept de pui cu iaurt si putina smantana, supa cu galuste. Vreau sa mai pregatesc si feluri noi, dar stau prost cu imaginatia. Seara ii mai dau branzica cu smantana si mamaliga, branzica si fructe si putin iaurt daca e cazul (daca nu e suficient de cremoasa chestia). De cele mai multe ori la pranz sunt in impas, dar mai caut retete pe site-ul Mami si pe aici.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

hai mai Sim, daca si tu stai prost cu imaginatia la mancare......
Deja l-ai rasfatat pe Stefam cu multe chestii, iti dai seama ce dulcetica ii trebuie s-o egaleze pe mami ?
Dupa ce Ghighi a primit cu succes si ou ( de asta mi-era tare frica ), o sa incerc si eu sa-i dat treptat din mancarea noastra, nu folosesc oricum vegeta sau alte chestii, dar o sa incerc sa o fac cat mai dietetica ( fara piper, bulion, etc.)

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Marta, sper sa nu te fi suparat pe mine. Tind sa cred ca am verbalizat teama proprie de a ma desparti de copil, desi, pr de alta parte uneori imi cam vine sa-mi iau campii de-atata stat acasa.
Ma bucur sa aud ca frumusica ta e mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Bernix, si eu v-am admirat, sunteti niste frumosi !!!!!

Pupici la Degetica dulcica !

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Doamne, Sim, ce te invidiez pentru copilul asta cuminte care te lasa sa gatesti, care se joaca singur si nu urla in masina!
Io nu cred ca mai stiu sa fac nici oua ochiuri si-mi placea tare sa bucutaresc.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by papanash

Bernix, si eu v-am admirat, sunteti niste frumosi !!!!!

Pupici la Degetica dulcica !

Multumesc!

Asa ma distrez de nazbatiile lui Ghighi!!!
Cand mai mergeti la Breaza, da semn, ca noi vom sta toata luna iulie si cam jumate din august pe-acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pai atunci, madam bernix, treci si pe la Busteni intr-o zi, asa-i?
sa cumparati rucsac pt degetica si ii ducem pe munte:)

cate despre bb si imbolnaviri, asta e o teorie demult consacrata , eu de fiecare data cand dau militaria jos din pod cu sofia imi face cate-un mic pocinog si se duce de rapa toata educatia

la ea absenta mea se traducea prin trezit noaptea de 2 ori pe ora

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sabinelu, multam pentru sustinere in privinta nemancarii Degetzicai! Azi vad ca a fost un piiicut mai bine: a vrut cateva lingurite si dimeata si la pranz.
Pe mine ma uimeste mult nemancarea asta fiindca ea manca binisor. Nu-mi dau seama daca e doar o toana, daca am gresit io undeva sau daca, doamne-feri, are copilul vreo suferinta.

Problema cu Rodica Nanu la Medicover ar fi ca e greu rau de prins un loc la ea si ca nu cred sa fie asa disponibila ca dr. mai tinere care vor sa se afirme in a-ti da nr. de tel. si a fi sunata pentru lamuriri/problemute marunte.
Dar pentru trebile grave, m-as face luntre si punte sa ajung la un doctor ca ea.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

pai atunci, madam bernix, treci si pe la Busteni intr-o zi, asa-i?
sa cumparati rucsac pt degetica si ii ducem pe munte:)

cate despre bb si imbolnaviri, asta e o teorie demult consacrata , eu de fiecare data cand dau militaria jos din pod cu sofia imi face cate-un mic pocinog si se duce de rapa toata educatia

la ea absenta mea se traducea prin trezit noaptea de 2 ori pe ora

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Trecem, trecem, mai ales ca io n-am mai fost de ceva vreme pe munte si abia astept, iar lui Bobo nu-i place.
Ma tot gandesc la rucsac de bb si io, da pe unde sa caut? Ca pana om ajunge noi in nemtia sa devastam magazine trece vara si cred ca o sa avem nevoie de el inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Annisia
Pana la urma, am optat pentru un frumos buchet de anemone,

Oare de ce tocmai anemone?

Cat despre energia matinala... e o consecinta a sarcinii. Sau mai bine zis a "produsului" rezultat.

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput