Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (153)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Annisia
Vizitatorii ei sunt rusii unora, stopul altora...

Multumesc ca m-ai luminat!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

quote:
Originally posted by bernix

quote:
Originally posted by papanash

Bernix, si eu v-am admirat, sunteti niste frumosi !!!!!

Pupici la Degetica dulcica !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Multumesc!

Asa ma distrez de nazbatiile lui Ghighi!!!
Cand mai mergeti la Breaza, da semn, ca noi vom sta toata luna iulie si cam jumate din august pe-acolo.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

oau, o punem de-o intalneala, mie mi-a lacut zona aia foarte mult, sper doar sa gasim cazare mai buna, incercam la craita . Sim, ai auzit ?

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by bernix

Sabinelu

Problema cu Rodica Nanu la Medicover ar fi ca e greu rau de prins un loc la ea si ca nu cred sa fie asa disponibila ca dr. mai tinere care vor sa se afirme in a-ti da nr. de tel. si a fi sunata pentru lamuriri/problemute marunte.
Dar pentru trebile grave, m-as face luntre si punte sa ajung la un doctor ca ea.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Ba nici vorba!! eu nu o cunosteam, am vb o sg data cu ea la telefon despre buricutul lui Gheorghe(ea mi-a dat sfatul cu laptele de mama) si m-a sunat inapoi sa vada daca e mai bine!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

la multi ani sarbatoritilor de astazi

rares mami-pinacolada
miruna-mami prisi
gheorghe mami- sabina
stefan mami- mariadia
eliza mami ramonaiani
raisa maria mami si_bv
vlad constantin mami ancasilv
ana iasmine mami pico
alexandru mami oana craiul

mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora

Mergi la inceput

Sim, si eu ma simt seaca de idei in ceea ce priveste pranzul Ioanei. La inceputul saptamanii am tiparit cartea aia cu 300 de retete de pe emailul comun.. da' n-am avut timp nici macar sa o frunzaresc... Mama da, da' vad ca tot piure de legume cu care ii pregateste .

=====================

Mergi la inceput

Papanasho, nu mi-am luat sacosa... Trebuia? Am mancat tort si nu mi-am dat seama?

Eh, ma gandesc s-o las acolo pentru maine

=====================

Mergi la inceput

Ghighi, noi nu te ignoram... nu te supara .. numai ca acum Lisa probabil doarme.. iar eu azi nu am voie la calculator caci are mami mult de lucru. Pe curand, Ioana.

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

quote:
Originally posted by carpatina

Eh, ma gandesc s-o las acolo pentru maine

=====================

gand la gand

Mergi la inceput

Roxana, cu gradinita aia privata de langa fini ai avansat? ca mie-mi pare ca femeia asta oricum nu e o solutie buna pentru Andrei.. ca tu zisesi ca nu prea doarme cand e cu ea...
Zau ca mai bine iti iei o fatuca de la tara, ca interna, sa nu mai circule cu tramvaiele alea in care aude tot felul de povesti..

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pai da, si eu pentru chestii serioase m-as duce la Nanu, mai ales ca zice Sabina ca e flexibila. Nu imi plac doctorii militarosi, vezi orl-ista de ieri care ii dadea antibiotic fetei doar ca asa scrie in cartea de pediatrie si o operam de polipi chiar daca respira bine si nu are pb, ca deh, pneumococii prind de regula la copii cu polipi. Dar pentru nimicuri si eu zic ca merge si o dr mai tanara.

Cat despre bona...nu mai zic nimic (Sabina, ma duc la un shopping cu cumnata acusica sa imi mai revin cu psihicul).

Bernix, eu nu stiu sa gatesc mai nimic si vad ca Alex supravietuieste, o sa ma descurc eu si cu Andrei. Cat despre Degetica, nu cred ca ai gresit tu cu ceva, pur si simplu asa sunt unii copii. Vezi Alex.

Sabina, apropos, Alex are 16 kg. Sunt si eu multumita. Si 104 cm. Uitasem sa iti spun, costumul de baie e super dar ii este si ei fix de fix.

Carpatina, despre ce gradi vorbesti mamico? Nu stiu niciuna privata care sa primeasca cupilu pana la un an juma, deci tre sa rezistam cumva. Interna nu vreau zau, ca eu nu vreau sa renunt la umblatul in costumul Evei dc am chef si nici sa ma calc pe picioare cu cineva nu imi convine. Si daca mai aude prin autobuze una alta tot degeaba, ca i-am interzis sa mai pomneasca asa ceva. Cred ca am socat-o dimineata cand am zis asa ceva, si asta urland.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput