Timisoara, Impreuna! (108)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare!

Ana - La multi ani fericiti cu sotzul din dotare alaturi, clipe frumoase si tone de sanatate.

Aida - toate gandurile bune si pumni stransi.

Doris - trebuie sa fi tare, sa ai grija de el si de tine. recuperarea va fi, intr-adevar, naspa, dupa orice interventie in zona aia este.

Katik - pai aduci odata progeniturile la mine si pleci sa te culci. 3-4 ore rezist eu cu trei pe cap, pe urma vad eu cum ma dreg

Anda pai spune mama si ce tulburari ai avut ... doar de aia suntem aici, sa ascultam de toate si sa dam un umar pentru plans sau o mana de ajutor.

Clau - tu esti cam cum eram eu o data cu serviciul, noroc cu Ana ca m-a scuturat bine si m-a scos din kk dintr-o singura miscare. Degeaba stam noi sa-ti dam sfaturi si sa te consolam, TU trebuie sa decizi schimbarea, altcineva nu poate ...

Silva, pai n-ai licitat cum trebuie, nu se incepe cu educatia si manierele. Trebuia sa zici si tu ceva de batut covoare, de ingrijit gradina, de spalat vasele, de reparatii prin casa... sa vezi atunci ce de oferte.

Lormi, Deya, Ela - multi pupici tuturor.

Si, va rog mult, nu uitati de http://www.tamagochi.ro/pet-Jerry-dulce-copil

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Doris eu nu am mai scris aseara ca am fost la tine,am scris doar vestile.Sper ca a fost buna daca nu sanu mainjuri pe mine
Lormi off nu esti tu.In 16 mi separeaca te-am vazut odata .Eustauin capatu alalalt al orasului mai pe la Spitalu Judetean.
Va pup pe restu maduc in cursuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Gata dragelor intr-o ora plecam , totul e pregatit doar sa ne imbracam.

Ramaneti cu bine si aveti grija de voi , sanatate la bolnaviori mari si mici. O sa trimit informatii cum am si cum stiu ceva.

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lormi spune:

Aida sa aveti drum bun si fie ca drumul acesta sa fie "luminita de la capatul tunelului".V-am dulce si va strans !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lormi spune:

Ce sunt !

LA MULTI ANI MARIUS! sot de Ana multa sanatate fericire si bucurii alaturi de cei dragi tie .

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Saluti!
Am dat de haleala la bubulina,a papat 3 galuste cat palma cu 2 morcovi,1 pulpitza si 2 polonice de supa.Nu am crezut ca o sa pape toata farfuria de papica fiindca era ff mult.....da ii fu fomica.
Eu una va spun sincer ca nu pot sa mananc decat 2 galuste si atat da Maya ma intrecut acum vreau sa se culce,sper sa reusesc sa o adorm.
Facui mancare de dimineata apoi am stat putin cu ea afara de aia nu am intrat p'acilea.Merg si eu sa ma hogin oleaca ca sunt c-am obosita.
Duminica placuta!

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

La multi ani Marius!sa fii sanatos si sa itidea Dumnezeu tot ce e mai bun pe lumea asta!
Uf numa am dormit pana acu si ghiciti ce am primit?Mancare calda de la vecina yaaaamiiii.ce bine a fost.Duminica placuta.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Intru scurt pentru un sincer si calduros La multi ani lui Mariu sot de Ana, multa sanatate, noroc cu caru si fericire alaturi de familia ta!
Aida, drum bun, sa dea Dumnezeu sa fie bine.
Doris, sanatate lui Radu!
Dana,

Duminica placuta tuturor, eu ma duc la lucru azi

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Fetelor am vrut sa ies cu Maya afara si cand sa o incalte Clau o inceput ploaia deasa.Phiiiii iar stau cu ea in casa si nu-si gaseste starea.......da ma pun sa fac o budinca de cioco pentru mine si Clau si pentru Maya de vanilie si separat fac orez cu lapte dupa care pun un strat budinca unul de orez
Nu a dormit Maya deloc astazi acum vad ca se freaca la ochi cu paturica ei si bea ceai cuminte,poate poate o adormi.
Eu fiindca am fost cuminte am primit cadou de la sotzior un telefon nou Nokia dashtept cica diseara asta l-am primit sa nu mai fiu asa nervoasa......

Mai spun inca odata La multi ani MARIUS !!! Sanatate,fericire si bucurii alaturi de cei dragi!

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

Mergi la inceput