Timisoara, Impreuna! (108)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Buna plata se percepe,deci diseara si apoi vai de curu tau .

Ole,ole

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Mariaa scuze pentru azi-dimineata nu stiam pe ce lume sunt.Eram nauca rau...chiar nu am putut sa ma adun...parcul cu fantana offfdoamneeenu stiam eu cum sa explic
ela tu pe unde esti?

Mergi la inceput

Hai sa vedeti pregatirile noastre de EM,jumate Deutschland,jumate Romania,dar tricou romanesc nu am ,am gasit aici in ebay dar 70 de euro am zis ca e prea scump ,insa eu am primit tricou Deutschland de la Helmut si cu dedicatie speciala :

www.onetruemedia.com/shared?p=60be28695c9328f95d9a31&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iunie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Clau, poi dac ai curaju sa te afisezi cu el, facem noi cheta si trimitem tricou....

Aoualeu ... Jerry al meu e setos si flaman si eu nu mai am puncte sa-l hranesc asa ca dragelor, care mai intrati, care mai postati, da-ti si mie punte pt http://www.tamagochi.ro/pet-Jerry-dulce-copil

Noi am fost pana la casuta, am apucat sa facem gratare cu mujdei la amiaza, sa dam o tura prin gradina unde iarba a crescut mai inalta ca Lori, am cules zmeura, macris si crini si ... a inceput ploaia. Am dormit un pic, pe urma ne-am plimbarit putintel si ... iarasi ploaie. Acu ma duc sa incep pregatririle pentru o noua saptamana, pe care vi-o doresc tuturor cu sanatate si bucurii multe.

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Votat Jerry ,Danitin!Da l-am mai votat odat azi se pune?sau nu mai tin eu nr zilelor

Mergi la inceput

Da,da ma afisej peste tot,pai daca am si steagul ro la masina de ce nu?
Is mandra in tzoalili mele doar, io am votat zilnic hamesterul ala Danuto,hai imi trimiti un tricou , ,dar tot asa cu CLAUDIA 74

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Mai fetelor noi am fost azi cu Andi la urgente, a cazut de pe bicicleta si avea rahatii de ochelari de soare si s-a taiat intre ochi sus intre sprancene de la ei,cand s-a ridicat fata plina de sange,am inlemnit,dita-mai craptatura in piele,rana deschisa si nu se mai oprea sangerarea,asa ca fuga la cel mai apropiat centru de urgente la oras,acolo nimic sa il coase,am zis ca a mai patit asa si ia pus niste plasturi si s-a lipit taietura sa nu mi-l chinuie ca mor acolo daca aud cum zbiara copilul sa ii faca anestezie si sa il coase,ok cica cum vrem,asa ca ia pus vreo 4 plasturi din aia,se vede si in poza ca e pansat,trebuie sa stea 10 zile cu bandajul ala nu stiu cum va fi cu spalatul pe par,nu are voie sa ajunga apa deloc acolo,vai de capul meu,dar na se intampla,prostie a fost ca nu a avut casca dar oricum se putea taia de la ochetzi,asta e,pana se insoara ii trece.

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Am ramas solo around, am facut 2 tavi de pizza si ne uitam la meci germania-polonia.

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Deya, Clau merci de voturi - me duc la culcare ca-s obosita gata si maine tocmai incepe o noua saptamana. Lori s-a constipat, a trebuit sa-i pun supozitor si am avut circ aproape o ora ca o doare cuiutzu, cred ca pana la urma tot trecem si pe la dr sa vad ce-i cu constipatiile astea pe capul ei. Iar al meu sotz a uitat sa scoata din cos, la Metro, suportul de uscat farfurii, imi pare si acu rau dupa el (dupa suport, sotzul e inca intreg).

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

neatza lume!

Mergi la inceput