FIV 181
Raspunsuri - Pagina 13
Cocolyso spune:
Catalina multumesc mult pt cuvintele tale.
Stiam de pregnyl, am facut de 5000 acum 16 zile si stiu ca sa elimina cate 1000 ui pe zi.....nu ma imbat cu apa rece, o sa o iau de la capat dar am nevoie de o pauza.
Maine fac hcg din nou pt ca maine eram programata, maine sunt 14 zile de la et.
http://tt.lilypie.com/DRMfp3.png
catalina2307 spune:
Fetelor mai stiti ceva de zafira, ca nu a aparut nici la "Gravidute prin fiv" ?
13+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
bubu73 spune:
Cocolyso,
trebuie sa fii tare si sa ai incredere in DD.
Te intelegem perfect prin ce treci, insa fiecare dintre noi a avut puterea sa o ia de la capat, asa ca iti dorim si tie la fel
Iana tu nu ne mai zici nimic, cum merge?
Vrem vesti bune, da? 
Rica, tu ce mai faci, nu mai stiu cand trebuie sa faci transferul, dar te port in gandurile mele bune si sper sa reusesti.
Simo, cred ca si tu ai inceput inhibarea. Asteptam sa ne mai spui cate ceva
Haideti fetelor trebuie sa veniti cu vesti bune.
bubu73 spune:
Adenuti, nu te-am uitat
tu esti deja in focuri si sigur se lasa cu
ma gandesc la tine si nu acceptam decat reusite.
Pup toate fetele, sa aveti o saptamana usoara.
zouzounaki spune:
ZisaCamifelicitari, sa fie intr-un ceas bun 
cocolyso
mult curaj si bafta pe mai departe
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI
adenuti spune:

Bubu- multumesc ,m-as bucura enorm sa ai dreptate .

si la urez la toate fetele sa devina cit mai curind
.
va pup pe toate .

Ioanatugs spune:
Buna fetelor! Scuze pentru absenta nemotivata de pe forum![]()
Iana_mari ma bucur ca ne-am revazut azi si i-ti tin pumnii stransi sa fie totul bine pina la capat!
Cocolyso i-mi pare rau!
Am fost azi la dl. prof. si mi-a dat startul unui nou FIV-ulet. Voi face protocol scurt de data asta, adica astept sa-mi vina CM si din z2 fac Difereline si din z3 deja incep stimularea cu 3 Menopur pe zi. Dupa ce-am coborat de pe masa de consult dl. prof. m-a intrebat daca stiu de ce am sangerat si a zis ca trebuie sa astept sa ma conving ca e CM si pe urma sa incep tratamentul. De la ce sa fi sangerat nu stiu pentru ca nu sunt pe ciclu inca si dupa aceea nu am mai sangerat deloc. Oricum eram in z21 de Cyclo-progynova si nu ar fi fost normal sa-mi vina CM cat timp sunt in tratament cu ea, deabia dupa ce le termin ar trebui sa vina menstra. M-am bucurat ca ovarele au revenit la dimensiunile normale, ca nu aveam nici un chistulet si ca aveam un endometru de 14. Era tare bucuros dl. prof. ca a functionat acest tip de tratament la mine, dar nu intelegea ce e cu mica sangerare de pe masa. A mai patit cineva asa ceva??
cu drag Ioana
Ioanatugs spune:
Zisa_Cami felicitari iubita si sarcina usoara!!
Vai ce veste buna, chiar ma intrebam ce mai faci. Felicitari inca o data si abia astept sa ne mai dai vesti despre tine si bebe!!

Amzulica , Adenuti multa bafta fetelor!!
Cristinici, Nusy, Felicia ce mai faceti??

Mi-e dor de voi!
cu drag Ioana
iana_mari spune:
Buna fetelor dupa o absenta motivata si naveta Tulcea -Bucuresti m-am intors si eu pe meleaguri on-line.
Coco iti spun si aici ca-mi pare rau 
Amzulica,Adenuti ati aflat cand aveti punctia?
Dodo spor la injectat/Inhibarea am avut-o de 16 zile.
Bubu
ZisaCami felicitari si sa ai grija de tine.
Eu nu am reactionat bine la acest tratament si nu voi avea o productie foarte buna.In ziua 6 de stimulare aveam 7 foliculi cu dimensiuni apropiate ,iar estradiol 93.A fost o zi ingrozitoare,am crezut ca se va termina totul.Mi-a marit doza de doua menogoane.
Ieri a zecea zi aveam 9 foliculi mari si doi mai mici,iar estradiol 674.D-na dr. mi-a zis ca se poate baza pe 6 foliculi.
Pe langa tot acest stres ,va spuneam eu saptamana trecuta,nu-mi gaseau dosarul FIV.A facut dr.Cocei putina ordine si dupa cateva ore a aparut.
Maine calatoresc iar la ecograf si-mi va spune cand va fi punctia.
(JOI sau vineri)
IOanatugs spor la injectat si mult noroc in cursa fiv

, sa iti DUmnezeu puterea de a trece peste acest mare esec cat mai usor