FIV 181

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Fetelor eu am maine punctia, mi-e o frica de mor. In ziua 7 de stimulare aveam 11 foliculi cu dim. intre 8 si 11 mm si estradiol 985 iar in ziua 9 de stimulare 16 foliciuli cu dim. intre 8 si 14 mm iar estradiolul era de 2350. Nu am repetat ieri estardiolul inainte de pregnyl. Oare sa am ovocite de data asta? Ca data trecuta in februarie am avut punctie oarba ...
Stie cineva sa-mi zica si mie? Nu-i cam mare estradiolul? Am inteles de la d-na doctor ca foliculii goi nu produc prea mult estradiol.
Iana_mari ti-am zis eu ca o sa fie bine, iti tin pumnii, Doamne ajuta.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata si de la mine!
Am lipsit cateva zile pt. ca am fost intr0o mini-vacanta, iar cand am putut intra nu am reusit sa trimit nici un mesaj desi am scris de cateva ori!!!
Goggy si Cocolyso cate un -ic de incurajare si din partea mea, e tare greu...!
Moni distractie placuta cu fetele; eu nu am mai inceput acum...ramane pt. la toamna!
Ioanatugs fiv 2 sa fie cu II si ! Eu asa iti doresc!
Iana hai ca mai ai un pic, sa crezi pana la capat in sansa ta!Cu un moral bun reusita este garantata deja 50%!
Liana te simt dupa !
ZisaCami felicitari si sarcina usoara!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_prea spune:

Amzulica, sigur vei avea ovocite. Nu este mare estradiolul, e bun.
Sa-ti ajute DD sa ai cat mai multe ovocite mature si embrioni frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Amzulica uite aici:
Valorile estradiolului: Valoarea acestuia nu trebuie sa se dubleze. Daca azi ai 100 poimaine cand repeti trebuie sa ai maxim 398. Adica maine 199 si dupa inca o zi 398.
Si tot cu ajutorul estradiolului iti vei da seama cati foliculi maturi ai. Pentru fiecare folicul cu diametru mai mare de 18 mm trebuie sa exista un raspuns estradiolic bun (nivele plasmatice de 300- 400 pg/ml (1000-3000 pmol/l)
Si eu cred ca stai bine si te poti baza pe 5-6 foliculi buni. Bafta!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

zisaCami - Felicitari din toata inima! Sa ai parte de o sarcina usoara si bebei sanatosi!.
Vestea de la tine a scos multe fete din ascunzisuri!
Iana Mari, Adenuti, Amzulica - Sa aveti foliculasi babani si sa fie dragoste mare pe acolo!

Ioanatugs - Sa ai un start bun!

Luni pe 16.06 trebuie sa fiu la Giuly la Big M pentru monitorizare. Chiar incepe consultatiile la oar 7.30?

Dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1979 spune:

Buna fetelor!

Am gasit nu de mult acest forum, dar pana acum inca nu am avut curajul sa scriu...
Azi mi-am luat in sfarsit inima in dinti pt. ca pur si simplu nu mai pot...Eu sincer va admir pe toate ca aveti atata curaj!

Sotul meu si cu mine (30 ani) locuim in Germania si ne dorim un copil de 4 ani. Anul trecut am facut 3 insamantari artificiale fara succes.

Anul acesta (prin noiembrie) ne-am propus sa incepem cu 1.FIV. Ne este atat de frica... Am citit de multe ori ca la unele femei dureaza foarte mult si trec prin mai multe FIV-uri pana in sfarsit raman gravide. Daca raman...

La noi singura problema ar fi endometrioza de gradul 1 pe care mi-au descoperit-o 2005. De atunci nu stiu daca a mai evoluat sau nu...

Cert este faptul ca, pana acum nu am ramas niciodata gravida - nici macar din greaseala. Am vrut atat de mult sa nu se ajunga la FIV. Pe de alta parte sunt si foarte nerabdatoare sa incerc, desi totul e LOTO.

La gandul ca poate nu o sa avem deloc copii o iau razna...

Dupa 4 ani de incercari incep sa-mi pierd speranta. Voi cum reusiti sa ramaneti "tare"?

Va doresc tuturor o zi buna, de aici din Stuttgart
Raluca

P.S. Noi suntem in Germania la clinica de FIV a unui ginecolog din Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GiaDavid spune:

Dariela, bafta multa! hihihi, esti din Pitesti, ca si mine!

Raluca, pastreaza-ti optimismul si nu mai gandi negativ!:((-nu faci bine!

Mult succes la viitoarele/aspirantele mamici!

Gia (mami de SuperTurboDuracell din 27.noiembrie.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Amzulica tinem pumnii pentru maine, sa ai super ovocite!

Iana pumnii stransi in continuare!

Raluca1979, bine ai venit, sederea ta sa fie cat mai scurta aici si sa treci la ''Odisee sarcinii''. Te.ai hotarat cand vei incepte fiv-ul?
Toate trecem prin ce treci si tu, dar dorinta de a avea un bebe si speranta ca se va intampla cat mai curand e mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Fetelor, va multumesc mult pentru urari. Deci suntem 3: io prima, iana_mari si adenuti nu? Io-s cea mai batrana

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

buna fetelor, de duminica am 3 puiuti in burtica de 4 celule, 2 f. buni si unul cu o mica fragmentatie; Dumnezeu sper sa mi ajute !

va pup si bafta tuturor

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

Mergi la inceput