FIV 181

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns verga spune:

Sabrinela bine ai venit si sedere cat mai scurta sa treci cat mai repede la da voi face al 3-lea FIV dar deocamdata nu stiu cand

Adenuti hai ca mai ai putin pana la punctie si sigur se va lasa cu voi mai intra sa pun la treaba

A visa asta-i fericirea;a astepta asta-i viata-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adenuti spune:

Verga-multumesc pt incurajare .
cind te alaturi pt fiv 3?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Eu de ieri de pe la ora 3 dupa amiaza am sangerare, am tot sperat sa fie spotting insa nu prea pare.
Azi de dimineata s-a mai oprit un pic dar tot prezenta este, nu este ca si cm dar este.
Nu am oprit trat cu utrogestan si voi merge totusi maine la analiza de sange, desi..........slabe sperante.
Voi lua o pauza pana la toamna cand voi vedea incotro sa o apuc.

http://tt.lilypie.com/DRMfp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Coco iubita, nu stiu ce sa iti spun, ma rog ca bebeii totusi sa fie bine, sau macar unul...de ce nu te duci sa faci azi BHCG? Da Doamne sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Salut toate fetele!
Am avut intalnire cu dr. care ma va ajuta sa am bebele .
Am un teanc de analize de facut, o histeroscopie, o histerosalpingografie...de care recunosc nu sunt f.
incantata ca o fac dar se pare ca FIV fara ea nu se poate.
Toate fetele care au facut FIV au trecut prin asta?Incep sa invat..Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Luca 2008 toate am facut aceste analize.Ar fi fost in neregula sa nu ti le dea de facut. Iar salpingografia nu este asa groaznica cum se aude. Eu nu am avut anestezie, nu am sangerat ,iar durerea a fost putin mai puternica decat durerile menstrulale din prima zi dar de scurta durata(sec). Succes.

Coco

13+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GiaDavid spune:

quote:
Originally posted by Avalon

FELICITARI, ZisaCami! Sa fie intr-un ceas bun si sa ai parte de o sarcina usoara si de bebei sanatosi si frumosi!

da-da-da!:)

ps: nu stiu de unde ati tras voi concluzia ca eu as face FIV sau ceva de genul asta! Am un SuperTurboDuracell acasa si deocamdata nu mai am energie pt altceva! Vom vedea in viitor! Si sper sa nu fie nevoie de FIV!
sunt verisoara lu' CARMANUIA! ;)

pup si baffta in continuare!

Gia (mami de SuperTurboDuracell din 27.noiembrie.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

hcg in ziua 13 de la et = 1.52
nu stiu ce sa mai zic........mai bine era zero.

http://tt.lilypie.com/DRMfp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Catalina,
multumesc mult.
Acum am inteles, culmea este ca am auzit ca sunt doctori
care fac FIV fara histerosalpingografie..(!).
Ma voi programa la un cabinet privat.IuliaDoamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

quote:
Originally posted by luca2008

Catalina,
multumesc mult.
Acum am inteles, culmea este ca am auzit ca sunt doctori
care fac FIV fara histerosalpingografie..(!).
Ma voi programa la un cabinet privat.

Luca in Romania sunt medici care ar vace FIV si fara embrioni...banu sa iasa.
Desi sunt multi care fac anestezie se recomanda sa se faca fara, cu un analgezic administrat inainte, pt ca este f important ce simti.

Coco...imi pare rau. Nici nu stiu daca e bine sa iti spun dar se pare ca BHcg nu are cum sa iasa o din cauga tratamentulu (pregnyl sau ce se face inainte de punctie), care duce la cresterea BHcg, uneori atat de mult incat se poate pozitiva si testul de urina.(este o informatie pe care o am tot de la veteranele de aici pe vremea cand eram eu in tratament) Eu iti doresc mult curaj si puterea de a o lua de la capat.

13+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput