La noi, La Galati sa veniti! (38)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
Mai traiti? cu ce va mai laudati?

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

eu insist poate va treziti din amorteala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

...munci, munci si ceva copii noaptea....

Va pup pe toate....sa scap de contabilitati si promit sa si postez...ca de intrat intru in fiecare zi.

Mergi la inceput

neata!

am si eu o intrebare/curiozitate exista in gl ceva gen cluburi pt copii sa il duc pe Vlad, adika altceva decat locurile de joaca? pt dans e prea mic, ceva de pierdut vremea si socializat? am cautat pe net doar afterschooluri am gasit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Alina, eu stiu de Candid After School, Playzone in galeria Real si Paradisul Copiilor (sala de joaca, 5 lei - 1 ora). Stiu ca nu e ceea ce cauti, dar poate te ajuta

Eu imi caut partenera de mers la sala, e cineva interesat? (ca zona as prefera micro 17, 18, 19, Tiglina 1...). Sau macar daca stiti vreo sala misto?

Mergi la inceput

Neata!

Rall ma bucur ca nu vorbesc singura pe aici :)), da nu e ceea ce ma intereseaza locurile de joaca, partenera de sala? suna bine, da cand si eu ma gandesc sa fac ceva miscare dar aerobic nu imi place deloc, ca zona as fi ok, sa inteleg ca stai in 17? si eu !

Restul lumii mai traiti? Laura ce iti face baiatul?

Eliza a disparut de tot, Roxi? Vilma? Liliana? mai da ce secretoase ati devenit, nu mai spuneti nik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Alina, nici eu nu stiu vreun centru de activitati pentru copii. Singura noastra sursa de sociabilizare este...adunarea cunostintelor cu copii, care si cum pot. Numai ca fii-mea deja este cea mai mare dintre toti si o mai si fura pe cocoasa... Asteptam sa se faca mai cald afara si sa iesim in parcuri.

De mers la sala...si mie mi-a sunat asa de bine intr-o perioada...incat am platit si abonament, numai sa ma apuc de lucru. Si cand m-a pus la o scandura sa lucreze "je" am zis ca mai bine-mi pastrez colacii de la burta decat sa fac de-alea grele Eu am avut senzatia ca aparatele alea ma ajuta, ele lucreaza pentru mine si ma modeleaza. Eu doar ca o Cosanzeana, stau si ma relaxez A ras al meu o gramada de mine...si inca se mai distreaza pe seama mea ori de cate ori isi aminteste. Deci la sala, nu s-au inventat inca aparatele alea pe care le visez eu .
Poate o sa am suficienta putere de convingere sa ma insoteasca soata la o alergare usoara.

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Liliana care colacei de pe burta mai? adika nu ne-am vazut de ceva vreme da colacei nu cred ca ai pus, ca sa fiu sincera cand ai scris de scandura atunci am crezut ca vorbesti despre tine hehehehehe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

alinuto, cum ma faci tu sa dau tot din casa...De la sarbatori pana acum am pus nici mai mult nici mai putin de... 8kg!. Or fi putine, or fi multe?! Cert este ca n-au vrut sa se depuna acolo unde as fi vrut eu ...ci numai pe unde au vrut ele Si cum mi-s lenesa rau, da' rau tare de tot...ma "automotivez": sa ies macar la o alergare usoara. Am auzit io ca seara, pe faleza, mai ies si altii si poate ca as gasi vreo motivatie ...stiti voi la ce ma refer

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

neata

Liliana e mult 8 kg si eu le-am pus da intr-un an si acum incerc sa scap de ele, nu prea merge da perseverez, adika 2 zile regim, a treia ma dau in barci si bag cat pt celelalte doua de dieta .
De alergat pe faleza nooooooo sunt mai lenesa, doar daca ar alerga si Brad Pitt cu mine in rest ....

Mergi la inceput