La noi, La Galati sa veniti! (38)
Raspunsuri - Pagina 16
liliac1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinam doar daca ar alerga si Brad Pitt cu mine in rest .... |
Poate nu chiar el in persoana...dar macar o clona
vladhana spune:
Salut fetelor! Va mai amintiti de mine? Nu am mai intrat de foarte mult timp aici sa scriu, dar din cand in cand am mai tras cu ochiul la ceea ce s-a mai intamplat cu voi.
Laura, felicitari pentru puiutul tau! Sa fie sanatos si sa va bucurati de el!
Am o rugaminte la voi: poate aveti numarul de telefon al dr. Ioana Pop. Am incercat sa-mi fac o programare, dar numarul de telefon pe care il aveam eu nu mai e valabil, probabil l-a schimbat si parca nu as vrea sa ma duc si sa stau la rand acolo fara programare.
Va pup!
alinam spune:
neata!
Uite ce nr de tel am gasit eu pe net (de la cabinet) 0236473004.
Liliana renunt la Brad pentru William Levy :)) e mai tanar hehehe daca ma fugareste asta pe faleza jur ca ma impiedic ![]()
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
LauraFlo spune:
Wow activitate la subiectul nostru ! Nu mi vine sa cred !Va salut cu drag Alina si Liliac. ...si pe cele care n-au scris, mi-e tare dor de voi.
Eu am inceput de vreo luna sa folosesc bicicleta de acasa, iar d evreo saptamani fac niste exercitii pilates. Evident ca n-am slabit, dar ma simt mai bine.
Hana, ma bucur sa "te revad". Am nr dnei Pop acasa (cred) ti-l dau maine daca nu uit.
Acum ma pregatesc sa plec acasa. Va pup.
vilma spune:
Si mie imi e dor de voi! M-am intalnit cu Liliana acum vreo saptamana la banca, dar eram amandoua in fuga. Eu am reusit sa mai slabesc putin, dar de burta nu scap probabil decat daca o tai.
Eu ma pregatesc sa rup turta sau sa tai motu' la finuta mea. Trebuie sa cumpar la gargarita de toate, si gasisem ceva pe la Miniblu-ul din Carrefour, dar mi-e teama sa nu le iau prea mici. Astia micii ai un ritm ametitor de crestere.
In vara ma pregatesc sa cunun, alta nebunie! Dar abia astept, sunt sigura ca va fi foarte frumos, desi am emotii (pozitive)
Sa va intreb si eu ceva: cum e cu logopezii de la gradinita sau scoala? As vrea sa merg cu tudor, dar nu stiu cum sa fac sa fie bine (daca ar veni la gradi, ar fi cel mai minunat)
Va pup.
alinam spune:
neata!
Eliza multumim.
O primavara frumoasa tuturor!
Ce mai face Galatiul? cam amortit, nu?
In afara de criza cu ce ne mai laudam?
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)