Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 61
Raspunsuri - Pagina 13
lalitica2000 spune:
ubi, sunt tare emotionata pentru tine. Cum afli raspunsul, negresit sa intri pe forum sa ne anunti si pe noi, ca toate stam ca pe ace sa aflam rezultatul
aris26 spune:
ubirica - 

si noi tot asha faceam...noroc cu tutu ca altfel ajungeam bietul de el la 40 de kg
bafta tuturor!
COCO2255 spune:
quote:
Originally posted by aris26
neatza.....
ubi - ashteptam!
mmc - iti raspund eu ca am retzinut. a facut testu de sange in ziua 9/10 si am inteles ca nu a facut pregnyl dar oricum nu avea cum sa infulentzeze testul pt ca la beta a ieshit 0,00hcg.
coco - in ce zi de cm ai primit rezulatatul asta od,os-nimic, nimic?
bafta tuturor!
In ziua 11 si 14.
tamaryllis spune:
Eu cred ca si noi gresim, atunci cand ne dorim foarte tare....
De ex noi am incercat aproapeun an de zile; din ziua a zecea, prestam in fiecare zi timp de zece zile. Am avut o luna in care am incercat chiar si de doua ori pe zi- eram chiar extenuati. Dupa ce am facut spermograma ne-am dat seama ca am gresit, in conditiile in care a iesit astenozoospermie usoara si eu ovulez in zilele 15,16 s chiar 17. Asa ca pana in ziua a 6-a (7), spermatozoizii nu aveau cum sa se refaca.
Bine, asta sper eu sa fie singura problema, acum cand fac monitorizare si imi zice Tutu cand sa
, iar sotul ia tribullus

tuturor
aris26 spune:
coco - nu e bai. stai linishtita, luna viitoare o sa iti dea un tratament si se rezolva problema. oricum intreaba-l ce e de facut in conditiile astea.
p.s. scrie inca vreo 4 mesaje repede, noi nu vedem ce ai scris decat f tarziu(primele 10 mesaje trebuie sa fie verificate de moderator si de abia dupa aia apar pe site)
bafta tuturor!
fireyes spune:
Ubi, nu-ti zic ce tensiune simt eu... tu cred ca musti peretii deja
Spune-le sa se grabeasca cu rezultatul, stai pe capul lor ca macar sa vrea sa scape de tine mai repede si atunci sa-ti dea rezultatul mai devreme...
Ma rog din tot sufletul pana atunci...
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
georgia_c spune:
apar si io tragandu-ma pe coate
... m-au muncit astia la firma de m-au rupt
... si io care eram in perioada de citit si scris cu fetele pe forum ... relaxata cu perfuzia de liniste infipta in vena ... m-au deranjat ei cu fel de fel de prostii de proiect ...eeeee...
asaa... so ... in primul rand
Hristot s-a inaltat
si acum ...
ubirica ,io una daca as trece prin ce ai trecut tu , cu test de sange 0 si de urina pozitiv , m-as dilii , mi-as agata testul ala de urina de gat ...zau asa ... bravo tie , micuta , ca te tin nervii la asa o tensiuna .. io is si mai baba asa , si cred ca imi pica inimioara direct in lejeria intima ...![]()
felix , daca vrei detalii despre l-arginina,baga o geana la naturiste , sau la fiv-oase ... dar la naturiste sunt fetele artiste , iti dau toate detaliile ...
va pupacesc pe toate ,si sa umplem capitolul de felicitari pt gravidute .... hai ubi , ca scot obositele alea de majorete ...ca ale mele tare-s puturoase ... dar io le dau afara la treaba pe la 14.00 ca apoi ma retrag in glorie
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
aerlilian spune:
Ubirica,daca noi suntem asa emotionate,nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletelul tau...Sper sa fie pozitiv si sa ai o sarcina de vis.Anunta-ne cat poti de repede!!!
ubirica spune:
Offf fetele, DOAMNE SA VA AJUTE DUMNEZEU SA TRAITI SENTIMENTELE ASTEA, DAR NU LA ACEEASI TENSIUNE CA MINE.
E CEA MAI NASOALA PERIOADA LA MINE AL SERVICI, ASTEPT SI CONTROL, EU NU STIU NICI CUM MA CHEAMA..IMI BATE INIMA DE..CRED CA DAU ORICE TENSIOMETRU PESTE CAP, NU MAI AM UNGHII,...MI-A DAT SANGELE.SOTULICA MA SUNA DIN 10 IN 10 MIN SA MA INTEBE CE-I FAC BAIETII (E PLECAT DIN BUCURESTI). SPER SA SCAPE DE SPERMOGRAMA DE SAMBATA.