Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 61

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

Fetele , multumesc mult, nu stiu imi e din ce mai frica sa nu fie adevarat. Toata lumea are incredere maxima in analiza de sange. Acum am venit de la IDS, dupa ora 16 aflu rezultatul. Bineinteles ca nu am rezistat nici de dimineata si am mai facut un test de urina, la fel a doua liniuta roz.

Ce altceva in afara de pregnyl poate influenta un test de urina (ma gandesc sa nu iasa fals pozitiv). Eu pregnyl nu am facut.

Primul beta hcg l-am facut ori in ziua a 9-a ori a 10-a de la ovulatie, ca nu stiu exact daca am ovulat in ziua 20 sau 21.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

tamarylias - T. zice pe site-ul lui ca trebuie sa fie de minim 20 ca sa contzina un ovul bun. si al meu tot 25 a avut si a doua zi s-a spart. bafta!vezi ca nu e obligatoriu sa se sparga in aceeash zi, ai grija la timing.

bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Tamy, ca un folicul sa aibe un ovul viabil si matur, trebuie sa aibe peste 20 mm dar unii pot creste si mai mult. Chestia cu Z 15(16) e relativa, in fiecare luna ovulam aproximativ in ziua de... Numa echo ne spune exact cand ovulam. Asa ca rabdare, e posibil sa ovulezi curand. Ti-a dat sa iti faci pregnyl????

Pooop,

Felix

PS Ubi, bHCG iese pozitiv numai in sarcina si testele de sarcina depisteaza acest hormon. Altfel organismul nu produce acest hormon. Numa pregnylul ar putea afecta testul dar tu nu ai facut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata iubitele mele,

Ubi, care va sa zica am avut scrisul aurit Doamne ajuta sa ai o valoare beta hcg uriasa, sa se fi prins 2 bebici,ca doar ai avut doi foliculi pe cm natural, ce zici de urarea asta
Doamne ajuta sa vii cu vesti extraordinar de bune azi

Feli, multumim pentru ceiutz...excelent..

Pup toate fetele mele dragi si de-abia astept sa venim toate cu asemenea vesti

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

ubirica - eu nu stiu alt medicament care sa contzina hcg. si oricum din momentul in care testul de sange a ieshit 0 in ziua 10 si acum in ziua...?....(apropo...a cata zi este dupa ov)sa ai peste 20 hcg, nu vad alta explicatie...decat
sa mai dai un telefon poate iti da rezultatul mai devreme de ora 4. cred ca ai nishte emotzii....
chiar a cata luna de monitorizare este?

bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Nu mi-a dat sa fac pregnyl. Nu stiu de ce, pt ca la cealalta monitorizare mi-a zis sa fac cand foliculul avea cam aceeasi dimensiune.
Doamne ajuta! Poate luna asta o sa fie
Ubi, asteptam rezultatul! Bafta!

Mergi la inceput

tamaryllias - probabil ca a vazut el ceva pe acolo. cine stie, poate se deformase deja. tu ai grija sa respecti indicatiile pt

bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

Fetele, magdita, mada , felix, aris..lali...rocsy, georgia, tamarylis....mmc.........nu va suparati sunt prea emotionata nu imi amintesc toate ID-urile.....la toate absolut toate va multumesc pentru sustinere.
Daca o sa fie bine trebuie sa stiti ca datorita voua si lui Tutu in egala masura se datoreaza totul. E prima monitorizare la tutu pe care am facut-o. Voi m-ati sfatuit si mi-ati dat incredere sa ma duc la doctorul asta.
Ceea ce a fost diferit fata de celelalte luni a fost faptul ca am avut contact mai rar, la 2 zile sau 1 zi distanta, noi prestam inainte zilnic, daca nu ajungeam la Tutu sigur nu mai prestam noi in ziua 20 sau 21 ca nu mai putea sotulica saracu din ziua 10 incepeam si in fiecare zi .....nu ajungeam cu siguranta in ziua 21. Poate ca daca nu imi datea Tutu utrogestan nu se implanta. Doamne, ce cuvinte mari rostesc, imi e asa de teama.......

N-am dormit toata noptea, de stes ca simt mici intepaturi/ furnicaturi in uter si pe partea stanga si pe dreapta,...in rest nimic nici o simtoma.
Mi-e cel mai frica de un esec la beta hcg, cred ca ajung ca in 'Doua Lozuri ' a lui Caragiale si in loc de ''viceversa''; ''fals pozitiv''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fetele, am si eu o intrebare: am vazut pe undeva pe forum despre l-arginina, cum ca ar ajuta endometrul sa creasca daca e luat din prima zi de ciclu... Stiti cumva ceva de chestiunea aceasta, ca eu nu mai gasesc pe unde am citit?

Poop,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Ubi, dar ai facut testul de sange MULT prea devreme!!! De exemplu, nasha mea a facut FIV si o chemau la test la 12 zile dupa transferul de embrioni. Iti tin pumnii pana la 4 - si dupa aceea!

Mergi la inceput