Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 61
Raspunsuri - Pagina 14
georgia_c spune:
hai mai ubi, capul sus , pieptul inainte ....si burta in fata , sa vada samburica , sau sambureii lumea ...ca sigurrrr sunt acolo .. nu are cum altfel ... io asa zic ..si zau de sunt de felul meu asa de optimista ... e zi mare azi ..de sarbatoare , roaga-te la Sefu Mare, si sigur te va ajuta ...parol .. nu ne lasa El la greu ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
felix76 spune:
Ubi, eu cred ca tu ai gemeni! Prea s-a pozitivat testul de sarcina la o zi diferenta de testul de sange! Asta inseamna concentratie mare de bHCG in pipilica! Iti dai seama ce-o fi in sange! Tin pumnii stransi si verific forumu din 5 in 5 minute! Asa m-as distra sa fie si fata si baiat! Venim la botez, asta e clar!
Poop si vreau veste buuunaaaaa!

Ubi bortoasaaa!!!!
georgia_c spune:
sor'mea ai citit ce ti-am scris de l-argicumio zice ... ?
Albert Einstein
rocsy2007 spune:
ubi sa dea dumnezeu sa fie bebe in burtica. cu siguranta si noi vom trai sentimentele astea.
eu sunt foarte linistita. mi-e cam somn . clomifenul e vinovat de starea asta cred. sa vedeti saptamana viitoare. abia astept sa vad cati foliculi am.sper sa nu faca figuri si sa se sparga repede. poate o fi ultima luna si noua luni stau linistita pana vine samburelul cu galagia![]()
felix76 spune:
Georgia, n-am citit ca n-a ajuns la mine! ![]()
![]()
![]()
Vezi ca azi trimit "secretu" ala ca au bagat la posta pungi cu bule!
Ubi bortoasaaaa!
Felix
georgia_c spune:
bombonica topic ... felix adicatelea ..vezi ca te indrumam , la pagina 13, catre fetele de la homeopate si naturiste , sau la fiv-oase , caci ele sunt artiste ...
Albert Einstein
felix76 spune:
Eeeee, daca e vorba asa e ok! Am postat deja la naturiste! Sper sa imi raspunda ceva, ceva! Io mi-am comandat deja la un magazin virtual de culturisti (moama ce muschi fac, au inceput sa creasca numa la gandul ca voi lua l-arginina) dar de administrat nu stiu nic...
Ma gandeam ca-mi trimisesi ceva pe PM.... Grea matematica asta, greu mai pricepui.
Felix
magdita spune:
Ubi
, incearca sa te linistesti, sa te calmezi, ca totul va fi bine. Asculta-ma pe mine ! Nu ai facut nici un tratament care sa iti dea teste de sarcina fals pozitive. Este sarcina 100%. Fii calma si nu supara copiii, ca sigur sunt doi
. Stie sotul tau ce stie
Doamne ajuta sa fie cum spun eu
Mada
, asteptam vesti de la tine iubita ! In Galati nu ai nici un laborator care face beta hcg la urgenta? Tin pumnii sa fie cu ochisori inseminarea
Pup toate fetele mele scumpe

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
COCO2255 spune:
Nu imi fac probleme,am incredere in dr.T si in voi.L-ati ales si multe dintre voi au reusit.
Noi urmam cu siguranta.