Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (73)
Raspunsuri - Pagina 16

eladea2005 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by eladea2005
si aici papam piure (sa vedeti si voi disperarea din ochisori):
http://picasaweb.google.com/eric.rusu/Eric5Luni/photo#5207539917903613970
Cam asa face si Amira!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
da???? atunci rasuflu usurata, ca nu sunt singura.... join the club, vorba aia

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
Eric la 5 luni
Eric in centrul de joaca
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

ram0nica spune:
Nu mai retin unde am citit despre avocado ca ar fi cel mai complex fruct pt pui mici-mici...
Cat despre lapte, eu nu inteleg o faza: stiu ca e ok sa dam abia dupa un an din cel de vaca, dar branza cum de se poate da?
Si din ce e mai ok sa facem branza: pasteurizat, uht, lapte praf, de la vaca muls? (de asta nici nu am de unde si nici n-as face ca mi se pare prea gras)
ellis cred ca orezul la steamer le-a reusit numai producatorilor cand au facut reclama pt steamer ca nici la mine nu a reusit deloc...

ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by sanduta
ancadragoman
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
www.dropshots.com/sanduta" target="_blank">Filme cezar
Multumim mamiiiii
Ramona si eu i-a dat avocado de mult
anca

poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

sanduta spune:
quote:
Originally posted by ram0nica
Nu mai retin unde am citit despre avocado ca ar fi cel mai complex fruct pt pui mici-mici...
Cat despre lapte, eu nu inteleg o faza: stiu ca e ok sa dam abia dupa un an din cel de vaca, dar branza cum de se poate da?
Si din ce e mai ok sa facem branza: pasteurizat, uht, lapte praf, de la vaca muls? (de asta nici nu am de unde si nici n-as face ca mi se pare prea gras)
ellis cred ca orezul la steamer le-a reusit numai producatorilor cand au facut reclama pt steamerca nici la mine nu a reusit deloc...
Laptele de vaca, eu asa stiu, nu e bun din cauza ca cica e gras pt astia micii. Branza de vaca facuta acasa chiar asta face, se extrage o mare parte din grasimea din lapte, de aceea iese un pic uscata. Eu cred ca e mai sanatoasa cea facuta de casa, insa eu nu i-am facut, din cauza ca vreau sa-l obisnuiesc un pic cate un pic si cu grasimea din lapte ca la 1 an o sa-i dau lapte de vaca.

ram0nica spune:
quote:
Originally posted by sandutaquote:
Originally posted by ram0nica
ellis cred ca orezul la steamer le-a reusit numai producatorilor cand au facut reclama pt steamerca nici la mine nu a reusit deloc...
Laptele de vaca, eu asa stiu, nu e bun din cauza ca cica e gras pt astia micii. Branza de vaca facuta acasa chiar asta face, se extrage o mare parte din grasimea din lapte, de aceea iese un pic uscata. Eu cred ca e mai sanatoasa cea facuta de casa, insa eu nu i-am facut, din cauza ca vreau sa-l obisnuiesc un pic cate un pic si cu grasimea din lapte ca la 1 an o sa-i dau lapte de vaca.
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
www.dropshots.com/sanduta" target="_blank">Filme cezar
Da, si eu as vrea sa-i dau dupa un an si ceva din cel muls de la vaca
Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby

adelamaria spune:
Neata!
Noi am papat fasole verde din aceea galbena si am fost ok. Azi avem dovlecei umpluti cu carne de pui si orez. De fapt, orez, carne de pui, morcov si dovlecel mixat +putina pulpa de rosie fiarta in prealabil - asta pt ca lu' mami ii e tare lene sa umple dovleceii :) Pai, ce rost are, ca tot mixat ii fac pana la urma, nu?!?:)
Ellis, bubitele par sa fie de la caldura. Si eu ii dau body cu maneca lunga la 24-25 grade, dar am renuntat la pantalonasi, avem doar sosetele. Depinde mult si de copil.
Despre iaurt si fructe: eu una n-as amesteca iaurt cu para sau pruna, de exemplu...In rest, eu zic ca e ok.
Scuzati mesajul scurt, s-a trezit iubita si am si papa pe foc!
LA MULTI ANI, Maria de Anca!! :) Multumim de tratatie, mami!:)

creem spune:
quote:
Originally posted by Ank83
Creem pai cum ai reusit???
Pai am calcat intr-o gaura de canalizare...ca dupa asfaltare au ramas asa locurile mai joase si uitandu-ma dupa tati cu carutul...poc! Si era un picior pe care l-am mai scrantit de cateva ori ...asa ca acum e durere mare![bang]
Eu nu am renuntat la ideea ca la bb2 ma voi mulge si ii voi da... Nu as face fata altfel la 2 copii asa mici... si vreau sa am macar jumatate de ora pe zi a MEA...
Heiii...juma de ora pe zi! cam mult, nu crezi?
AnkRaul
17.10.2007
sicu bb2
Poze Raulito

Ecaterina o mamica fericita de

Poze Maria Sofia

creem spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
neata
iasminush vad ca si-a "modificat" putin programul...trezirea la 7.30-8 in fiecare dimi...
ank, eu i-am luat de la miniblu babetica de plastic la iasmi.
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mamisi bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007
He he! Bine ai venit in clubul celor tezite de dimineata

Poze Maria Sofia

creem spune:
quote:
Originally posted by ellis
buna dimineata!
CREEM PUPICI, SA TREACA BUBA!
CRISTINA(SUFLET DE INGER) - eu pun fasolea verde la fiert(steamer cu cateva rondele de morcov, cu dovlecel, o feliuta mica de pastarnac si marar - cateodata mai puneam si o jum de cartofel; le mixez cu zeama de la fiert si ulei din cvele 2 tipuri; uneori ii mai picur lamaie cand o papa sau iautel sa o fac mai gustoasa;si cu carnita.
aseara am descoperit in palma fetei urme de unghii, sigur de la asistenta care i-a tinut manuta cand i-a luat sange, are 4-5 urme, nu una singura; ce sa mai zic de ele...beep, beep!
Ellis,de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
Vai de mine, Ellis...pai cat a strans-o pe biata fata?

De unde i-a luat sange, din vena sau din degetel?

Poze Maria Sofia