FIV in Ungaria 39

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna!

doresc sa va spun povestea mea si sa ma primiti in grupul vostru.
de 2 ani si 2 luni incercam sa facem un bb(macar unul). Nu am ramas niciodata insarcinata, CM il am la 30 zile, regulat. Anul trecut, aprilie 2007, in urma unei ecografii, s-a vazut lichid l trompa stanga, asa ca propunerea dr a fost Laparoscopie.In urma celei interventii, mi-a curatat trompa si s-a descoperit endometrioza.
Dupa ce v-am citit povestile, in luna mai, am incercat (am si reusit sa iau legatura cu dr Zadori), care mi-a spus sa imi verific trompele.
acum 2 saptamani am facut o HSG, la Giulesti...concluzia : trompa stanga infundata.
Dr Zadori a fost foarte dragut, mi-a spus ce analize am de facut si ca nu trebuie sa imi scot trompa pentru FIV.
Sa sper ca in luna iulie ma voi duce la Z.
Poate ma sfatuiti ce trebuie sa fac ca sa am un FIV reusit...
va multumesc tuturor si sa ne vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_37 spune:

Buna ziua tuturor fetelor,

Va urmaresc de ani de zile, incercand sa invat din experientele voastre. Am si eu o lunga istorie presarata cu peripetii in incercarea de a avea un bebe. Dupa multe tratamente hormonale, o inseminare si un FIV nereusit in Istambul anul trecut, m-am decis, cititndu-va, sa merg in Ungaria, la Kaali Budapesta pentru un al doilea FIV. Am programare pentru o prima consultatie pe 14 iulie, la dr. Kovacs. Dar am si o multime de intrebari pentru voi:
1. Pot sa fac analizele la ei? Daca da, in ce moment: la prima consultatie sau ulterior chiar inainte de FIV?
2. Ce posibilitati de cazare sunt prin apropierea clinicii?
3. Cum e mai convenabil sa fac deplasarea: cu tren sau avion?
Sper din toata inima sa primesc raspuns de la voi. Va urez tuturor multa bafta in marea incercare!
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

jovana - eu am facut ET pe 8.06 din pacate fara reusita; sfatul meu este cat de mult poti sa nu te stresezi deloc; semnele apar si dispar si pot fi de la tratament si sunt diferite de la o persoana la alta; si nu ti face test de urina, asteapta pana la cel de sange sau fa ti cel mai devreme in a 12 a zi dar sa fie test de sange; cele de urina pot fi inselatoare si te pot face sa disperi asa cum am facut si eu; bafta !

pupici tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jovana spune:

Speranta aceeasi problema am avut-o si eu, exact ca tine.Si acum am facut un FIV la Debrecen inca nu stiu rezultatul numai in 30.06 ,si atunci o sa va scriu .Stiu multe fete carora le-a reusit de prima data, eu zic ca totul e cum vrea Dumnezeu si trebuie sa fii optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

saluti voios tuturor!

eu sunt binisor, am fost ieri la cluj si dr-ul mi-a zis ca am colul scutat, sub 3 cm si ca trebuie sa raman acasa. mi-a dat si 3x duphaston pt a relaxa uterul, ca mai tot timpul e tare si contractat (eu nu stiam ca nu ar trebui sa fie asa...)

al doilea bebe e tot surpriza ca nu a vrut sa stea locului o clipa si erau cumva unul peste altul.. :)) sunt bine, dezvoltati amandoi.

jovana: ai rabdare si stai linistita. la mine au mers foarte bine lichidele. beam si daca imi era sete si daca nu,. incearca si tu.

speranta: multa bafta si sa nu stai mult la aspirante, sa ne intalnim la odisee!!!

alina 37: eu am facut FIV la Kaali Budapesta, tot cu dr. Kovacs. poate ai citit povestea mea.
referitor la analize: se fac acolo inca de la prima vizita daca se nmereste a 2- sau a 3-a zi de ciclu. daca nu, probabil iti va face urmatatoarea programare astfel incat sa nimeresti in ziua potrivita. eu am nimerit din prima.

referitor la transport si cazare eu nu prea pot sa-ti spun multe pt ca am mers si am venit de fiecare data, dupa fiecare procedura inapoi la oradea, nu am stat nicio noapte in budapesta pt asta. observ ca dr. zadori recomanda sa stai toate perioada dintre punctie si embrio transfer sa ramai acolo, chiar si dupa inca vreo sapt. eu nu am stat. fiecare cum crede, cum ii spune dr-ul.

la voi ar fi mai favorabil sa ramaneti data fiind distanta mare de parcurs.

daca te mai pot ajuta cu ceva nu ezita sa ma intrebi. :)

pupici tuturor fetelor, fara exceptie!!!

23+ cu 2 bebici care nu stau locului :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Liana 30 mi-e dor de tine,
Atelocin pt tine si Doru
Alina 37, Speranta 2008 bine ai venit, o sa gasit aici o multime de fete saritoare care au aceleasi probleme ca si voi si care o sa va fie alaturi pana ce o sa va indepliniti visul de a deveni mamici. Despre cazare, eu am stat la o pensiune despre care iti pot da detalii daca vrei, despre drum nu ai spus din ce oras esti , noi am mers cu masina, analizele le-am facut din tara acolo am facut doar pe cele din ziua 2 a CM adica Fsh, lh, prolactina iti recomand sa faci la fel pt ca unele analize sunt gata in doua saptamani(listeria).
Jovana Camelia muresan ma sa reusiti.
Adaca gasca, mie dor de voi, sper ca bunicul e mai bine
Internet pt tine si Daria
Julia 75 de mult astept sa intru la gravidute prin fiv, recunosc ca pana la 6 saptamani va citeam zilnic dar parca imi era frica sa scriu pana nu mergeam la eco sa vedem ca e totul bine, apoi au inceput greturile si nu nu am mai putut intra pe net
Borzasimo, felicitari o sa iau nr tau de tel de la Cosmina, daca esti de acord
Danette, Crisis 81, Elmasi, Steliana 04
Miha 3
Mi-am pus semnatura, sper sa apara

Mihaela 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Jovana, sa fie cu doua liniute!
Speranta, si eu am trompa stanga infundata, si din prima am reusit la Dr. Zadori, asa ca se poate. Sa asculti de el tot ce-ti spune si sa fii optimista 100%. Vei reusi!
Alina, bafta si tie! Eu mult nu te pot ajuta cu info, ca la Szeged am fost, dar Tuculucu te-a lamurit.
Miha2004, ai reusit cu semnatura.

Julia 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Speranta si Alina bine ati venit.Mult succes ,sa fiti gravidute cat mai curand.

jovana bine ai venit.Iti tin pumnii sa ne dai vesti bune.La care medic mergi la Debrecen?

Cosmin si Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

miha2004 felicitari pt. inimioara! Eu cu Grig. am nascut, el mi-a urmarit sarcina si am fost tare multumita de el!
tuculucu ai mare grija de voi!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_37 spune:

tuculucu - Sanatate si multa voie buna! Stiu ca starea de spirit a mamei se transmite si bebelusilor, asa ca iti urez sa rizi intr-una! Multumesc pentru informatii, povestea ta mi-a fost de mare ajutor. Am si o intrebare: cum se face plata la clinica: in euro sau in forintzi?

miha2004 - ma bucur de bucuria ta de viitoare mamica, asa sper sa fiu si eu intr-o zi! Multumesc pentru urarile calduroase. Cat despre cazare, chiar te rog sa imi spui unde pot gasi pensiunea, iar daca cei de acolo stiu si engleza, atunci e un adevarat noroc pentru mine. Vin tocmai din Iasi...e cale lunga.

In privinta analizelor, asa prefera sa le faca ei la Budapesta, exceptie o sa fie hormonalele (am experiente negative cu analize care ies diferit la laboratoare diferite). Dilema mea e cat dureaza recoltarea, pentru ca daca e mai mult de o zi, atunci trebuie sa fac rezervari de cazare si transport si mi-e groaza de asta.

sima1 - multumesc pentru urari! Suna asa de bine...

Bafta tuturor fetelor si fie sa ne spunem numai povesti frumoase!

Mergi la inceput