FIV in Ungaria 39

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jovana spune:

Va multumesc ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jovana spune:

Va multumesc pentru sfaturi?.Tuculucu la ce medic ai fost la cluj , Eu sint din cluj si ii cam stiu pe cei mai buni ca iam cautat cam pe toti vreo 10 ani .Cosmin si Camelia la Dr Tandor am fostla Debrecen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

Salutare si de la mine si scuze dar asa a fost sa fie sa nu pot intra pe forum si cand am intrat m-am speriat si iar nu am mai intrat imi cer scuze
Si acum sa va zic de mine, santem bine crestem frumos si nu o suparam pe mami ffoarte mult numai asa cand nu imi place ceva, in rest sant bine nu am greturi sau sa vars numai o data am
vineri mergem la Dr Zadori la ultimul eco ce-l de 8 saptamani
Miha 3 te dulce
Adaca santem bine,multumim crestem
Miha2004 chiar te rog sa il iei ne auzim la tel si felicitari pt puiutul tau, doamne nici nu e de mirare ca tea retinut Zadotri acolo pina a doua zi la cat ai fost de slaba ai mai si slabit dar lasa ca merita tot efortu te
Valeria felicitari pt
Cris, Andicu, Liana, Mi-ka va si restu fetelor sa nu se supere nimeni
Fetelor noi BUN VENIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Buna fetelor!

Histeroscopia mea a mers bine - nu mai am adeziunea. A fost bine ca m-au adormit si n-am stiut nimic. Miercurea viitoare merg la control.

Alina, si eu am facut FIV cu Kovacs si sunt foarte multumita de el si de clinica. Din pacate eu am pierdut sarcina foarte repede (e ceea ce numesc ei sarcina chimica sau biochimica). Noi vom merge iar in Ungaria in septembrie. Plata la clinica se face in Forinti. Eu am o matusa in Budapesta, asa ca referitor la cazare nu prea am informatii. Daca te pot ajuta cu ceva, nu ezita sa-mi scrii.

Mult succes tuturor!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

DARIA ! SA CRESTI MARE SI SANATOASA ! TE PUPAM - DARIUS, CAIUS si RARES - a fost misto la chef

Crisis mii de
Laura Garner ma bucur ca esti bineX4
Borzasimo sa fi cuminte. Vreau sa vad ca tes semnezi
Miha2004 bunicul e bine, a plecat la sat. Sa nu te superi pe noi ca nu am ajuns pe la tine, dar promit ca o sa venim 4x Imi place cum te semnezi.
Valeria Felicitari pentru gemeni!
Camelia Si Cosmin
Pentru toate fetele noi BINE ATI VENIT ! si sa va vad cat mai curand pe lista de

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Miha2004 , si noi va pupam , mistoo semnatura .Am fost la Cosmina arata bine , se simte bine si ea si bebe .

gyongyi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Am stat si am scris un mesaj lung de tot si din cauza multor si minunatelor reclame ce-mi ocupa aproape toata pagina mi s-a blocat PCul. Sunt foarte obosita, sper sa termin cu santierul in maxim doua saptamani si pe urma o sa-mi revin.

Bine ati venit fetele noi si sa va vedem cat mai repede mamici!
Simona, Miha2004 pupici pe burtici!
Adela abia va astept!
Daria sper sa o iei de la capat cat mai repede!
Tia la multi ani pentru Daria!
Andicu mamica fericita de baietel de un anisor maine!
Valeria felicitari pentru gemeni!
Va pup pe toate, si va invit la un NOU CAPITOL

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput