FIV in Ungaria 39
Raspunsuri - Pagina 18
andicu spune:
quote:
Originally posted by dariaioanaxx
Andicu - ai dreptate dar eu acum nu ma pot gandii la altceva ! cred ca e totusi prea devreme, poate incet , incet am sa mi revin desi stiu ca imi voi aminti intotdeauna de asta ; astept acum sa merg la eco dupa sangerare sa vad ce imi spune dna dr.; apropo tu mai stii cat te a tinut sangerarea dupa primul FIV ?
te pup si pup si pe Filip !
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !
Sincer, nu-mai mai amintesc exact, dar stiu ca urmatoarele 2 cicluri au venit cam aiurea, adica la douazeci si ceva de zile ( mult mai devreme)..
Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)
Am implinit 11 luni! 

www.tickercentral.com/view/9fgr/a.png" target="_blank">Cum crestem noi

pussi spune:
Daria trebuie sa fi tare! Stiu cum e... dar DD te va ajuta sa-ti indeplinesti visul! Al doilea fIV l-am facut la distanta de 3 luni de primul. Primul CM a fost si la mine lung si abundent.Te pupam!
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
valeria72 spune:
Dragele mele ... va ros sa ma iertati ca scriu asa de rar dar nu prea am avut noutati insa astazi am primit o veste mare o sa avem si noi gemenasi.
In rest dureri de burtica si spate, somnolenta, cam ciufutica, fara pofta de mancare si un picut greata
6+ 
http://bd.lilypie.com/RwRVp3.png
szivarvany spune:
Valeria, duble felicitari
si urmatoarele 34 de saptamni sa treaca repede si fara probleme !!! 
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
miha2004 spune:
Dragele mele, sa nu fiti suparate pe mine pt ca nu am mai scris, sa nu credeti ca v-am uitat pt ca nu este adevarat, stiu ce ati scris voi pt ca mi-a mai citit Klu1973 careia ii multumesc si aseara am citit si ultimele pagini. Din pacate nu am gasit numai vesti bune si cum sunt mai emotiva in perioada asta am plans pt ce s-a intamplat, sunt alaturi de voi.
Despre mine ce sa va spun, am 10s si 5 zile dar ecografic am 11s si 4 zile ma simt un pic mai bine dar am trecut printr-o perioada tare naspa, nu m-am putut bucura ca sunt in sfarsit insarcinata pt ca imi era atat de rau ca nu puteam sta in picioare, nu mancam aproape nimic si atunci cand o faceam vomitam tot greturile au inceput la 6 saptamani dar cu intensitate maximaadica imi era rau 23 ore din 24.Am reusit sa-mi exasperez sotul si chiar si eu evitam sa raman singura de teama ca o sa imi fie mai rau, am slabit 3,5 kg iar cele care ma cunosc stiu ca nu aveam nici un kg in plus. La 8 s am fost ultima data la dr Zadori BB era bine dar pe mine m-a pus la perfuzii si ne-a recomandat sa ramanem acolo pana in ziua urmatoare si pe viitor sa nu mai fac drumuri luni(250km), sau vazut 2 embrioni unul oprit din evolutie de a carui existenta nu stiam nimic ne spusese ca e doar unul si cand am intrebat de ce bhcg-ul a fost 637 a zis ca nu sunt semne ca ar fi fost 2 si ca in uter e doar unul.m-am intristat nu e placut sa afli ca ai in burtica un bb viu si unul mort, mai bine nu ne mai spunea. Miercuri am mers la Tm la dr Grigoras si am fost incantata de dotatea cabinetului, i-am ascultat inima lui bb si l-a masurat ne-a aratat cum pompeaza inimiara lui sange in micutul lui corp avea 182 de batai pe minut, era cam agitat, avea deja maini si picioare dar nu a puput sa-i masoare translucenta nucala ca nu satea cuminte facea tumbe,abia atunci m-am bucurat si eu si am realizat ca am un bb in burtica. O sa mai mergem pe 9 iulie la eco si sper sa fie totul bine,va las ca m-am lungit si desi urma sa va spun ca ma simt bine acum m-a luat greata. Va
pe toate, sper de acum sa pot intra zilnic sa ma invatati si pe mine cum sa imi pun semnatura de graviduta ca am uitat.
cosmin_muresan spune:
Salutare din nou !!!
Iata ca vin si eu cu ceva vesti. Am facut ET in 16.06.2008 si acum , pe vineri in 27.06.2008/ ds. Zadori ne-a spus ca puitem face un test de sange. Speram din toata inima sa fie bine. Camelia este fff cuminmte. Sta la pat, ia tratamentele asa cum trebuie si mananca apropate tot. Am reusit sa bem si cei 3 l lichide pe zi si acum pare ceva normal. In rest se simte bine, cateodata se mai baloneaza ( si nu stim inca din ce motiv). Vineri cand o sa avem raspunsul sper sa pot scrie si eu aici un DA mare ! Ne rugam la DD sa fie bine .
Va pupam pe toate ( si pe toti ;)).
Cosmin si Camelia Muresan
Timisoara
sima1 spune:

Cosmin si Camelia 

Valeria felicitari pt gemenasi.Sarcina usoara si bebei sanatosi.
Miha2004 Felicitarii pt.iubitele voastre inimioare.Sarcina usoara si la termen.

Julia75 spune:
Miha2004, ma bucur pentru inimioara ta, si eu am pierdut unul dintre embrionasi la 5 saptamani prin sangerare, dar celalat e bine mersi. Sper sa revii si sa pui cateva kile pe tine. Pentru semnatura dute la profil personal, la semnatura iti scrii numele, in paranteza patrata scrii gravi dupa acea saptamana in care esti si un +. trebuie sa modifici sapatamanile. Hai si la Gravidute prin FIV.
Cosmin si Cami, si eu tin pumnii pentru voi sa se lipeasca embrionasii. Balonarea e normala, e de la injectii, probabil un pic de hiperstimulare, eu am fost balonata chiar mai mult de o luna, aveam si dureri de burta. Daca Cami bea 3l de lichide se va rezolva si balonarea. Succes!
Julia
14+
dariaioanaxx spune:
Andicu - multumesc pt. tot; la mine se vede ca n a tinut prea mult menstra; a fost doar vineri, sambata si duminica f. abundent, cu dureri si cheaguri; de ieri dim. numai f. putin maro si pana seara nimic; asta sa fi fost tot ?
Pussi - multumesc pt. incurajari, sper sa mi revin curand desi e tare greu, se pare ca am fost f. aproape de a se prinde, o sa intreb pe dna .dr. sa mi confirme daca ceea ce am vazut a fost un inceput de sac gestational cu embrion nu stiu dar eu sper ca data viitoare va fi bine, asta imi si da puterea de a mi revenii mai repede; pupici fetitelor !
Valeria, Miha - sarcini usoare si bebei sanatosi si la termen !
Cosmin - sa fie cu doua liniute testul !
pupici tuturor
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !
jovana spune:
Felicitari Ancaoradea pentru
sa fie sanatos .Cosmin va tin pumni sa fie cu noroc ,si eu am facut ET in 13 06 dar a spus ca in 30 sa imi fac test ,rog fetele care au facut FIV sa imi spuna ce simtome ai ca eu nu stiu sint la primul FIV .Ma durut vreo 3 zile burta dupa ET acuma mai imi trece cite o durere dar foarte rar '.Eu in schimb nu prea pot sa maninc beau lichide de cind iau tratamentul mia taiat pofta de mincare va pup ioana cluj