FIV in Ungaria 39

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Buna fetelor,

Am si eu o mica veste nu prea buna. Luni (de ziua mea!) ma operez de o adeziune (tesut cicatricial)uterina. Joi am facut o sonohisterograma (a fost oribil, mai rau ca la HSG) si mi-au descoperit adeziunea respectiva. O sa fac histeroscopie, deci nici nu stiu daca e corect sa spun 'operatie', desi se pare ca or sa ma adoarma (ceea ce vreau) si chiar daca nu o sa fie taietura (sau gaurici ca la laparoscopie) pe burta, va fi taietura in uter, asa ca mie tot 'operatie' imi vine sa-i zic. Puteam alege sa o fac lunea viitoare, sa nu fie de ziua mea, dar vreau sa scap mai repede si sa am suficient timp de recuperare pana in septembrie, cand mergem in Ungaria pt FIV 2.

Mult succes tuturor!

Laura

P.S. Azi a nascut una dintre cele mai bune prietene ale mele si sunt foarte emotionata pt ea. Are un baietel frumos (Alexandru Gabriel - 3.7 kg, 52 cm). A nascut la Giulesti, din pacate, iar experienta pe care o are acolo e de necrezut (nu vreau sa supar pe nimeni, dar cred ca e bine sa ne impartasim parerile). Probabil voi posta mai mult despre asta intr-un subiect de specialitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

ancaoradea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

ancaoradea - felicitari! sa fie sanatoasa si cuminte, ai grija de tine!

crisis81 -

gabitoni - ar trebui atunci cand ai rezultatele de la analizele hormonale sa suni in Ungaria si sa te programezi. Lasa-l pe medic sa spuna de ce analize sau interventii mai ai nevoie. Tot el te poate trimite la clinica de gine pentru orice e nevoie sa faci si atunci o sa stii si pretul. Parerea mae e sa nu te mai chinui sa faci in Romania ce isi da cu presupusul un medic sau altul. Eu am ajuns in Ungaria dupa un an de stimulari si inseminari in Romania, deci destul de repede. Nu mai aveam rabdare sa fac un copil! Deci de cand mi s-a spus ca solutia este FIV nu am mai asteptat.
Sfatul meu e sa nu mai lasi timpul sa treaca pentru ca daca nu s-a intamplat pana acum, probabil ca e putin probabil sa se mai intample de la sine.
Nu te supara pe mine ca-ti dau sfaturi. Dar trece timpul atat de repede si imbatranim sau se mai strica si altceva in organismul nostru.

dariaioanaxx - nu-ti pierde speranta. Fii optimista si gandeste pozitiv. Dumnezeu e alaturi de tine. Asteapta testul de sange.

zisacami - felicitari pentru cele 2 inimioare. Ai grija de tine.

andicu - ai baiat mare! Sa fie sanatos si la fel de neastamparat!

cosmin - nu ne spui nimic?

Laura Garner - LA MULTI ANI!
Cu cat mai repede cu atat mai bine. Tine-ne la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Miha3, tarziu am aflat despre ceea ce ti s-a intamplat si am evitat sa-ti scriu pe forum, in speranta ca ne vom intalni totusi...si fiindca nu am mai reusit sa ma intalnesc cu tine, tot ce pot sa-ti mai spun si eu este ca sunt alaturi de tine si ca imi pare nespus de rau ...
Te pup dulce

Internet si Daria, Alexia va multumeste pentru pupicurile de la voi pe care le-a primit...voi le-ati primit pe ale noastre? daca nu, ia uite

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Tia dar o sa venim cum am primis.x4
Laura Garner LA MULTI ANI ! si multa sanatate.
Daria eu zic sa ne
Crisis ce frumosi sunt puii. x4
Cami felicitari pentru cele doua inimioare.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

BUNA FETELOR,

va multumesc tuturor pt. sustinere; n a fost sa fie nici de data aceasta, valoarea a fost mai mica de 0,100; mi se rupe sufletul cand ma gandesc la bebelasii mei, ca n au putut rezista; asta este daca asa a vrut Dumnezeu, ma rog pt. sanatatea fiului meu si ma rog in continuare la Dumnezeu ca data viitoare sa fie bine pana la capat !

va pup pe toate

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Dariaioana, !!!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Am implinit 11 luni!
www.tickercentral.com/view/9fgr/a.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Andicu- te pup si eu si il pup si pe nazdravan ! nu mai retin tu dupa cat timp ai facut al doilea FIV ? eu incerc sa mi revin desi e tare greu, plang mai tot timpul si ma gandesc daca asta a fost un semn de la Dumnezeu sa renunt sau doar un semn pt. a mi pune la incercare credinta ?! in functie de ce mi va spune dna dr. la ecografie voi vedea ce voi face in continuare; aseara am eliminat ceva si din intamplare am vazut ca imi ramasese pe hartie- stiu ca embrionii ar fi prea mici a fie vazuti cu ochiul liber, dar ma gandesc ca ar fi putut fi un sac embrionar - era ceva de marimea unei unghii mici, cam de 1cm, semirotunda, in mijloc era ceva putin bombat ca o gelatina mai moale asa, cu rosu deschis mai mult,firisoare greana si ceva galbui, iar pe margina - ca asta mi a atras atentia era ca un fel pielita alba, care de fapt imbraca sau tinea totul si se continua si pe margine, oare sa fi fost vreun bebelas al meu in interior ?! nu stiu, astep raspuns si de la celelalte fete, poate au vazut si ele ceva asemanator......

va pup pe toate si va multumesc pt. sustinere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Dariaioana, te cred cat iti e de greu! si ai nevoie de putin timp sa-ti revii si psihic si fizic! e bine sa incerci sa-ti iei o vacanta, sa plecati undeva, sa te relaxezi..fara sa te mai gandesti la asta! o sa-ti faca bine, sa vezi! apoi sa revii cu forte proaspete si optimista!
Eu am facut al2lea FIV dupa 5 luni de pauza. Am vrut sa stau 6, dar n-am mai avut rabdare.

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Am implinit 11 luni!
www.tickercentral.com/view/9fgr/a.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Andicu - ai dreptate dar eu acum nu ma pot gandii la altceva ! cred ca e totusi prea devreme, poate incet , incet am sa mi revin desi stiu ca imi voi aminti intotdeauna de asta ; astept acum sa merg la eco dupa sangerare sa vad ce imi spune dna dr.; apropo tu mai stii cat te a tinut sangerarea dupa primul FIV ?

te pup si pup si pe Filip !

Mergi la inceput