Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (50)
Raspunsuri - Pagina 18

Ellenuta spune:
roli multmim. orice sfat este bine venit!
mi se pare asa grea diversificarea asta .. cam am emotii .. daca n-o sa-i placa .. daca va face mofturi. si sunt de acord cu tine .. fructele crude, nu fierte caci se duc toate vitaminele .. si exclus lapte vaca, sare si zahar pana la un an.
eu ii mai dau suc de mar si morcov, sper sa nu refuze supica ..eu voi incepe diversificarea in adevaratul sens al cuv pe la 5 luni jumate .. adica cu supica, cu branzica vaci ..
aha .. vroiam sa intreb .. nici biscutii fara gluten nu sunt buni? stiu ca oricum se dau dupa 8 luni.
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE

roli25 spune:
ellenuta chestia cu glutenul e ca e de evitat pana pe la 8 luni ca nu cumva sa dezvolte vreo alergie, dar biscuitii sunt de evitat in general ca ingrasa inutil, fara vreun aport nutritional. Adica, na, poti sa-i dai ocazional asa de distractie sa roada, da sa nu constituie un aliment de zi cu zi
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4

stancutza spune:
Buna seara zuzici!
La noi e liniste...in sfarsit...azi Sofia a avut o zi mai grea, am fost cu ea la vaccin...unde a plans, mama-mama. Nu stiu exact de ce, dar asistenta i-a infipt acul de doua ori in piciorus. Prima oara am crezut ca nu vad bine, dar acasa m-am convins ca are doua intepaturi. Adica a bagat acul, l-a scos si pe urma abia i-a facut calumea vaccinul. Ce nasol, le baga acul ala pana la "plasele"...mie mie se parea ca ii ajunge la os, saracuta...abia am tinut-o, se incorda asa de tare...a plans rau de tot, si greu am impacat-o, si acasa la fel, adormea si se trezea plangand, in fine, a facut baie, papa si acum doarme. Sper sa fie mai linistita maine.
Roli, Lala, Ven, am retinut sfaturile voastre referitoare la divesrificare. Asa mi-am raspuns si la dilema referitoare la "administrarea" supei: deci cu legumele pasate in ea, si cu lingurita nu cu biberonul.
Dar am si eu o intrebare: si eu ii dau Sofiei o masura de cereale de orez in bibe, de doua ori pe zi. Dar nu reusesc deloc sa dizolv calumea fulgii aia, raman pe peretii bibelui, desi incalzesc apa pana aproape de fierbere, ba ii mai prepar si in avans, lasandu-i la inmuiat in apa fierbinte. Oare unde gresesc?
Ellenuta, ce frumoasa e Eva! Si deja i s-au inchis la culoare ochii, o sa fie negri nu? Mi-a placut cum "evadeaza" ea, la noi nu e pericol inca deoarece Sofia se intoarce doar pe lateral, inca n-a indraznit sa duca miscarea la capat...Oricum, i-am pus protectia de pat ca se impinge in picioare si ajunge cu capul in zabrele. Imi pare rau ca Eva e plangacioasa, eu o vad vesela si vioaie in poze si mi se pare ca face o gramada de lucruri draga de ea, dar tu stii mai bine. Tu crezi ca are vreun disconfort sau cere mai multa atentie cu plansul ei? Cu diversificarea, am trimis si eu un material pe contul comun, tot asa e bun pentru orientare.
Ange, Doamne ce baiat mare si frumos ai! Si eu astept cu nerabdare primul piciorus gustat, ce bine ca e vara acum si copiii nostri pot sta despuiati sa se studieze in voie!
Stancutza, de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Lala_D spune:
Ellenuta dupa schema ai de diversificare am fost crescuta eu . Fara gluma, exact asa o are mama scrisa in agenda de cand eram eu mititica. E foarte adevarat ca sunt o persoana sanatoasa tun si nici macar bolile copilariei nu le-am facut ( iar racelile le pot numara pe degete ) insa s-au cam schimbat multe lucruri de atunci in optica nutritionistilor. Si aici ma refer la citrice, zahar, supa de oase , supa strecurata , biscuiti , lapte de vaca inainte de un an etc
Pare o lista din Capraru , editia 1976.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze

Ellenuta spune:
stancutza da, evei i s-a schimbat culoarea ochilor. la nastere erau albastri iar acum sunt verzi .. nu stiu de ce par asa inchisi in pozute caci sunt verzi acum .. cat despre plans .. cred ca cere atentie si distractie .. cum plec de langa ea incepe plansul, o iau in brate, ma asez si incepe iar .. ma ridic si o plimb e vesela ..
lala da nici eu nu sunt de acord cu totul din lista aia .. dar e buna asa orientativ ..
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE

irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Ven
Pozici cu pitici iubiti...
Sunteti niste frumosi. Si ce mari v-ati facut....... Tineti-o tot asa.

Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patrick's Day - 17.03.2008

alina023 spune:
Bine v-am regasit, iubitele mele.
Intru destul de fugitiv sa va spun ca am revenit din vacanta. A fost ok. Din punct de vedere al bulgarilor pot spune ca a fost perfect. Cazare, mancare, servicii, vreme, peisaj absolut excelente!!! Recomand cu caldura Albena! A meritat fiecare banut cheltuit, ba chiar si mai mult de atat!
Nu pot spune ca a fost o vacanta perfecta din cauza unor tensiuni intre mine si sot, care sot m-a scos din sarite rau de tot. Atat de rau incat am venit decisa sa imi bag picioarele si basta. Intre timp m-am mai calmat, insa raman la ideea ca a fost ultima data cand am mai trecut cu vederea. Mi-a vorbit urat de fata cu copiii si nu vreau sa mai iert asta inca o data. Deja Luca este mare si intelege multe lucruri. Nu vreau sa il copieze in ceea ce face rau. Ii mai acord o ultima sansa pentru calitatile pe care le are si pentru faptul ca imi iubesc copiii ff mult. Dar este ultima sansa. Si cred ca am sa i-o acord doar pe jumatate pentru ca ma gandesc serios sa ma mut cu copiii la ai mei si pe el sa il mai vad o data la 2-3 zile. In felul asta poate ne decidem intr-un fel. Ori la bal ori la spital!
Am descarcat ceva poze:http://s210.photobucket.com/albums/bb9/lucalina78/Albena%202008/?start=all
Va pupacesc si ne revedem maine! Somnic usor!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Laura Ioana spune:
Salutare, gagici. Of nu mai prea am timp sa intru ptc Thea, desi noaptea e o scumpa (azi s-a trezit la 9,45 si era culcata de la ora 23), ziua ma solicita f mult. Cred ca nu am laptele f consistent ca nu prea doarme in timpul zilei. Daca-i dau si lapte praf doarme dusa!
Dintisorii sunt tot mai marisori, deja m-a muscat cu ei cand incercam s-o verific la gingia de sus
Ii place sucul de fructe, dar apa nu-i place deloc Se stramba si face balonase ca s-o scoata afara
Nu stiu cum sa fac sa o conving sa bea!@ Pe caldurile astea are nevoie, mai ales cand iesim afara.
Multumim mult pt urari si felicitari Roxana Ramona
Anca
Elenuta
Uram si noi multi ani fericiti si multe lunite fericite clopoteilor Patricia Andreea
si Cristian
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

irlandeza spune:
quote:
Originally posted by stancutza
Daca tot suntem la capitolul poze, am pus cateva noi, de cand a implinit Sofia 4 luni, si de duminica - cand ea si bebe Miruna, in varsta de o luna jumate, au executat un frumos sincron...sper sa va placa, pozele incep de AICI
Tare dulce Sofia. Si ce par are....e asa haioasa. Noi mai avem de asteptat, sau poate o semana cu taica-so la par, doamne fereste !!
Poze de tot felul
Patrick's Day - 17.03.2008

irlandeza spune:
Lala_D, doamne ce mare ti-e baiatul, parca ar avea mai mult de 6 luni, si ce bine sta in fundulet. Bravo, ai facut treaba buna cu el. Si ce par are... Am eu o problema cu parul, ca buburuza mea nu prea are, e rarut . Speram sa-mi semene mai tarziu mie.
Poze de tot felul
Patrick's Day - 17.03.2008 PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008