Ma puteti sfatui ce masina sa-mi iau?
Raspunsuri - Pagina 4
nadira spune:
quote:
Originally posted by lorellay
Hello..si noi am avut aceeasi problema..ce masina, noua, cu portbagaj incapator, cu tapiteria inchisa, si cateva pretentii de ale mele...
Si am ales PEUGEOT 206 SEDAN...Noi suntem f multumiti...a fost cam 11.000 euro, dar am inteles ca ar avea ceva promotii acum.E model nou, al nostru e visiniu (rosu lucifer), portbagaj mare(suntem f multumiti), aer conditionat, radiocd...si nu mai stiu datele tehnice..ca nu ma pricep.
Sorana 15+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
Am fost si la Peugeot si am vazut masina si pret de pret si portbagaj mare si prima revizie daca retin la 10.000 kh este de 280ron, si ce sa mai zic cred ca si asta intra in calcul daca nu aparea tata cu un "cadou": vrea sa incerc cu "rabla" lui ca cica ma scuteste de 830 euro si un cadou nu se refuza, nu?,iar la peugeot nu marge cu rabla
Trebuie sa o iau de la capat acum, sa vad care merg cu "rabla"...
crinuta spune:
Io cred ca sunt singura care cauta doar tapiterie deschisa la culoare.
Asa am si acum si arata super fain, iar pe copil l-am invatat sa aibe grija.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
nadira spune:
E super tapiteria deschisa, nu contest, . Ma face sa ma gandesc la masinile de lux. Dar copii mei sunt mici si si arata cam asa desi sunt feteeeeee.... Inca mai lucrez la educatia lor si nu stiu de ce, dar cred ca imi iau masina inainte de a reusi sa le cumintesc
MadHawk spune:
Logan - mai bine lipsa!
Aveo - NU! De ce crezi ca mai poarta si numele neoficial de "caveo"?
Masini frantuzesti, in general - NU - scumpe si nu merita banii pentru calitatea indoielnica, de cele mai multe ori! Mai bine o asiatica!
Hyundai - DA, dar NU modelul pe benzina de 1.4 - probleme cu socul automat in anotimpurile reci. Versiunea Diesel este absolut OK, avand un raport pret/calitate bun.
Skoda - DA, DA si iar DA dar are un pret cam maricel...
Tala spune:
eu tot la un VW Touran visez. evidend second hand si cred ca tot din germanica. singurul lucru care ma sperie este nr de km (in jur de 130000) la pretul de 10000 (ca atat imi permit). Dar totusi e VW, e f incapator. Cei care aveti experiente de genul cumparat masina din germania (personal si nu prin diversi intermediari) imi dati si mie va rog mult un sfat - unde sa merg, ce sa intreb etc? multumesc
MadHawk spune:
Pentru un Diesel 130 KKM este ....nimic! Pot merge si pana la 400 -500 KKM! Problema e....sunt kilometri REALI??? Orice masina SH e o loterie: nu stii ce iei !
Rufus spune:
quote:
Originally posted by Tala
eu tot la un VW Touran visez. evidend second hand si cred ca tot din germanica. singurul lucru care ma sperie este nr de km (in jur de 130000) la pretul de 10000 (ca atat imi permit). Dar totusi e VW, e f incapator. Cei care aveti experiente de genul cumparat masina din germania (personal si nu prin diversi intermediari) imi dati si mie va rog mult un sfat - unde sa merg, ce sa intreb etc? multumesc
E destul de greu sa cumperi singura. Adica da, te uiti pe un site, iti alegi masina, faci rezervarea...te duci si o iei. E simplu, insa nu cunosti firma vanzatoare, care poate fi arabeasca, turceasca...nu ca am ceva cu turcii si arabii, dar eu unul nu pun baza.
In cazul meu: cel care mi-a adus masina (e drept, cunostiinta) face asta de o gramada de vreme; mi-a prezentat mai multe masini, din care au ramas doua. Le-a rezervat, a vazut-o pe prima, care era jalnica la interior (imi placea dotarea), apoi a vazut-o pe a doua, era perfecta. A contat si faptul ca era de la reprezentanta vw-audi. M-a sunat, i-am dat ok-ul, i-a facut o verificare (gen celei din targul Vitan)-mi-a adus rezultatele, in tara i-a facut omologarea RAR, cartea masinii, ITP-ul, eu trebuie sa o inmatriculez doar (deci sa platesc si taxa). Tot acest serviciu a costat 1500 euro.
Recunosc, eu nu sunt in stare sa fac asa ceva.
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
MihaelaV spune:
Nu am kia, dar am citit pe forumul posesorilor de kia si se pare ca sunt multe probleme la aceasta masina, citeste si tu si iti vei face o parere.
Am vazut mai demult la tv o prezentare la Kia SW si spuneau ca initialele vin de la Sporty Wagon, fiind in acelasi timp o masina spor si de familie. Nu mi se pare deloc sport si oricum cu o motorizare mai buna si dotari mai multe depaseste mult suma pe care ai spus initial ca o ai la dispozitie.
Dar de ce ai renuntat la varianta cu Mitsubishi Lancer?