Ma puteti sfatui ce masina sa-mi iau?
Raspunsuri - Pagina 3
jennifer spune:
11 milioane prima revizie la Logan ? Eu am facut-o acum un an si nu m-a dus nici macar la 3 milioane, cine stie ce i-o mai fi schimbat pr-acolo
nadira spune:
quote:
Originally posted by MihaelaV
La ce dealer ai gasit Mitsbishi Lancer cu 12.800 euro? Banuiesc ca la banii astia e vechiul model. In octombrie cand cautam eu de abia se lansase si era mai cam 18.000 euro, motorizarea de 1.8, asa ca mi-am luat mazda3 cu 17.000, dar parca tot la Lancer imi ramasese gandul
Te rog sa imi dai si mie detalii despre dotari deoarece tata e in cautari.
Mihaela
Mitsubishi Lancer Clasic 1.6, ultimele din modelul acesta: Oglinzi ext. incalzite si regl. electric, gemuri electrice, radio cd cu mp3,volan si schimbator piele, ichidere centr. din telec., aer cond automat, airbag-uri sofer, pasager, laterale si de tip cortina, abs si ebd si nu mai stiu pret exact 12798 euro. Eu l-am vazut la Exposib. Incearca la un dealer Mitsubishi, daca nu du-te la sibiu ca sigur au oferta asta si cred ca merge si cu "rabla". Multi cunoscatori in ale masinilor m-au sfatuit sa nu mai stau pe ganduri, dar nu stiu daca pot sa mai fac un efort de 2000- 2000 si ceva de euro. Adevarul ca tentatia este foarte mare.
MihaelaV spune:
Da, intr-adevar este vorba de modelul vechi http://www.mitsubishi-motors.ro/Versiuni-si-preturi_265.html
Eu credeam ca modelul nou s-a ieftinit atat de tare
Este o alegere f buna Mitsubishi si bafta la cumparare
Briantis spune:
quote:
Originally posted by Ana68
Off topic:stiti cat e prima revizie la Logan? 11 milioane lei vechi sau,daca doriti,1110 roni...nu mi-a venit sa cred...
Te contrazic .Prima revizie a fost cam 300 ron si tot asa si celelalte 300-400 de ron , a2a si a3a , a4a a fost ceva apropiat de suma spusa de tine in conditiile in care s-au mai schimbat niste chestii la masina ,in afara de ulei si filtru.
Nu-i fac reclama loganului ca nici nu-mi place ( dar atata ne-am putut intinde noi ) ,insa nici pe departe nu-s reviziile asa scumpe.
ankalaura spune:
Bri, citeste si tu mai bine, ca fata vorbeste din carti, nu din experienta Ca sa fiu si eu putin rea
Anca mami de Eliza si 35+ cu Ligia Stefania
Androix spune:
Ana68, si cu loganul te-a mintit cineva si prima revizie si a doua au fost 250-300 de lei cu tot cu consumabile. N-am retinut ce masina ai tu ca ai zis ca revizia a fost tot pe-acolo.
Si eu sunt in cautare de masina cam in aceleasi conditii, daca nu chiar un pic mai vitrege decat ale Nadirei: eu nu mai pot sa screm nimic nimicutza
Andreea mama de Filip si Georgia
Rufus spune:
nadira, s-au scris pagini intregi despre masini, insa eu vreau sa-ti spun o chestie: nu-i foarte demult de cand sustineam sus si tare ca si eu vreau masina noua. Iti spun asta pentru ca eu sunt posesorul unui hyundai accent construit in Korea (apropos, o masina deosebita, am cu ea peste 60000km -am luat-o noua- si i-am schimbat cateva becuri...) care se dovedeste neincapatoare pentru mine, in aceste momente. Asa ca, de curand, cu 11500 euro am devenit posesorul unui VW Touran, second hand, luat de la un dealer VW-Audi, din Germania, din 2005, superdotat si cu un aspect ext-int impecabil.
Si sa vezi ce loc ai in asa ceva...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
Ana68 spune:
nadira,important este ca voi sa gasiti masina care o doriti si ,mai ales,in care sa va simtiti bine si in siguranta.O parere si un criteriu de alegere cred ca va fi si drive testul,asa ca nu ezitati sa il faceti.Iti doresc mult succes si sa alegeti ce va doriti cu mintea si nu cu inima!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
nadira spune:
Vad ca parerile sunt putine si impartite. Probabil ca e problema de gust... sau poate de buget... sau nu stiu... Oricum, cautand sa-mi iau o masina care sa corespunda din toate pct. de vedere preferintelor mele am ajuns la concluzia ca trebuie sa dispun de cel putin 16000 euro Am capul cam asa dupa atatea pliante si informatii si nu stiu nici acum ce sa fac.
Am si eu o curiozitate de ce toti dealerii se leaga de chevrolet e vreo problema cu masinile astea sau invidia
Annie80 spune:
quote:
Originally posted by nadira
Vad ca parerile sunt putine si impartite. Probabil ca e problema de gust... sau poate de buget... sau nu stiu... Oricum, cautand sa-mi iau o masina care sa corespunda din toate pct. de vedere preferintelor mele am ajuns la concluzia ca trebuie sa dispun de cel putin 16000 euro Am capul cam asa dupa atatea pliante si informatii si nu stiu nici acum ce sa fac.
Am si eu o curiozitate de ce toti dealerii se leaga de chevrolet e vreo problema cu masinile astea sau invidia
Chevy , probleme, no way...cred ca e invidia,(stii ca toti o sasi lade marfa, ce cei de la chevrolet sau plans de chevrolet sau de celelalte marci?) pt mine sunt masini bune..si acuma logic sa o luam, toate masinile sunt bune, de reparatii acuma fiecare cu norocul lui, caci poate mai au defecte din fabrica, si Cel mai IMPORTANT depinde si de cata grija ai de ea si cat de agresiv esti cu ea la condus , etc.
Noi la cehvy vechi de 2 zile (cu 50 km la bord) ne soune cineva ca " vai sa nuaud de chevrolet ca un preten deal lui pretenul meu sia luat si la nici 2 luni ia murit motorul"
Din cate stiu eu aveo e facut de daewoo in korea si inclusiv aveo-urile pt state tot acolo sunt facute. Eu sunt foarte multumita si o conduc de 6 luni zilnic, sio iumbesc mult.
cat despre ce masina vrei, tu spui ca una cum vrei ar fi peste buget. Eu te sfatuiesc sa mai economisesti niste bani si sa-ti iei masina pe care o vrei, si asa vei fi impacata sufleteste.
Sau un Volvo.
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.