adelina elisei si cristi chivu
Raspunsuri - Pagina 6
andreea81 spune:
Rory76, nu cred ca cineva vrea sa iti inchida gura, sau sa iti schimbi parerea despre cineva.....vorba Marinei, "Modul in care o exprimi e deranjant pentru un site public si exact asta am comentat..."...doar ca esti un pic cam taioasa si dura...vis-a-vis de subiect, daca citesti ce a scris Ramonella, poate ai fi un pic mai..ingaduitoare cu cei 2! Uite, pentru tine:
antosit spune:
... eu cred ca esti "cam taioasa" vis-a-vis de postarile noastre nicidecum la subiect! Cu ce te-a deranjat pe tine ca eu i-am perceput "fastacitii" si "emotionati"?
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
"Toata lumea stie ca adevaratul punct G este in finalul cuvantului shopping!"
chiquitita spune:
Mie mi-au placut la nunta. Au fost cumintei si simpli ca de obicei si destul de rabdatori cu presa! Referitor la haine fiecare are gisturile lui, nu trebuie sa ai 2000 de cristale Swarovski ca sa fie rochia frumoasa doar ca asa se poarta.
elyanne spune:
Mie mi-aplacut foarte mult rochia ei... intradevar parea destul de stramta la bust, dar am inteles ca o luase inainte sa afle ca-i gravida... si s-au mai marit niste chestii intre timp
Florile foarte frumoaseeeee si muuuulteeee
Si ce mi-a mai placut ca nu au inceput cu talente de vedete ca nu ne pozeaza nimeni, sau ne pozeaza numa unii, au exclusivitate si le cerem o caruta de bani... Au lasat presa in pace, cu conditia sa nu sara calu'
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
antosit spune:
quote:
citat din mesajul lui chiquitita
Vor avea o fetita!
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
Ce frumos!Sa fie sanatosi si fericiti!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
"Toata lumea stie ca adevaratul punct G este in finalul cuvantului shopping!"
mihaelk spune:
Si mie mi s-a parut ca Adelina a avut un decolteu mult prea mare.
Ma bucur pentru fericirea lor si multa sanatate mamicii si fetitei
tudorcatalin spune:
Dar cine e Cristi Chivu pana la urma????????????? e cumva vre-un presedinte??????? shi ea, CUM sa ajunga sa-l shi iubeasca ???? ca doar nu au stat inpreuna destul timp ca sa poata sa afirme asa ceva?????? ala sta numai prin cantonamente nici nu cred ca sa culcat cu el de 20 de ori( pt ca el era in italia ,ea inca muncea la antena , el era in cantonamente si acolo nu au acces femei) si repede " te iubesc" . haaaaaaaaai ca ma doare capul. nu vreau sa jignesc pe nimeni cu ceace am sa scriu mai jos, nu ma refer la fetele de pe site ci de fetele astea de prin media etc....... dar prea multe mold......( ciudat de multe)(Radulesca , Andreea Marin, Monica barladeanu, Ramona Badescu,)etc, cum fac astea cum nu fac ca gasesc cate un fraier( cu BANI ) al ia repede de barbat, AI TOARNA REPEDE UN COPIL SA-L "prinda" PE PROST SI UITELE PRIN ORAS CU MECEDESURI, CU FIRME... GATA CA M-AM ENERVAT DESTUL.AAAAAA APROPO , PE STICLA E FOARTE FRUMOASA ,DAKA O TREZESTI LA 4 DIMINEATA DIN SOMN TE SPERII, LA VARSTA CARE O ARE TU TE-AI UITAT PUTIN LA DECOLTEU EI??? CE SANI ARE FRUMOSI????? E PRAF FEMEIA, CUM SE SPUNE MAI PE ROMANESTE A FOST CAM " SOIMANITA " PANA A LUAT-O ASTA DE NEVASTA SHI A FACUT-O DOAMNA. NU CRED CA CASATORIA ASTA O SA DUREZE MAI MULT DE 2 ANI... CUM A PATIT SI bOGDAN lOBONT DE LA RAPID SI ACUM PLATESTE 4000 DA 4000 DE EURO PENSIE ALIMENTARA.....si ce are asa de deosebit daca a ales-o chivu tocmai pe ea????( cine stie , poate sia dat cu [piatra vanata la ...... si a devenit domnisoara, el poate la vreu-un pahar de sampanie sau bere i sa parut k a fost domnisoara si uite asa sa insurat printul cersetor, cu gasca deghizata in lebada) el te pomenesti ca o fi vre-un fat frumos !!! iti spun eu ce are. BANI are. atat.... a daca vb de un Richard Gere da ,dar asa??? si-a aranjat si ea putin viitorul( nu stiu cine a scris chestia aia cu gasca deghizata in lebada ... tare de toooot..
IUn fond de ce discutam in contradictoriu noi despre astia 2 sau despre altii? ca doar nu ne dau de mancare ei noua.. ei stau bine merci si noi ne certam pe site-uri .....
stiti vb aia romanesca .... un nebun arunca o piatra in fantana ,si toata lumea fuge repede sa o scoata
Citat: |
citat din mesajul lui RAMONELLA Rory dar daca tu te-ai marita cu Chivu cum ai fii???N-ai fi mandra??Daca ai avea un diamant pe mana n-ai fi mandra,n-ai vrea sa-l arati tuturor???Daca ai iubi un barbat,n-ai vrea sa-l saruti tot timpul???Daca e ziua nuntii tale,n-ai vrea sa fii fericita si sa areti asta lumii intregi??? Eu nu cred ca daca e frumoasa inseamna ca e proasta...daca citeste de pe promter e proasta...de ce afirmi ca e o fufa???sau o gasca deghizata in lebada??? Mie mi se pare o fata simpluta,nici frumoasa nici urata,imi place de ea cand rade...pare cu capul pe umeri...si cred ca se vor intelege bine.Sincer cred ca va dura casnicia lor.Are ceva deosebit daca a ales-o Chivu exact pe ea. Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) |
pozeTudor
tudorcatalin spune:
Tot eu .
Maine ma astept la reclamatii din partea moderatoarei,
am vazut ca e cam taioasa referitor la postarile voastre pe site
d-na moderator Marina sper sa nu te superi pe noi , pana la urma sunt doar cateva pareri inpartite.unora le plac cei 2mai sus discutati, altora nu.
In speranta ca vei intelege acest lucru iti oferim o si un din partea noastra
Chiquita aiscris bine in mes tau ca "nu pare" interesata de ...gentute tel etc . mai asteapta putin si o sa vezi ce va urma. casniciile fotbalistilor ,a sportivilor in genetal nu dureaza pt k sunt f mult plecati de acasa in cantonamente, meciuri etc etc , ea sta singura cat sta dar pana la urma sunt si ele femei cat sa indure(organismul cere) o viata amara si un trai militaresc????????
Iti dai seama ce vanzari la baterii au magazinele sau supermarcheturile ded la langa locuintele sotiilor de sportivi? :)))))))))) :))))))) :))))
pozeTudor