adelina elisei si cristi chivu
Raspunsuri - Pagina 5
andreea81 spune:
quote:
citat din mesajul lui chiquitita
Poate vi se pare stearsa ca nu e blonda decolorata, nu are tzatzele pe afara iar el pare tampit ca nu are 5 amante si nu o bate
Exaaaaaaact!!!!!! Ai pus punctul pe "i", Chiquitita !!! Eu cred ca e chiar frumoasa, are acel ceva al ei, e finuta, nu am auzit sa piarda noptile in baruri, nu-si etaleaza hainele de firma, gentute sau fundul goooool!!! Iar acel ceva apare din faptul ca ESTE NATURALA...ce n-ar da unele sa aiba bustul ei, netrecut prin bisturiu! Ce sa-ti spun!!!! ca inainte de Chivu nu stia lumea de ea...de parca el ar fi vreun etalon...si ca mireasa mi s-a parut delicata si deosebita!
rory76 spune:
delicat si deosebita...bla, bla, bla...si pana acu' de ce n-o vazuram asa delicat si deosebita? O fi ea asa, nu zic, n-o cunosc, habar n-am ce-i in kapu' ei, eu zic doar ca profita de situatie ca sa se faca celebra si ma enerveaza cand vad o tuta din asta fara sa faca nimic deosebit sau...delicat apare la TV si nu apar oameni care muncesc de le ies ochii, au 5-6 copii, mananca mere cu pere si nu dispera, oameni care au facut ceva aici, si nu in alte parti...si apare proasta asta care citeste de pe prompter si imi vantura mie diamantu' ei prin oki la TV.Uite ca am telecomanda, si pot sa schimb canalu' si asa am ales sa ma razbun pe fufa asta...as vrea sa vad la TV si femei, fete FRUMOASE care nu vor sa para altceva decat sunt. Mie asta mi se pare o gasca deghizata in lebada!!!
"sky is the limit!"
Deianira spune:
off topic: Rory, nu inteleg de ce vorbesti asa urat despre ea, nici macar nu o cunosti. Eu nu as indrazni sa etichetez asa o persoana. Respecta parerile celorlalti.
On topic: eu am mai vazut-o intr-o zi pe coperta unei reviste si acum pe site-ul Pro-tv (m-am uitat la reportajul nuntii, eram curioasa), in rest nu stiu absolut nimic despre ea. Mie mi s-a parut ca a aratat bine la nunta .
ionica spune:
Daaaaaa ,voi o cunoasteti personal pe fata asta?
eu nu-mi permit sa fac public afirmatii de genul pe care le-am citit.
http://fr.youtube.com/watch?v=wQAthxUjkpY
rory76 spune:
Eu da. Sunt persoane publice pentru ca au ales asta, asa ca sa se astepte la asa ceva...
"sky is the limit!"
Marina spune:
Rory eu zic sa o lasi mai moale. Ti-am priceput opinia si punctul de vedere dar limbajul lasa mult de dorit. Etichetari gen fufa si alte alea sunt inacceptabile.
Multumesc de intelegere
RAMONELLA spune:
Rory dar daca tu te-ai marita cu Chivu cum ai fii???N-ai fi mandra??Daca ai avea un diamant pe mana n-ai fi mandra,n-ai vrea sa-l arati tuturor???Daca ai iubi un barbat,n-ai vrea sa-l saruti tot timpul???Daca e ziua nuntii tale,n-ai vrea sa fii fericita si sa areti asta lumii intregi???
Eu nu cred ca daca e frumoasa inseamna ca e proasta...daca citeste de pe promter e proasta...de ce afirmi ca e o fufa???sau o gasca deghizata in lebada???
Mie mi se pare o fata simpluta,nici frumoasa nici urata,imi place de ea cand rade...pare cu capul pe umeri...si cred ca se vor intelege bine.Sincer cred ca va dura casnicia lor.Are ceva deosebit daca a ales-o Chivu exact pe ea.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
rory76 spune:
Marina, vad ca tu esti moderatoare aici, asa ca am priceput. De aku incolo, o sa emit doar pareri bune, pozitive si delicate, ca sa nu se mai ofuscheze nimeni...Imi mentin parerea despre persoanele despre care vorbim pe aici, nu a reusit nimeni sa imi inchida gura pana acum si nu o sa se intample nici acum. Imi pare rau doar pentru ca eu am vazut in acest forum un loc unde imi pot spune parerea, buna sau rea, dar se vede treaba ca asta e valabil DOAR in anumite privinte...Ok, am inteles. Ma retrag din aceasta discutie penibila...
"sky is the limit!"
Deianira spune:
Rory, nu trebuie sa emiti doar pareri pozitive, dar ar fi bine sa fi mai diplomata.
Etichetari gen "fufa", "tuta", "gasca", "proasta" mi se par exagerate si ma fac sa ma gandesc doar la o mahala.
Sa nu te superi pe mine, dar cred ca esti o doamna si poti mai mult de atat .
Marina spune:
Rory sa fiu mai clara, eu nu am zis sa nu-ti exprimi parerea... e dreptul tau si nu am ce comenta. Modul in care o exprimi e deranjant pentru un site public si exact asta am comentat.