Ecumenismul necrestin - filmulet - ortodox
Raspunsuri - Pagina 3
denizel spune:
quote:
Originally posted by larissa_79
Denizel, dar sa te duci si sa te rogi impreuna cu alte confesiuni si sa chemi "mama natura", spiritele, zeii nu e lipsa de respect fata de Dumnezeu? Ai vazut la acele manifestari ecumenice crestinii au chemat impreuna cu alte religii, zei, spirite, mame de naturi. Poti tu sa se numesti crestin si sa faci asa ceva? Unde e Dumnezeul tau daca tu te rogi mamei naturi? Vad ca asta nu numai ca nu te indigneaza ba chiar iti ridici palaria in fata unei asemenea erezii.
Uitati-va la tot filmulet, se vede clar ce se intampla acolo.
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
Asa! Si? Ce te priveste pe tine ce fac oamenii aia acolo? Au navalit cumva la tine, pe DC si ti-au bagat pe gat imaginile alea?
Iti afecteaza tie mantuirea faptul ca s-au adunat si s-au rugat laolalta crestini si ne-crestini? Te-au obligat pe tine sa vii si sa te rogi cu ei? Ce te intereseaza pe tine?
In afara de asta, tu ce parere ai? Crezi ca Papa si crestinii care erau acolo s-au rugat la mama natura sau la zeul Corcodusa?
Nu! Fiecare s-a rugat la zeul lui, ca de obicei.
Si, daca ai fi inteles ce a zis Sneeuwklokje, ti-ai fi dat seama ca scopul acelei intalniri nu a fost uniformizarea si unilateralizarea zeitatilor ci, cu toootul altul!!!
irina.c. spune:
quote:eu nici n-am nevoie sa stiu multe, dar tu ar trebui sa stii, ca de aceea te declari adventistama ataci degeaba, dar cum asta e ultima ta placere recenta, te rog, desfasoara-te Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
Originally posted by denizelquote:Stii tu despre crezul adventist, cum stiu io despre zacusca de ghebe .
Originally posted by irina.c.quote:aha, deci din punctul tau de vedere crezul adventist bate campii Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
Originally posted by denizelDaca unii bat campii la mine in biserica, nu inseamna ca o sa deschid un topic, special ca sa va arat voua pe ce campii zburda ei.Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
am blog
Dar, te poti perfectiona: petrece chiar si mai mult timp pe forumurile protestante . Poate, la un moment dat, o sa intelegi ceva si nu o sa mai scrii mizerii despre noi .Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
am blog
irina.c. spune:
quote:da pe tine ce te priveste? sau pe sufletul credintei ai voie sa scrii doar tu?nu de alta, dar sa anuntam proprietarii sa schimbe titlul sectiunii in "sufletul lui Denizel" Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
Originally posted by denizelAsa! Si? Ce te priveste pe tine ce fac oamenii aia acolo?Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
am blog
denizel spune:
quote:
Originally posted by irina.c.quote:
Originally posted by denizel
Asa! Si? Ce te priveste pe tine ce fac oamenii aia acolo?Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
da pe tine ce te priveste? sau pe sufletul credintei ai voie sa scrii doar tu?nu de alta, dar sa anuntam proprietarii sa schimbe titlul sectiunii in "sufletul lui Denizel"
Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog
Ma simt ca-n filmele lui Kusturica .
Irinusa, pierzi din vedere un lucru esential: Papa de la Roma nu a venit pe DC, un forum public, unde ceteste toti membrii unde vrea iei sa ceteasca, ca sa va arate voo ce face iel, acolosa printre eretici ca iel . Voi l-ati cautat pe el. Priceput?
Exista ceva diferenta intre ce a facut Papa de la Roma si ereticii lui si ce faceti voi pe-aicea, pe DC-utz .
Ca sa nu mai spun ca e de-a dreptul penibil ce se intampla: cu gura faceti rugaciunea fariseului ("multumesc Doamne ca nu sunt ca ereticii acestia" ), cu o mana aratati spre ereticu' de Papa si ereticii care se inchina la zeita Spuma Marii, iar cu cealalta mana va tineti strans de metatarsienele decarnate ale bietului Ioan Rusul, sperand la o minune din partea lor (a metatarsienelor). Asa ceva....
larissa_79 spune:
quote:
Originally posted by denizelquote:
Originally posted by larissa_79
Denizel, dar sa te duci si sa te rogi impreuna cu alte confesiuni si sa chemi "mama natura", spiritele, zeii nu e lipsa de respect fata de Dumnezeu? Ai vazut la acele manifestari ecumenice crestinii au chemat impreuna cu alte religii, zei, spirite, mame de naturi. Poti tu sa se numesti crestin si sa faci asa ceva? Unde e Dumnezeul tau daca tu te rogi mamei naturi? Vad ca asta nu numai ca nu te indigneaza ba chiar iti ridici palaria in fata unei asemenea erezii.
Uitati-va la tot filmulet, se vede clar ce se intampla acolo.
Asa! Si? Ce te priveste pe tine ce fac oamenii aia acolo? Au navalit cumva la tine, pe DC si ti-au bagat pe gat imaginile alea?
Iti afecteaza tie mantuirea faptul ca s-au adunat si s-au rugat laolalta crestini si ne-crestini? Te-au obligat pe tine sa vii si sa te rogi cu ei? Ce te intereseaza pe tine?
In afara de asta, tu ce parere ai? Crezi ca Papa si crestinii care erau acolo s-au rugat la mama natura sau la zeul Corcodusa?
Nu! Fiecare s-a rugat la zeul lui, ca de obicei.
Si, daca ai fi inteles ce a zis Sneeuwklokje, ti-ai fi dat seama ca scopul acelei intalniri nu a fost uniformizarea si unilateralizarea zeitatilor ci, cu toootul altul!!!Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Deci n-au facut nimic rau ca s-au rugat impreuna, fiecare zeului lui? Parca Dumnezeu era unul singur!! De unde au aparut mai multi? De unde zei? Nu putea sa se roage acasa fiecare Dumnezeului lui? Daca tot nu te rogi aceluiasi de ce sa mai stai impreuna? ca sa stai mana langa mine si trup langa trup...asta e ecumenismul? Ce daca trupurile se ating daca fiecare in duh e cu zeul sau Dumnezeul lui?
Dar ma tem ca n-a fost asa.....au participat fiecare la rugaciunea celuilalt intr-un fel sau altul.
Oricum ai da-o nimic bun nu rezulta!
Daca ar fi doar trup langa trup si fiecare cu duhul lui nu e ecat o adunare mare de oameni! Consum de timp si energie!
Daca se roaga impreuna la fiecare spirit in parte e erezie. Si cand a zis Papa " Tatal nostru" cui se ruga? El Bunului Dumnezeu si altul la mama natura?
irina.c. spune:
quote:da, mai, e penibil ce facem, ne-ai criticat, ne-ai infierat, ne-ai pus la gazeta de perete,ti-ai spus sus si tare parerile, a inteles toata lumea ca tu te lupti, ca ai un tel,felicitari si floricele Acum putem sa ne vedem in liniste de ale noastre?multumim Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
Originally posted by denizel
Irinusa, pierzi din vedere un lucru esential: Papa de la Roma nu a venit pe DC, un forum public, unde ceteste toti membrii unde vrea iei sa ceteasca, ca sa va arate voo ce face iel, acolosa printre eretici ca iel . Voi l-ati cautat pe el. Priceput?
Exista ceva diferenta intre ce a facut Papa de la Roma si ereticii lui si ce faceti voi pe-aicea, pe DC-utz .Ca sa nu mai spun ca e de-a dreptul penibil ce se intampla: cu gura faceti rugaciunea fariseului ("multumesc Doamne ca nu sunt ca ereticii acestia" ), cu o mana aratati spre ereticu' de Papa si ereticii care se inchina la zeita Spuma Marii, iar cu cealalta mana va tineti strans de metatarsienele decarnate ale bietului Ioan Rusul, sperand la o minune din partea lor (a metatarsienelor). Asa ceva....Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
am blog
denizel spune:
Larisa, repet! Mi-e greu sa cred ca scopul intalnirii a fost acela de uniformizare a zeitatilor. Mai citeste odata ce a scris Sneeuwklokje si poate ai sa vezi cu alti ochi intalnirea aceea.
Si, iar repet: comentariile atat de tendentioase, acuzatoare, rau voitoare si penibile care insotesc filmul intalnirii, nu au ce cauta pe un forum cum este DC. Barfele rautaciose de genul ala se discuta in cadru restrans, cu oamenii care gandesc la fel cu tine sau pe forumuri fundamentalist-ortodoxe.
Asta tot spun eu aicea de o saptamana: sunt chestii care nu se discuta pe un forum ca DC, sunt imagini care nu se pun pe un forum ca DC.
De ce? Deoarece DC este o comunitate formata si din alti memebri in afara de fundamentalistii ortodocsi.
denizel spune:
quote:
Originally posted by irina.c.
Acum putem sa ne vedem in liniste de ale noastre?multumim
Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog
Nu, nu aveti voie! "Ale noastre" inseamna chestii care, de obicei, fac parul maciuca cititorului :-))
Nu aveti voie sa denigrati pe cei de alte religii, socotindu-va singurii adevarat credinciosi de pe pamantu' asta.
Nu aveti voie sa denigrati pe Papa si pe cei care au participat la intalnirea ecumenica.
Nu aveti voie sa puneti poze cu morti.
(daca aveti voi voie sa puneti poze cu morti, ma faceti sa las tot balta, sa-mi iau o vacanta de cateva zile, sa ma duc la rudele de la tara si sa aduc poze cu toate rudele moarte de acolo. Exista albume intregi . Ii iubesc pe cei care au murit si, fiindca ii iubesc, vreau sa va arat si voua ce bine le sta in cosciug . Si, nu va suparati, mortii mei, morti de 1-2 zile, arata de o mie de ori mai bine decat cadavrele alea negre si descarnate pe care ni le aratati voi).
irina.c. spune:
Denizel,daca nu-ti convine ce posteaza ortodocsii te rog frumos fa o plangere la moderatori, sau la admini. Si cred ca ar trebui sa ai in vedere ca :Persoanele "gica-contra" care nu fac altceva decat sa incite spiritele (predispuse la cearta si scandal) vor fi banate fara aviz prealabil. Nu uitati ca acest forum se vrea un forum pasnic, cu multi membri ocupati, care nu au energia si timpul necesar sa se avante in discutii interminabile. Este un forum informativ si nu un teren de disputa. Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog
Sheannamp spune:
Denizel, am vazut altele mult mai rele postate chiar direct si nu printr-un link.
Am vazut pagini intregi cu versete din Coran, sau altele cu citate din Evanghelie (ti-l mai amintesti pe acsintetina nu?).
Am vazut tonele de linkuri ale lui Xeno catre pagini mai mult sau mai putin jignitoare la adresa credintei a miliarde de oameni....
Am vazut linkuri catre articole in care pe nedrept erau acuzati diversi, de catre ziaristi care habar n-aveau ce scriau acolo, dar dadeau cu parul, am vazut si comentarii hidoase in linkurile respective.
Asta inseamna libertate de exprimare pana la urma. Limita intre decenta si exhibitionism, intre rasism si toleranta, intre calomnie si critica e foarte vaga si depinde mult de cel care o traseaza.
Am urmarit si reportajul respectiv si nu este deloc asa cum il cataloghezi tu. Nu inseamna ca aprob sau dezaprob ceea ce se prezinta acolo dar nu cred ca merita sa fie considerat chiar o "mizerie anti-catolica si anti-oameni non-ortodocsi-extremisti"
Si nici DC nu devine extremist daca apar si astfel de topicuri
Sincer, ma intreb de unde atata indarjire si agresivitatea taman din partea ta (te stiam pasnica) si mai ales de ce.
Oricum, cred ca spiritele sunt prea inflamate si discutia a deviat mult de la ideea initiala....