Ecumenismul necrestin - filmulet - ortodox
Raspunsuri - Pagina 2
denizel spune:
quote:
Dar dupa aia...tot ai veni aici pe forum si te-ai oripila ba de cadavre...ba de Sfinti ba de mai stiu eu ce. Adica in numele iubirii ne pupam o data si ne caftim in idei o vesnicie. Erai ecumenista nu daca te rugai odata cu mine in biserica ci daca nu interveneai mereu atat de dur pe mesajele mele in care scrie clar - ortodox. Adica in numele iubirii ne pupam o data si ne caftim in idei o vesnicie? Duce undeva asta? Asa si cu papa si restul...au fost s-au pupat cu totii si dupa aia se caftesc cand si cum prind ocazia in idei, afirmatii etc.
Deci..fatada si nimic mai mult.
Ecumenismul care ar fi o mare dovada de iubire, intelegere si dragoste ar fi unul in care am fi cu totii o singura religie si asta pentru ca exista un singur Adevar. 1+1=2 niciodata 4
Dar atata timp cat fiecare ramane in Adevarul lui nu e decat circ. Pentru mine nu ar insemna nimic ca un om care nu crede in icoane si Sfinti sa vine sa se roage in biserica cu mine. Nu crede in toate astea sa stea acasa. Stii cum e asta.
Vin in casa ta ca m-ai invitat, dar nu ma asez. Nu mananc si nu beau ca nu imi place mancarea facuta de tine. Dar...stam de vorba cu zambetul pe buze. Nu as sta mai bine la mine acasa?
In fine...am zis si repet asa gandesc si simt eu si nu oblig pe nimeni sa simta asa.
Draga Larissa, nu-ti mai pierde timpul cu scrierea mesajelor pentru mine. Noi nu vorbim aceeasi limba.
Tu esti intr-o faza de extremism religios, combinata cumva cu fariseism. Eu lupt din rasputeri cu extremismele de orice natura si nu agreez defel fariseismele. So...
Raman la parerea ca nu au ce cauta pe DC filme sau mesaje cu propaganda anti-oameni.
Locul filmului pe care l-ai pus este, repet, pe un forum ortodox fundamentalist. Exista aceste forumuri, ia-ti filmuletul si discuta-l cu oamenii de acolo! Sper ca am fost suficient de clara de data aceasta.
irina.c. spune:
quote:Denizelule, mai bine ai lupta din rasputeri cu patimile si cu pacatele tale, cred ca ai avea mai mult folos, si pamantesc, si vesnic... Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
Originally posted by denizelquote:Draga Larissa, nu-ti mai pierde timpul cu scrierea mesajelor pentru mine. Noi nu vorbim aceeasi limba.
Dar dupa aia...tot ai veni aici pe forum si te-ai oripila ba de cadavre...ba de Sfinti ba de mai stiu eu ce. Adica in numele iubirii ne pupam o data si ne caftim in idei o vesnicie. Erai ecumenista nu daca te rugai odata cu mine in biserica ci daca nu interveneai mereu atat de dur pe mesajele mele in care scrie clar - ortodox. Adica in numele iubirii ne pupam o data si ne caftim in idei o vesnicie? Duce undeva asta? Asa si cu papa si restul...au fost s-au pupat cu totii si dupa aia se caftesc cand si cum prind ocazia in idei, afirmatii etc.
Deci..fatada si nimic mai mult.
Ecumenismul care ar fi o mare dovada de iubire, intelegere si dragoste ar fi unul in care am fi cu totii o singura religie si asta pentru ca exista un singur Adevar. 1+1=2 niciodata 4
Dar atata timp cat fiecare ramane in Adevarul lui nu e decat circ. Pentru mine nu ar insemna nimic ca un om care nu crede in icoane si Sfinti sa vine sa se roage in biserica cu mine. Nu crede in toate astea sa stea acasa. Stii cum e asta.
Vin in casa ta ca m-ai invitat, dar nu ma asez. Nu mananc si nu beau ca nu imi place mancarea facuta de tine. Dar...stam de vorba cu zambetul pe buze. Nu as sta mai bine la mine acasa?In fine...am zis si repet asa gandesc si simt eu si nu oblig pe nimeni sa simta asa.
Tu esti intr-o faza de extremism religios, combinata cumva cu fariseism. Eu lupt din rasputeri cu extremismele de orice natura si nu agreez defel fariseismele. So...Raman la parerea ca nu au ce cauta pe DC filme sau mesaje cu propaganda anti-oameni.
Locul filmului pe care l-ai pus este, repet, pe un forum ortodox fundamentalist. Exista aceste forumuri, ia-ti filmuletul si discuta-l cu oamenii de acolo! Sper ca am fost suficient de clara de data aceasta.Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
am blog
irina.c. spune:
quote:
Originally posted by denizel
[quote]
Si nu stiu cum tu te declari pro-filmulet si pro-ecumenism cand misiunea ta pe acest forum este anti-ecumenista. N-am vazut sa zici aici pe forum sa ai aceleasi idei ca si mine. Dimpotriva. Si nici n-ai merge cu mine sa te inchini intr-o biserica ortodoxa sfintilor nu-i asa?Daca tu nu ai merge sa te inchini Sfintilor Ortodocsi cu mine cum poti fi pro ecumenism? E un nonsens. Dar sigur ca....mascarada place intotdeauna.
In sfarsit sunt de acord cu tine. Iti plac mascarada si etalarile credintei tale, pe care o consideri cea mai adevarata...
Si, inca un 2(doi) la ABC-ul psihologiei adultului credincios , pentru ca, inca odata, te pronunti in dreptul meu.
Desi BO are multe rataciri pagano-anti-crestine adunate in sanul ei, eu m-as ruga cu tine intr-o bis. ortodoxa.
M-as ruga cu tine pentru ca, pana una-alta, credem in acelasi Mantuitor. As inchide ochii, as face abstractie de icoane, cadavre, morminte si obiecte de cult si m-as ruga Domnului impreuna cu tine, in duh si adevar.
Edit: eu nu sunt anti-ortodoxie! Sunt impotriva lipsei de respect la adresa fiintei umane chiar daca, din ceea ce a fost odata o fiinta umana, a ramas doar o gramada de oase neputincioase, la indemana celor care pretind ca le iubesc .
[/quoteDenizel, tu esti adventista , nu-i asa? din cate stiu eu, biserica adventista se considera a fi "ramasita" care pazeste poruncile lui Hristos, in timp ce restul omenirii se afla in apostazie. Deci din punct de vedere adventist ortodocsii sunt niste apostati.Nici gand de vreun "ecumenism" pe-aici.ma indoiesc ca reprezentantii adventisti ar sta la masa negocierilor cu diverse denominatiuni crestine sau necrestine, pentru a-si ajusta pe ici-colo crezul, ca sa fie toata lumea multumita. Si mi se pare normal sa fie asa- daca ar face altfel n-ar mai fi adventisti. Acelasi lucru e valabil si pentru ortodocsi. Noi nu putem renunta la crezul nostru. Nici nu obligam pe altii sa-l adopte. Vrem sa fim lasati in pace, in credinta noastra.Nu e nevoie sa te rogi cu noi. E suficient sa ne respecti si sa ne lasi in pace.Multumim. Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog
denizel spune:
Irinuso, cand o sa ma vezi pe mine punand filmulete si linkuri cu preacuvioase speech-uri anti-"apostatzii de ortodocsi" pe forum, sa vii te rog, si sa ma tragi de maneca.
Daca unii bat campii la mine in biserica, nu inseamna ca o sa deschid un topic, special ca sa va arat voua pe ce campii zburda ei.
A, si dupa ce il deschid si voi imi sariti in cap, sa va rog sa ma lasati in pace, cu batatorii mei de campuri cu tot.
Si, crede-ma pe cuvant, daca de poimaine o sa-mi tune sa incep sa ma inchin la cozi de matze moarte, n-am sa va fericesc pe voi cu poze de cozi de matze moarte, ca n-aveti voi nici o vina, saracii de voi.
Nu-mi vine sa cred in ce s-a transformat Sufletul credintei .
Va reamintesc, suntem pe un forum decent, nu pe un forum de preaslavire a habotniciei extreme si a fariseismului.
Atata timp cat Larisa pune pe un forum decent imagini horror, precum si comentarii extreme si pline de ura, eu voi avea ceva de spus.
quote:
Denizelule, mai bine ai lupta din rasputeri cu patimile si cu pacatele tale, cred ca ai avea mai mult folos, si pamantesc, si vesnic...
Vezi ca ai gresit andrisantu', Irinusule 'ubit!
larissa_79 spune:
quote:
Draga Larissa, nu-ti mai pierde timpul cu scrierea mesajelor pentru mine. Noi nu vorbim aceeasi limba.
Tu esti intr-o faza de extremism religios, combinata cumva cu fariseism. Eu lupt din rasputeri cu extremismele de orice natura si nu agreez defel fariseismele. So...
Raman la parerea ca nu au ce cauta pe DC filme sau mesaje cu propaganda anti-oameni.
Locul filmului pe care l-ai pus este, repet, pe un forum ortodox fundamentalist. Exista aceste forumuri, ia-ti filmuletul si discuta-l cu oamenii de acolo! Sper ca am fost suficient de clara de data aceasta.Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Ca sa fie foarte clar. Scriu mesajele pentru ortodocsi. Daca cineva de alta religie are alta parere poate sa citeasca si chiar si sa scrie. Mie mi-a placut postarea lui Sneeuwklokje, chiar daca nu sunt de acord cu ea si nu impartasesc aceasta idee sau nu intru totul. Adica ok iubire de oameni dar pana la Adevar. Daca pentru asta trebuie sa calcam Adevarul atunci nu. Dar a fost o postare curata cu un punct de vedere exprimat fara ironii, rautati si lipsa de respect.
Cat ii respecti tu pe morti denizel si cat de tare iti pasa de fiinta umana...am mari dubii. Nu ma respecti pe mine ca si fiinta liber cugetatoare dorind sa imi inchizi subiectele apoi un mort. Dar sigur ca asta cu marile idei, marile concepte, multe vorbe....cand e sa respeti un om din fata ta e mai greu.
DC este o comunitate nu mosia lui Denizel.
Nu te amagi ca eu iti raspund tie. In primele postari de pe alte subiecte asa a fost pana mi-am dat seama cu cine am de-a face. Raspund pentru cei care urmaresc firul logic al discutiei si pot trage o concluzie logica.
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
irina.c. spune:
quote:
Originally posted by denizelquote:Vezi ca ai gresit andrisantu', Irinusule 'ubit!
Denizelule, mai bine ai lupta din rasputeri cu patimile si cu pacatele tale, cred ca ai avea mai mult folos, si pamantesc, si vesnic...Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
ma gandeam eu Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog
irina.c. spune:
quote:aha, deci din punctul tau de vedere crezul adventist bate campii Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
Originally posted by denizelDaca unii bat campii la mine in biserica, nu inseamna ca o sa deschid un topic, special ca sa va arat voua pe ce campii zburda ei.Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
am blog
denizel spune:
quote:
Si crede-ma daca citesti toata discutia de azi o sa realizezi ca nu ti-am raspuns mai deloc tie.
Corect, Larisa!
quote:
DC-ul este o comunitate
Corect! In aceasta comunitate sunt mai mult ca sigur antisemiti si anti-tigani si anti-atei si pedofili si misogini d-aia adevarati si anti-blonde si anti-femei cu glezne groase si anti-barbati urati si satanisti si muuulti altii.
Daca fiecare din astia anti-ceva sau pro-altceva-extrem ar avea permisiunea sa deschida topice cu extremismele care ii preocupa, cum crezi ca ar arata bietu' forumu' asta?
Daca nu sunt permise mesajele rasiste, nu inteleg de ce sa fie permise topice evident anti-catolice si anti-Papa. De mesajele anti-fiii diavolului (adica anti-protestanti) nici nu mai indraznesc sa pomenesc .
larissa_79 spune:
quote:
Originally posted by denizelquote:
Si nu stiu cum tu te declari pro-filmulet si pro-ecumenism cand misiunea ta pe acest forum este anti-ecumenista. N-am vazut sa zici aici pe forum sa ai aceleasi idei ca si mine. Dimpotriva. Si nici n-ai merge cu mine sa te inchini intr-o biserica ortodoxa sfintilor nu-i asa?
Daca tu nu ai merge sa te inchini Sfintilor Ortodocsi cu mine cum poti fi pro ecumenism? E un nonsens. Dar sigur ca....mascarada place intotdeauna.
In sfarsit sunt de acord cu tine. Iti plac mascarada si etalarile credintei tale, pe care o consideri cea mai adevarata...
Si, inca un 2(doi) la ABC-ul psihologiei adultului credincios , pentru ca, inca odata, te pronunti in dreptul meu.
Desi BO are multe rataciri pagano-anti-crestine adunate in sanul ei, eu m-as ruga cu tine intr-o bis. ortodoxa.
M-as ruga cu tine pentru ca, pana una-alta, credem in acelasi Mantuitor. As inchide ochii, as face abstractie de icoane, cadavre, morminte si obiecte de cult si m-as ruga Domnului impreuna cu tine, in duh si adevar.
Edit: eu nu sunt anti-ortodoxie! Sunt impotriva lipsei de respect la adresa fiintei umane chiar daca, din ceea ce a fost odata o fiinta umana, a ramas doar o gramada de oase neputincioase, la indemana celor care pretind ca le iubesc .Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Denizel, dar sa te duci si sa te rogi impreuna cu alte confesiuni si sa chemi "mama natura", spiritele, zeii nu e lipsa de respect fata de Dumnezeu? Ai vazut la acele manifestari ecumenice crestinii au chemat impreuna cu alte religii, zei, spirite, mame de naturi. Poti tu sa se numesti crestin si sa faci asa ceva? Unde e Dumnezeul tau daca tu te rogi mamei naturi? Vad ca asta nu numai ca nu te indigneaza ba chiar iti ridici palaria in fata unei asemenea erezii.
Uitati-va la tot filmulet, se vede clar ce se intampla acolo.
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
denizel spune:
quote:
Originally posted by irina.c.quote:
Daca unii bat campii la mine in biserica, nu inseamna ca o sa deschid un topic, special ca sa va arat voua pe ce campii zburda ei.Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
aha, deci din punctul tau de vedere crezul adventist bate campii
Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog
Stii tu despre crezul adventist, cum stiu io despre zacusca de ghebe .
Dar, te poti perfectiona: petrece chiar si mai mult timp pe forumurile protestante . Poate, la un moment dat, o sa intelegi ceva si nu o sa mai scrii mizerii despre noi .