Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (150)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Yamiii ce bun e avocado zice Vladutz

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Legat de concediu nici tati nu vrea sa plecam cu baiatul anul asta afara, nici macar la bulgari..... mai zice ...poate la toamna ca e mai mare......sigur o sa ma multumesc cu cateva iesiri la mare si la munte.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Cecilia ma ofer sa stau o noapte cu puiutul tau

teo

Mergi la inceput

Cecilia ai incercat sa-l culci in camera separata?Asa i-a spus surioarei mele asistenta.Al ei tot asa des se trezea.Cica sa nu te mai simta aproape .

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Buna si de la noi

sunt foarte suparata, s-a trezit Darius cu febra 39, e foarte "plouat" asa, problema e ca nu stiu de la ce, semne de raceala nu are, dintii nu se vad, ma lasa sa pun mana pe gingiuta, deci nu-l doare, off, i-am dat ieri o capsuni, poate fi de la aia? nu e prima data, i-am mai dat, dar le curat de seminte.
i-am dat nurofen, sa vedem cum reactioneaza, sa-i pun si supozitor paracetamol?
in seara asta am fost invitati de niste prieteni la casuta lor de vacanta...cred ca se anuleaza.

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

quote:
Originally posted by rodicamaries

Buna si de la noi

sunt foarte suparata, s-a trezit Darius cu febra 39, e foarte "plouat" asa, problema e ca nu stiu de la ce, semne de raceala nu are, dintii nu se vad, ma lasa sa pun mana pe gingiuta, deci nu-l doare, off, i-am dat ieri o capsuni, poate fi de la aia? nu e prima data, i-am mai dat, dar le curat de seminte.
i-am dat nurofen, sa vedem cum reactioneaza, sa-i pun si supozitor paracetamol?
in seara asta am fost invitati de niste prieteni la casuta lor de vacanta...cred ca se anuleaza.

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)

multa sanatate lui Darius, poate nu are nimik grav, eu cand are febra incep cu supozitorul si apoi siropel, iar la febra de la 39 in sus pun novocalmin , nu cred ca are legatura cu fructele

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

fetelor, eu am o lene si nu am chef de nik, abia astept sa treaca ziua de azi, cred ca o sa iau o pauza de masa prelungita, ma duc un pic prin imprejurimi sa mai cumpar una alta nu sa mananc mai mult

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Prisi, si eu la fel, eu cu Burger king. Nu a fost cine stie ce asa ca mi-am facut o groaza de procese de constiinta ca am mancat. Nu mai mancasem cartofi de mai bine de o luna, si jap, am sarit pe ei, iar senvisul de pui a fost cah. Si ma mai vait ca nu slabesc.
Sa porti sanatoasa tot ce ti-ai cumparat!
Cecilico, adu-l pe piciuc la noi ca poate doarme cu fluturasul. mamica obosita
Vladutz puiutz dragutz, sa-ti fie de bine fructitzele!
Rodica, pe Darius cel cu febra, si ne rugam la DD sa nu creasca mai mult si sa fie doar o alarma falsa de la dintisori! si ptr mami.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Fetelor, eu am citit tot, dar in reprize, si sa mor daca mai stiu ce sa raspund...si aveam atatea lucruri de spus!!!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Asa...

Carpatino, deci ai auzit strigatul meu. Bun. Numai Maruntescu nu vrea sa ma auda.
Sa stii ca tort nu ti-am pastrat, l-am halit, sa nu ajunga precum gogosile alea. Da iti fac altul daca vrei.
Vezi ca legatura dintre tine si Rox e intacta? Vine sa te viziteze in septembrie.

Rox, cred ca te stresezi prea mult cu concediul. O sa fie bine, vei vedea. Vezi ca pana la urma eu am clicuit pe ceva si mi-a aparut pagia aia in engleza...dar nu mai stiu pe ce am dat click. Si pana la urma la noi era mai complicat, ca voiam ca sora-mea sa plece din tara si noi de aici si sa stam la acelasi hotel. Asa ca pana la urma ne-am luat un hotel in Grecia, sora-mea merge cu masina pana acolo, ca-i sunt copii mari deja, noi de aici cu avionul, cu escala la socrii in Ungaria si am rezolvat-o. Impuscam 3 iepuri dint-un concediu, ca sa zic asa: mergem in concediu la mare, vedem socrii si vedem si sora, nepotii si cumnatul.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput