Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (150)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by carpatina

Nana... cutremur? 6,7 pe ce scara?
Vad ca te interesezi de mancare de cumparat in Ro.. probabil ca esti aproape de plecare... sper sa va fie bine.. si sa mai ai si tu un pic de timp pentru tine.. Eu una, cand aud prognozele pentru iulie ma ingrozesc... Cred ca noi o sa mergem in august..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Pai stai linistita ca iulie- august temperaturi de 35-40 grade. Noi o sa fim si in august aproape toata luna. Asta e. Avem AC, racim camerele, ne bagam la racoare si tot asa, iar socrii mei stau la casa si este racoare vara ptr ca sunt camerele inalte.
Mai avem 3 saptamani pana plecam ,dar imi fac temele din timp ca vreau sa le si comand sa aiba timp sa ajunga.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Ma duc sa-i pregatesc avocado cu banana, revin.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

Neatzaaaa! la toata lumea!

Ma omoara noul program de trezire al lui Stefan, la 7 juma e in picioare (la propriu) si incepe sa strige dupa mine. Pe la 10 il ia somnul si mai doarme o ora, dar eu nu mai pot sa adorm.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

zi merci, ca Miru se trezeste la 6 si incepe sa cante si sa chiuie, si eu asa as mai dormi jumatate de ora... dar asta e , nu am reusit pana acum sa ii schimb programul , seara la 8 jumate pica din picioare nu mai am cu cine sta de vorba

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Si Andrei e la fel, ca Miru de prisi. La 20 cade frant indiferent cat a dormit in ziua respectiva. Parca are un ceas, e belea cu el, si doarme pana dimineata la 6, cateodata 7. Inainte trezirea era la 5, dar vad ca singur a inceput sa doarma pana mai tarziu. Asadar de la 20-6 chiar 7 dim doarme fluturashul lu' mami scump si drag, fara treziri peste noapte.
´Sunt o norocoasa.

Mergi la inceput

buna dimi...

Carpatina ce spor ai ...

Maria felicitari duamna matura

noi nu prea avem noutati, a iesit si al 6lea dintisor, deci ne poate musca mai bine, in rest e totul bine, papa, doarme se joaca si o chinuie pe mamaie , dace sa ii fac , ea a rasfatat-o, acum trage ponoasele

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Si Andrei e la fel, ca Miru de prisi. La 20 cade frant indiferent cat a dormit in ziua respectiva. Parca are un ceas, e belea cu el, si doarme pana dimineata la 6, cateodata 7. Inainte trezirea era la 5, dar vad ca singur a inceput sa doarma pana mai tarziu. Asadar de la 20-6 chiar 7 dim doarme fluturashul lu' mami scump si drag, fara treziri peste noapte.
´Sunt o norocoasa.

pupam fluturasul cumintel

poze

Mergi la inceput

Ce fluturas cumintel ai tu Nanutza

teo

Mergi la inceput

Mie imi cade parul ingrozitor nu mai stiu ce sa ma fac.M-am tuns scurt am zis ca poate ajuta dar nimic.

teo

Mergi la inceput

aseara ne-a scos tati in mall si m-am infruptat cu niste KFC, dar nu ma simt f vinovata , ca nu am mai mancat nik toata ziua, si a mai facut cinste si cu niste haine pt mami, asa ca m-am ales cu o rochie, o bluza si niste pantaloni, zicea ca luna asta sa nu ne mai luam haine ca tot plecam in concediu si sa ne luam atunci ca oricum sunt mai ieftine afara

Rox arata tare bine locatia, colegii mei se tot duc in Turcia, al meu sot nu prea vrea, a zis cand terminam de vazut restul tarilor,mergem si la arabi, eu asa as vrea in Egipt, dar nu prea reusesc sa il conving

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

offffffmai fetelor, voi va plangeti ca se trezesc devreme, eu as prefera macar o noapte ca a voastra, sa se trezeasca la 6 dar sa doarma toata noaptea............puiutii cuminti, mai ales fluturasul.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput