Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (177)
Raspunsuri - Pagina 14

a_deju spune:
ruxandra, super poze si tare faina locatia de vacanta.. bai, si ai niste copii... frumosi de frumosi! au si cu cine semana, nu zic nu :) tare fain, si eu m-am relaxat vreo juma' de ora cu voi in turcia :))
dia, oana e ghidusa de ghidusa :) scumpa rau rasa tunsa si frezata :)) si pe noi ne cam pandeste masina la cotitura, da' asa nu ma indur sa-l scap de bucleee.... ca atat le-am asteptat :)))
adina, o scumpa ale! frumosi foc si voi
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by madaluta
O alint spunandu-i " ratusca cea urata" pentru k are fatza plina de cosuri. Abia astept sa se transforme in lebada...
Voi cu ce ati dat beblusii cand au avut asa ceva? darius n-a avut, iar medicii la care am fost si-au dat cu parerea ba k ar fi acneea sugarului, ba k ar fi o infectie cu stafilococ luata din spital, ba k ar fi milia( sau ceva asemanator).. si noi nu stim ce sa mai credem sau sa facem.
Madaluta, daca zici ca bubitele sunt doar pe fatza Brianei si eu as inclina sa zic ca-i doar "acnea bebelusului"; si as lasa-o in pace.. respectiv n-as da cu nimic. Este vb de adaptarea la mediul extra-uterin.. va trece.
Si Matei a fost bubos, si conu.. da mai putin.
Are mama doi flacai..

iulia-stefy spune:
Noi am fost plecati zilele astea si acum recuperam ce n-am citit din urma. Aici, poze din Copou de sambata iar aici
poze de la padure pe 1 iunie
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

roxanica2006 spune:
Buna, fetelor! Atat de drag mi-a fost sa va citesc azi...nu stiu de ce, v-am simtit tare aproape si mi-a fost dor sa aud vesti despre voi
Noi n-am petrecut prea bine 1 iunie pt.ca micutul meu a racit, a inceput cu muci, dar apoi a facut si febra , spre seara aproape 40, offf.Anul asta ne-a ajutat Doamne Doamne si nu mi-a fost bolnavior si parca am uitat cum e, m-am speriat tare, iar m-am panicat, desi mi-a mai facut el febra mare. I-am dat Nurofen si direct in baita cu el, cred c-am stat o ora , i-am pus acolo toate jucariile pamantului si se vedea de la o clipa la alta cum isi revine. A dormit toata noaptea neintors, dar dimineata iar mi-a facut 38.8. no, sper sa nu tina mai mult de trei zile si sa scapam de antibiotic.
Starea lui e buna, e vesel, mananca cat de cat, se joaca.Doamne ajuta!
Ruxandraaaaaaaaaaaaaaaa, am vazut ca te-ai intors Am savurat fiecare poza, da' fiecare, spune-ne mai multe despre concediu, mie mi se pare ca ati petrecut f.f.f fain si in tihna.Sa nu vb numai in particular cu fetele, scrie te rog cat mai multe amanunte, impresii desre concediu, ma intereseaza direct. Am vazut ca l-ati tuns pe Grigore, ii sta foarte bine si asa, desi deja mi-e dor de buclele lui
, in unele poze mi se pare ca seamana bine cu micutul meu, sau poate asemanarea e data de faptul ca au cam aceeasi constitutie, Grigore are in plus burtica, asa cum ii sta bine unui con.Am vazut ce bine manca Grigore, lingea farfuria cu spaghete, super! Apoi Matei e mai mult decat curajos in apa, il parai ca nu prea e indraznetz, dar mi se pare erou de-a dreptul, eu nu m-as fi urcat pe banana aia sau ce e, cu mai multe locuri, si el pe post de capitan, nici sa ma tai. V-am vazut si pe voi doi sotziori..
. Pot sa-ti spun ceva?? Deja te cunosc: in preajma sotului tau, in absolut toate pozele in care apareti impreuna, ai asa o fatzuca diafana, de copilitza timida, inamorata pana-n varful degetelelor, cu privirea mereu ratacita spre el la un moment dat, in pozele alea in care esti cu bluzita albastra, imi venea sa strig: "hei, Ruxandra,cheese, privirea la aparat!!!" si asa parca mereu in preajma lui te lasi mooale , ai nevoie de protectie: " nu te supara, ma ajuti si pe mine??"
, ei, ei, strengaritzo ce-mi esti!!
Nu te superi, nu, da' asa-mi veni sa-ti scriu, asta cred...si e de bineeeeeeeeeeeeee
Deci, sa revenim, te rog sa scrii multe , multe amanunte, ca si noi am merge tot pe-acolo. Cum s-a numit hotelul? Ati primit carucior, patutz, era bufet special pt. copii, ai mai dus borcanele????Of, atatea intrebari aveam si m-am blocat.Mai zi si tu!
aaaaaaaa, da, mai voiam sa zic ceva; costumul de baie negru iti vine foarte f.f.f.f.f.f bine!!
Acest mesaj a fost dedicat Ruxandrei si conceptului de vacanta , revin .
ROXANA si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu

iulia-stefy spune:
dianocica, ai dreptate in ceea ce ii priveste pe bietii copii.
dianarus, imi pare rau pentru danita. Cum sa dea mai tocmai peste ea? Transmite-i si din partea noastra multa sanatate. Si refacere usoara. Sper ca voi sunteti bine. Multa sanatate la muschetari.
Donia, tare dragalas Cristinel.
Dia, multa sanatate Oanei. sa se faca bine.
Laura, multa sanatate sotului. Si tie rabdare.... cat de multa. Stai linistita ca fetele nu te uita. Si cat mai mult timp pentru Dani. lui ii dam un de la Stefy.
asiza, drum bun, dar cred ca ai ajuns deja.....
Teutz, multumim de aprecieri.
ruxandra, multa sanatate la baieti.
Adina, sunteti tare frumusei, dar Alessia... e cea mai.
madaluta, Stefy a avut niste cosuri pe fata dupa ce am adus-o acasa. Pediatra mi-a zis sa o dau cu Nidoflor si apa de tarate. Sper sa-ti foloseasca. Multa sanatate.
Stefy, a descoperit si ea ciresele. La unele scoate samburii, la altele i-am gasit in olita....
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Dia1609 spune:
dandusa, adeju
dana, sa stii ca o mai imbrac pe oana si in rochite (dar nu din alea roz cu volanase si zorzoane, asta e clar , ca am oroare).... dar in parc nu-i mai dau rochita veci, ca numai si-o pune in cap
... o incomodeaza la catarat-tras-impins-lopatat
.... ieri a fost in rochita scurta-scurta, tocmai ca sa n-o incomodeze.... si-o ridica si-si baga nisip in pampers
.... asta pana n-a vrut s-o dea jos de tot :))... bine ca azi a fost in pant scurti + tricou si facea acelasi lucru
... si isi ridica tricoul sa le arate la toti buricul ei :))... nu ma intrebati de ce, ca nu stiu
... exhibitionista lu' mama... paraca vad ca in turcia o sa stea la pasarica goala, in ciuda groazei mele de nisip
, nu de alta, dar cred ca nu voi avea de ales ;))

roxanica2006 spune:
Danita, ma bucur foarte foarte tare pt. ca operatia a decurs bine si tu esti puternica si sanatoasa!
Dianarus, esti nemaipomenita! Nu stiu cum ai darul asta sa te implici si sa-i ajuti pe cei din jurul tau, sa uiti de problemele tale si sa fii generoasa, te apreciez mult tare, sa stii! Imi pare rau sa aud ca esti tot ingrijorata, nu ne spui mai multe despre voi? Ti-ai schimbat nr. de tel?
Yagmur, ce fain de voi, ati chefuit la Tg Mures, sunt sigura ca a fost un w-e de vis, in asa companie, de fapt de ambele parti numai oameni faini, va tzuc!!
acs, sa-ti traiasca finutza si Victorila cel manierat care papa singurel!
Adinazot, foarte faine sunteti amandoua! Bentitza aia maro a lui Ale m-a cucerit definitiv, iar tu esti..cum sa zic io??Perfecta!!!
Madalutza, ma bucur sa va mai aud! Multa putere, mamico!
Diaaaa, ti-am vazut tunsulicea Acum arata mai energica , speedy gonzales
. Aaaa, mi-am amintit brusc ca te-am visat azi-noapte, aratai cu totul si cu totul altfel decat in realitate, in visul meu erai roscata cu parul cretz cretz, pana la umeri si plinutza tare,
invidia asta specific feminina care vad ca salasluieste si-n sufeletelul meu te-a transfomat asa...dar erai foarte foarte pupacioasa, aveai asa o voce tare alintata, pisicoasa, si mereu foloseai cuvintele "te pupacesc", "pupicei, "tzontzonel" . ce vis
ROXANA si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu

Dia1609 spune:
roxanica, vezi ca ruxandra a scris mai multe detalii despre concediu la 'vacante in turcia'

ruxandra_sb spune:
Va multumesc dragelor
Asa.. impresii... aici am povestit despre resort.
Mey, va dati seama ca poze faceam cand erau momentele a bune.. ca au fost si mai putin bune. Mai ales cand mi-a facut Matei o noua recadere in diaree.. si-am bocit o amiaza intreaga si vroiam acasa. Apoi m-am obisnuit.. si incercam sa le mai ignor.. A fost cam naspa sa-l tin pe carne, morcovi, orez si banane in schimb ce pe-acolo erau toate bunatatile alea.
Apoi Maya care a dat in febra 40 si zacea si era moale si.. Alergam de la vila in hotel si inapoi.. mi-era asa mila de amandoua. Noroc ca nu le mergea AC-ul si le-a mutat pe langa noi.
Cu viroza Mayei am incercat sa-i tinem pe copii mai separati da normal ca nu prea ne iesea. In final, conu nu s-a dezmintit si a dat-o pe tuse.. iar intr-o seara chiar ne-am panicat ca l-a apucat un urlat crunt.. de nu s-a potolit decat dupa Panadol. Niciodata n-a facut asa. Oricum eu sunt recunoscatoare ca nu mi-a facut 40 grC pe avion, si a avut bunavointa s-astepte s-ajungem acasa.
A fost o vacanta si frumoasa si, pe alocuri, obositoare.. ii ziceam si lui Yagmur ca conu ne cam alerga.. facuse un fix pt dig si toata ziua vroia pe el. Bineinteles ca mergea numai pe langa apa si deloc nu vroia sa fie tinut de mana.. ceea ce ma ingrozea.. daca pica in piscina nu patea nimic in afara de niste guri de apa inghitite.. da daca pica in mare riscam sa nu-l mai gasim.
Apoi cu dormitul in aceeasi camera.. .. s-au trezit unul pe altul intr-o veselie.. .. si normal ca "nevinovatul" era marait si pe buna dreptate.. da am supravietuit.
Apoi incepea "caftul" cu Maya si tb paziti sa nu se pocneasca prea tare cu lopatica sau sa nu-si bagea prea mult nisip in ochi unii altuia.
Una peste alta ne-a placut, si copii s-au distrat si s-au simtit bine cand nu se simteau rau .. Sunt tare mandra de progresele lui Matei... nici nu-mi vine sa cred c-a inceput sa inoate. Iar marea nu s-a dezmintit si, in ciuda diareei/virozei, flacaii mei au o pooofta de mancareeee..
Dar zau ca acu mi-as dori cateva zile.. asa numai cateva intr-un loc numa cu sotul sa ne odihnim, plimbam si rasfatam. Si .. pe cat posibil.. fara copchii.. nici macar ai altora.
.. poate la anul..
Are mama doi flacai.. Matei (6) si
Grigore (1)