Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (177)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Felicitari pentru Oana si David. Sunt mari si fac la olita. pentru amandoi.

poze din Copou
poze din februarie-martie
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR!

Ruxandra, superbe pozele! Iar voi sunteti atat de tineri si frumosi!!! De baieti ce sa mai zic... minunati!

Adinazot, ai o mandrete de fata! Si e mereu eleganta!

Yagmur, astept cu nerabdare si pozele voastre!

Dianarus

Donia, ce scump Cristi cu florile!

Teutz, Shoshika, mai povestiti despre puiutii vostri!

Victorila a descoperit ciresele :). O nebunie! Aaa... si a mancat singur un castron de orez cu lapte. Bine, mai manca el singur (spe exemplu mazarea, ca-i place tare), dar cu mana; dar pentru orezul asta a folosit lingurita. Am baiat mare! :)
Cat despre olita: spune cand (dupa ce) face in pampers, dar la olita nici vorba. Ba chiar se ascunde prin vreun colt, sa nu fie deranjat cand are treaba :).

De sambata avem o finuta mica si scumpa foc!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

cum se apropie plecarea la mare si pt alti fulguleti, m-am gandit sa va mai zic ca:

=> pampersii de apa de la Huggies se pot refolosi; adica nu se merita aruncati dupa juma de ora de balaceala. (asta normal, daca nu s-au "folosit" )

se storc un pic, se intorc pe dos si se pun la soare

=> cine ajunge pe aeroportul din Antalya cu bb si carucior, sa-l ceara de cum coboara din avion; e posibil sa dureze un pic formalitatile de viza si poate bb sta mai comod/sigur in carucior; altfel acesta ajunge direct la bagaje

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Ca de obicei in ultimul timp intru pe fuga sa mai dau un semn de viata si sa va pup....Am calculatorul deschis mereu, dar foarte putin timp imi petrec la el..cred k intelegeti cauza nu?
Imi este dor sa mai am timp sa va citesc, sa vad poze, sa mai invat cate ceva.... Tot timpul insa imi vine sa intru si sa pun intrebari..cred k am uitat multe lucruri de acum un an jumate de la darius...atunci eram mai documentata, mai informata k acum...
Nu stiu de ce ma simt asa de nestiutoare ...
Si baita mi-a fost frica sa-i fac Brianei in primele zile...
In principiu suntem bine cu totii, ne-am acomodat, darius nu ne creeaza probleme , cum ne asteptam, dar are parte insa de toata atentia lui cip si a bunicii. Uneori imi vine sa plang cand imi dau seama k il neglijez si in tot timpul liber pe care il am il alint si il iubesc....Aseara l-am tuns zero..si arata k un puscarias in miniatura..
Briana e relativ cumintica, dar s-a invatat in brate.cand e treaza suge foarte mult timp , iar noaptea e o lenesa si suge invers proportional decat ziua, adica maxim 5 minute, dupa care adoarme. Bineinteles k peste o ora se trezeste de foame si povestea se repeta. Deci cu somnul sunt destul de in urma si as bea o cafea si cu ochii....O alint spunandu-i " ratusca cea urata" pentru k are fatza plina de cosuri. Abia astept sa se transforme in lebada...
Voi cu ce ati dat beblusii cand au avut asa ceva? darius n-a avut, iar medicii la care am fost si-au dat cu parerea ba k ar fi acneea sugarului, ba k ar fi o infectie cu stafilococ luata din spital, ba k ar fi milia( sau ceva asemanator).. si noi nu stim ce sa mai credem sau sa facem.
Acum va pup si fug la alaptat...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

poze Turcia

din motive evidente n-o sa le las decat putina vreme pe public, asa ca enjoy.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

...,doamne Ruxandraaaaa,nu pot decat sa-ti multumesc frumos...,pentru acest concediu virtual pe care mi l-ai oferit...
am savurat fiecare poza...,le-am devorat...,m-am transformat/deghizat si sa mor daca nu m-am distrat teribil alaturi de voi...
azi am cumparat o crema de plaja si am incercat-o pe mana...,ma uitam la pozele voastre si simteam mirosul de crema...plaja,nisip,soare...hmmmmmm minunatttttt
santeti tare frumosi,pare ca ati avut un concediu de vis...,mi s-a parut perfect...
abia astept impresiile...

Mamica stralucitoare
18+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

aici aveti 'surpriza': oana tunsa :))
nu va mai povestesc ce cosmar a fost tunsul in sine - de aia am si tuns-o cu masina, ca nu ne puteam intelege cu ea, a plans intruna isteric, nu putea fi tunsa cu foarfeca sub nici o forma. partea cea mai faina a fost ca dupa ce s-a vazut tunsa si 'eliberata' de la coafor, si-a trecut mana prin par si a inceput sa rada... si se admira in fiecare geam pe strada... dar pe mine ma apuca plansul cand mi-aduc aminte ce horror a fost :(( ... in fine , bine ac a durat putin, a trecut si acum e tunsa si nu mai sufera de cald... si bine ca nu mai tb s-o tund prea curand, datorita faptului ca e tunsa asa scurt ..deci, in tot raul un bine :))

ruxandra, superbe pozele, mai am inca 100 de savurat... sunteti frumoasi toti 4 (dar si numai voi 2 ) si se vade ca ati avut o vacanta minunata ........ si f pretioase informatiile pt mine... oricum, te mai sun si pt alte info
gata, ma duc sa savurez restul de poze
lulu o sa moara langa pozele cu bufetul ... intrebare: v-ati ingrasat?

Mergi la inceput

am uitat sa va spun ca oana e bine nu a mai facut kk moale/diaree de joi.... ba chiar cred ca picam in extrema cealalta, ca ieri si azi de abia a facut niste cacareze in loc de kk... am inceput mancarea normala, mai putin fructe, ca parca mi-e teama....

adinazot, sunteti niste frumoase, iar tu in poza aia in care esti singura, arati ca o scolarita :))

dandusa, ia da ochiul-mama-piciorul sa le bag in bagaj, ca te luam cu noi... hai ca mai avem putin, doar 11 zile, atata mai rabzi, da? :)

Mergi la inceput

Danita,
imi pare bine ca te simti mai bine...,da' nu cumva n-aveai voie sa faci pasi?,asa repede mergi in picioare?ai grija de tine
Adinazot,
frumoasa foc Ale...
Acs,
si Crinuta a descoperit ciresele...sant f incantata...
poze cu finuta ta draguta pui?
Dianav,
intrebai cum stau copii nostrii la paturica...
se pare ca si lor le place... si in plus in jurul nostru nu este decat verdeata...,nu se vad leganele&co...
scoatem arsenalul de jucarii,scoatem mancarea si incepem distractia...,trebuie sa vezi ca sa intelegi...
Dia,
ma bucur ca Oana este mai bine,numar si eu AMR-ul alaturi de tine eu inca mai astept surpriza...,da sa nu ma lasi sa astept prea mult ca-s curioasa din fire
Laura,
pupam pe Dani

am avut vreo 3 zile de ziua copilului...,vineri am fost la Raluca la serv,petrecere tare faina,cu muuuulti copii si o groaza de activitati,mancare si bautura...,ne-am si bronzat putin...
dupa ce am plecat de acolo,am poposit in Herastrau la paturica...,ne-am intalnit si cu d ,a fost f frumos si relaxant...,la un moment dat dormeau Adina si Crinuta si noi stateam la barfa pe patura...,minunat...
seara am ajuns acasa franta...,dar a meritat...,mi-am incarcat bateriile pt o noua saptamana...
sambata am iesit la o terasa f draguta...,apoi intr-o plimbare in parcul "titanii"...,f dragut si f intim...,chiar nu stiam ca exista...,Crinuta a fost incantata de acvariile cu pesti...,de o arteziana imensa...si un spatiu de joaca imensssss,abia seara la 22.30 am ajuns acasa...
ieri am incercat o noua paturica...,n-am prea avut cu cine,asa ca am iesit la vanatoare de petreceri de 1 iunie...,am fost dezamagiti...,in locurile pe unde am fost noi nu se intampla nimic special...seara am gatit clatite in familie

Mamica stralucitoare

Mergi la inceput

dandusa, 'surpriza' e mai sus: adik pozele cu oana tunsa ca la armata :))

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dia1609

dandusa, 'surpriza' e mai sus: adik pozele cu oana tunsa ca la armata :))

Dia de Oana 29.11.06

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

gand la gand...,scriam in acelasi timp...
sincer nu stiu daca exista freza cu care sa nu-i stea bine Oanei...,imi plac de mor fetitele baiteti...,adica imbracate asa lejer cum o imbraci pe Oana...(mooor dupa pantalonii albi cu curea verde),fara fundite,volanase,floricele...,sau f putine...,adica nu impopotonat...,intelegi tu...
uneori ma supar daca in parc cineva ma intreaba ce-i Crinuta...,fata sau baiat...,da' saracii oameni nici ca-si pot da seama daca nu vad cerceii...,f rar o imbrac ca pe-o fetita clasica...,stilul lejer spre baietel mi se pare f comod si practic pt ea...
m-am intins...,vroiam sa zic ca-mi place cum o imbraci pe Oana ,este stilul meu de imbracat copii...,daca pot sa ma exprim asa...
aaaa,mai intind putin...,mi-ai bagat un cui cu freza...,cred c-o tund si eu pe Crinuta...,pt ca transpira ingrozitorrrrrr si n-as vrea sa-mi chinui copilul toata vara,doar pt ca vreau eu sa-i fac codite...

Mamica stralucitoare

Mergi la inceput