Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (177)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

LA MULTI ANI FULGULETI,SA NE TRAITI!

Am reusit sa ajung si eu la zi cu cititul,desi am cam citit pe diagonala.
AELITA,sa iti traiasca minunile,sunteti superbi,am vazut pozele,micutii sunt niste minuni!
DIA,imi pare rau ca Oana a fost bolnavioara,bine ca trece,am vazut pozele voastre,e super draguta si inalta!
LAVINIA,vazut tunsulici,dragut foc!
ASIZA,drum bun,sa ajungeti cu bine!
RUXANDRA,bine ati venit acasa!astept si eu sa ne povestesti cum a fost.In 4 iulie merg si eu cu Ale,am putin emotii!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

ROXANICA,ce scumpic e David,dragul de el!
RALUCA,Adinuta e domnisoara in toata regula!
DONIAAAAA,nu-ti gasesc pozele tale,si nu vreau sa le pierd!!!poate mai dai un link...pleaseee!!!
si...nu mai stiu ce am vrut!
va pup pe toate,noapte buna!

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Aaa,si cateva POZE,pt cine doreste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

LA MULTI ANI FULGULETII NOSTRII DRAGI,SA NE TRAITI SI SA NE FACETI FERICITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Haideti la cafea....
Ce n-as da sa fiu inapoi la Diana si muschetari.... a fost un weekend super!!! Pentru mine chiar a fost o bula de oxigen..... m-am simtit atat de bine incat nu as mai fi plecat.
Voi incerca sa pun si poze.
Muschetari sint frumosi si cuminiti, Luchitza s-a comportat bine, Diana si Alin gazde minunate; am avut parte de vreme super..... Luca tot energic, m-a mai suparat un pic ca nu sta deloc de manutza si traiesc cu teama in suflet ca imi fuge in strada... chiar nu stiu ce sa fac.... trebuie sa gasesc o modalitate sa-l fac sa inteleaga asta.....
Si m-am convins ca trebuie sa-l dau pe Luca la inot vara asta.... poate sa fie locul de joaca cel mai cel din lumea asta.. daca e piscina langa... acolo se duce.. alergand si s-ar arunca direct in cap... as vrea sa profit de acest lucru... sper sa gasesc vreun fost poloist sa ii dea lectii de inot.
Am vazut-o si pe Danita... incredibil cat de bine se tine pe picioare dupa operatie...
Cu intarziere, LA MULTI ANI, minunilor noastre...Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Adinazot, mi-e rau cat de frumoasa e Alessia. Costumasul galben m-a dat pe spate si nu-ti zic ca vreau si io, si mai vreau si tricoul maro, Doamne ce frumoase sunteti. Multumesc pt. pozele cu patul....imens taica imens...si e margninit in ambele parti de fotolii??? Pai ala da pat de printesa, mai bine zis de regina.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Neata,

n-a mai facut.. deocamdata.. temperatura. Da tuseste, cu mucii de rigoare.

Din pacate n-o sa reusesc sa recuperez.. cel putin nu prea curand, cele scrise in urma. Si-asa pozele imi dau destul de munca.. si neglijez la greu bagajele care mai zac nedesfacute.

Apucat totusi s-o admir pe Crinuta alpinista. Tare, tare, tare. Sotu zice c-are stofa

Monica, citit. Pare asa rau.. off.

Dar n-am putut rata imaginile cu mami Aelita si mandretile ei. Andres este desavarsit draga noastra, de Sofia nu mai vorbesc. Iar tu arati de parca nici n-ai fi nascut. Felicitari! Sa-ti traiasca copilasii.

Adina, ptiu frumoaselor.

tema cu crema de protectie solara:
- noi nu folosim in oras deloc. Numai la mare/plaja, si -dupa caz- la munte. Pt conu caut sa fie cu filtre minerale, nu chimice. De la Mustela, Avene.

tema cu 1 iunie:
- pt mine e o zi destul de obisnuita.. poate pt ca nu am serbat-o in mod special in familie cand eram mica? Adica-i mai degraba una din acele sarbatori "de stat". Nici acu nu facem prea multe.. Matei s-a jucat in parc jocuri si-a participat la concursuri.. si cam atat.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Scuze de intarziere, dar ieri am umblat brambura cu piticul din dotare.
La multi ani la toti copilasii si tuturor celor cu suflet de copil.

poze din Copou
poze din februarie-martie
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

poze Turcia

din motive evidente n-o sa le las decat putina vreme pe public, asa ca enjoy.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

offf, o noua zi de munca. cu toata nebunia de rigoare. da' incerc sa tin pasul si cu voi, asa ca scrieti....sa am ce citi si sa incerc sa mai si raspund.
is cam beteaga azi, am cazut sambata pe scari, cu cosul de rufe in mana, destul de urat, sunt cam vanata peste tot, noroc ca am reusit sa evit impactul fatal dintre scara si capul meu.
incerc diseara sa va mai pun niste poze....sa nu ne uitati de tot.
ruxandra poze din concediu??????
va pup, fug sa muncesc, sa muncesc, sa muncesc

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput