Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (177)
Raspunsuri - Pagina 11

Teutz spune:
La multi ani tuturor copiilor!!!!! Sa fie sanatosi, voiosi si norocosi!
Eu nu prea am mai avut timp sa intru pe forum, pentru ca am de facut niste referate si asta imi ocupa tot timpul liber. Acum a culcat-o Cezar pe Alexia si am intrat si eu repede pe aici, ca sa recuperez. Noi suntem bine, sanatoase, voioase s.a.
Donia, sunt atat de frumoase pozele… Ce distractie pe voi, nene! Copiii sunt superbi, iar tu arati foarte bine! Ai slabit, ai o silueta super! Bravo!
Dia, ma, ce fetita dulce ai, manca-o-ar mama pe ea de frumoasa! Of, imi pare tare rau ca Oana are enteroviroza! Sanatate multa, multa!!!
Raluca, mai, mai, mai, ce domnisoara superba a devenit Adina! A crescut si s-a maturizat, nu mai are nici o treaba cu bebeul de anul trecut.
Danut, felicitari Mariei-Sale pentru imbogatirea vocabularului! La mai multe cuvinte!
Simo, multa sanatate flacaului, sa treaca repede bubitele! Bine ca va capata imunitate.
Flore, pupam copanelele si burtica de printesa cu ochi albastri! Vreau si eu sa am curteeee!
Ma bucur ca piciorusele Alessiei sunt ok.
Roxanica, David e delicios! Are o fatza scumpicaaaa si niste falcute numai bune de pupacit!
Yagmur
Danita, refacere grabnica mamei tale si multi pupici lui P cel vorbaret!
Iulia, la multi ani sotului tau! Stefy e minunata!
A_deju, mi-e raaaaaau! Nu se poate!!!! M-a lasat masca pustoaica aia de nici doi ani! Vorba ta, de maine punem pe pereti foi din atlas!
Ktrinel, multa sanatate! frumoasa Julia!
Aelita, ce frumos povestesti tu de puiutii tai, m-am topit de tot! E bine ca Sofia nu sta calare pe tine cand esti cu Andres in brate. Doamne, cat e de mititel pe langa Sofia si ce de perisor are! Sa-ti traiasca, sa fie sanatosi, ca frumosi sunt de pica! Tu arati excelent!!!
Laura, ma bucur ca ati primit vesti bune si ca rasuflati usurati! Sanatate sotului tau!
Acs, a trebuit sa te bagi dupa Victor in tub, cu fusta si tocuri, aa? Pupam bursuceii!
Dianocica, … “a mea nu mai reactioneaza la palme peste fund, numai peste fatza. a, ce idee buna, la asta nu ma gandisem.
mai nou cand o pun la colt zice ca vrea pipi (dupa bataie). am lasat-o sa fac pe ea, dup-aia sa vezi ce ma smechereste cu pipiul sa n-o mai pun la colt.” Trist, foarte trist! Din pacate, vedem in parc tot felul de comportamente si auzim tot felul de neghiobii. Acum cateva saptamani povestea bunica unor gemeni ca de cand au venit acasa de la maternitate copiilor nu li s-a dat lapte noaptea!!! Ce inseamna asta? Noaptea se doarme, nu se mananca. Sfatul ei pentru o tipa insarcinata cu al doilea copil: “Daca vrei sa dormi linistita, sa te odihnesti cum trebuie, nu invata copilul sa-i dai mancare noaptea!” Doar apa sau ceai. (culmea e ca tipei insarcinate i se parea foarte buna ideea
) Spunea ca gemenii au plans noaptea pana pe la 6 saptamani si gata, dupa aceea dormeau de n-aveau treaba. Acum, eu ma intreb, femeia aia e normala la cap? Dar mama copiilor, care a acceptat chestia asta?
Lavinia, pupam frumusetea de baiat! Sanatate multa!
Danita, multa sanatate si refacere grabnica! Of, ce nasol si ce ghinion cu dobitocul ala!
Dianarus, multi pupici de la noi! Sper ca si baietii si tu sunteti bine!
Asiza, drum bun! Tinem pumnii sa ajungeti cu bine!
Ruxandra, bine ati revenit! Noi am votat de dimineata.
Felicitari Oanei si lui David pentru kk la olita!!!!!
Teutz de
Alexia Iarina (10.12.2006)

lizzy spune:
luca si yagmur sunt in drum spre cluj. au fost 2 zile super super super pt toti. eu cel putin asa am simtit, m-am bucurat nespus sa-i am oaspeti. copiii s-au inteles bine, au fost cuminti cat au putut si mancaciosi cand era cazul si somnorosi cand trebuia :)) in rest, joaca si voie buna cat incape. manu o imbratisare calda calda pt tine si luca!
imediat ca am un pic de timp pun si poze. manu punea si ea :)
danita a plecat azi spre casa... arata tare bine ;) probabil dupa un pic de odihna intra ea si va povesteste. in sfarsit rasare soarele si la ei, zic eu :)
cat despre noi...
eu personal sunt tot in (dez)echilibru precar pe o franghie subtire. asa ca raman tacuta in continuare, dar va citesc cu drag aproape in fiecare zi. multumesc pt grija si multumesc pt intelegere
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc

Dia1609 spune:
repede-repede ca oana doarme deja de 3 ore
oana e ok, de vineri n-a mai avut scaun moale, de azi incep sa o trec incetisor pe mancare normala, ca s-a saturat de orez si banana, credeti ca e prea repede sa=i dau diseara lapte milumil ? adica mai e cazul s-o tin pe lapte HN???
deci joi a avut febra, diaree si a varsat, iar vineri seara am observat ca i-a iesit ultimul incisiv ... tare cred ca febra aia a aavut legatura cu dintele ala care probabil ca a iesit chiar joi... si diareea s-a potrivit si ea pe-acolo... deci are 8 dinti si 4 masele ... yupiii, a intrat si ea in rand cu lumea
.. urmeaza caninii , care deja sunt umflati (aia de sus)... sper ca n-o sa o chinuie chiar la mare... v-am zis ca peste fix 12 zile plecam??
revin ca am o surpriza pt voi

danita spune:
salut dragelor,
sunt acasa . sunt in picioare, merg , greu dar merg . am invatat o gramada desi preferam sa nu trec prin "scoala" asta ... dar stelele asa s-au asezat sa trec si prin aceasta experienta cumplita .
va multumesc la toate dar mai ales dianei pentru gand si sprijin . va multumesc si va doresc ce imi doresc !! sa aveti parte de sanatate si de bine alaturi de ai vostri !!! am invatat ca aceasta faptura mika ce mi-a daruit-o Dumnezeu mi-a dat energie si putere sa trec cu usurinta si sa alung frika si sa am incredere ca totul o sa fie bine . sper sa fie bine la noi si la toata lumea !
va pup si revin cand voi putea cu mai multe amanunte !
inca o data : MULTUMESC ptr tot = telefoane, ganduri, ajutor, totullllll
D
ps nu am putut sa reformulez gandurile ....si am dat un simplu paste ! dar va asigur ca gandurile sunt aceleasi indiferent de subiect !

danutz spune:
Asiza, chiar daca acum cred ca sunteti pe drum...drum cat mai scurt sa vi se para si sa ne reauzim repejor!
Ruxandra, dupa ce ca te-am asteptat ca pe nu stiu ce...maine la apel cu tine, cu poze in dinti!
Ma bucur Dianarus, ca Manu si Luca s-au simtit bine. Si asteptam si de la voi poze!
Azi nu am mai ajuns nicaieri, fiindca si deoarece Maria-Sa a facut-o lata cu programul. S-a culcat pe la 11 si s-a trezit la 6. Incredibil cat a putut sa doarma!!! sa ne fi vazut cum patrulam pe langa usa amandoi, sa-l vedem ce face, mai respira, mai doarme. cred ca a batut recodurile. Am iesit dimineata pe la 9 la locul de joaca, a inceput ploaia si am venit fugutza acasa. Apoi am iesit seara, dupa 6, in IOR, a inceput iar ploaia, si am venit fuga fuga acasa.
La vot nu am mers ca mi-e sila...
Dia daca la voi mai sunt fix 12 zile pana la vacanta, la noi mai sunt aproape 3 luni...si abia astept!!!
Kiki, apropo de tema ta... Pentru mine Rares este TOTUL! Si cu asta basta. Nu-mi doresc sa fie nicicum , decat asa cum e, fiindca e perfect. L-am asteptat atat de mult, l-a facut atat de greu si asta ma face sa-l iubesc si mai tare (daca mai e posibil).
La multi ani fulguleti iubiti! Sa fiti sanatosi cu totii si sa cresteti frumosi si fericiti!!!

danutz spune:
quote:
Originally posted by danita
salut dragelor,
sunt acasa . sunt in picioare, merg , greu dar merg . am invatat o gramada desi preferam sa nu trec prin "scoala" asta ... dar stelele asa s-au asezat sa trec si prin aceasta experienta cumplita .
va multumesc la toate dar mai ales dianei pentru gand si sprijin . va multumesc si va doresc ce imi doresc !! sa aveti parte de sanatate si de bine alaturi de ai vostri !!! am invatat ca aceasta faptura mika ce mi-a daruit-o Dumnezeu mi-a dat energie si putere sa trec cu usurinta si sa alung frika si sa am incredere ca totul o sa fie bine . sper sa fie bine la noi si la toata lumea !
va pup si revin cand voi putea cu mai multe amanunte !
inca o data : MULTUMESC ptr tot = telefoane, ganduri, ajutor, totullllll
D
ps nu am putut sa reformulez gandurile ....si am dat un simplu paste ! dar va asigur ca gandurile sunt aceleasi indiferent de subiect !
BeBelusca
Bune ai revenit draga noastra! Sa te faci bine repede fiindca P are mare nevoie de mamica lui in forma maxima.
Te salutam cu drag!

ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
credeti ca e prea repede sa=i dau diseara lapte milumil ? adica mai e cazul s-o tin pe lapte HN???
Eu parca as mai sta o leaca; taman pt ca plecati in curand.. asa 1-2 zile. Si cand as incepe tb luat gradat.. adica din 8 masuri de ex, numai 2 sa fie de lapte normal. A 2a zi => 4 masuri. A 3a zi => 6 masuri.
Are mama doi flacai..

ruxandra_sb spune:
Uff, taman ce ma pregateam -la Grigore- sa incepem (gradat ) din seara asta si cu lapte normal.. c-a facut un aproape 40 grC. Asa ca .. inainte cu HN.. deja s-a facut luna.
Oricum bine ca n-a facut-o ieri pe avion..
Poate sa fie viroza pe care a inceput-o Maya la turci.. tot cu 40 grC; ea nu tusea.. a avut doar scaun moale, pe cand conu tuseste de cateva zile.
Despre burtica lui Matei.. no comment.. inca la regim. Acu incercam sa scoatem medicamentele.. nici nu mai stiu daca si-a dezvoltat o sensibilitate exagerata.. sau e de la apa inghitita cand se balacea... ufff.
Partea bune este ca Matei a inceput sa inoate. Vorba vine.. e in doggy-style.. da se tine la suprafata si inainteaza. Si nici nu-i mai este frica de sarituri.. e un super-tare! Lui tati ii datoram asta.. si zilelor de balaceala din piscina. Uff si pana nu ne lamurim nici nu mai mergem la inot.
Are mama doi flacai.. Matei (6) si
Grigore (1)

Laura13 spune:
fulguleti
Sa cresti mari, sanatosi, frumosi si norocosi! Sa va dea DD in viata numai bine, sa fiti inconjurati numai de frumusete si bucurii! Va iubesc pe toti si va doresc ce ii doresc si copilului meu!
danita bine ai revenit! sanatate multe si refacere rapida!
dianarus
teutz multumim!
va pupam
Laura lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Laura13 spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
repede-repede ca oana doarme deja de 3 ore
oana e ok, de vineri n-a mai avut scaun moale, de azi incep sa o trec incetisor pe mancare normala, ca s-a saturat de orez si banana, credeti ca e prea repede sa=i dau diseara lapte milumil ? adica mai e cazul s-o tin pe lapte HN???
deci joi a avut febra, diaree si a varsat, iar vineri seara am observat ca i-a iesit ultimul incisiv ... tare cred ca febra aia a aavut legatura cu dintele ala care probabil ca a iesit chiar joi... si diareea s-a potrivit si ea pe-acolo... deci are 8 dinti si 4 masele... yupiii, a intrat si ea in rand cu lumea
.. urmeaza caninii , care deja sunt umflati (aia de sus)... sper ca n-o sa o chinuie chiar la mare... v-am zis ca peste fix 12 zile plecam??
revin ca am o surpriza pt voi
Diade
Oana 29.11.06
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
si eu zic ca ruxandra

Laura

Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006