Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (177)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006
Diaaaa, ti-am vazut tunsulicea Acum arata mai energica , speedy gonzales . Aaaa, mi-am amintit brusc ca te-am visat azi-noapte, aratai cu totul si cu totul altfel decat in realitate, in visul meu erai roscata cu parul cretz cretz, pana la umeri si plinutza tare, invidia asta specific feminina care vad ca salasluieste si-n sufeletelul meu te-a transfomat asa...dar erai foarte foarte pupacioasa, aveai asa o voce tare alintata, pisicoasa, si mereu foloseai cuvintele "te pupacesc", "pupicei, "tzontzonel" . ce vis

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

hai ca am ras de am murit... era sa o trezesc pe speedy gonzales

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Mi-am mai amintit ceva
Laura si sotul meu a fost asa bolnav, pe la inceputul anului, grozanic, 2 saptamani numai febra 39, pana la urma cica era o pneumonie interstitiala. A trecut numai cu augumentin intravenos, mai nu plangea de frica, dar dupa primele doze a fost alt om, ca deja ma speriasem infiorator. Multa sanatate lui Florin!

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Dia, super arata Oana tunsa. Banuiesc c-ati fost la frizer.. se vede mana de profesionist. Cu kilele te rog nu intreba, da???!!! Uitat sa spun ca nisipul cel fin de pe plaja este industrial si se ridica un soi de praf daca-l agiti mai tare.

Danduso good choice asta cu tunsul, mai scapa de transpirat. Si apropo de tuns:

bey!!! n-a observat nimeni c-au disparut buclele conului??

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Ruxandraaaaaaaaaaaaaaa, io, io am observat!!! Citeste si mesajul meu !!!
Dci asa, zici matalutza, c-a fost prin concediu...una peste alta a fost..super! da' stie shineva de ce se imbolnavesc copiii tocmai in cele 7 ori 10 zile de concediu????

David al meu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Dia, super arata Oana tunsa. Banuiesc c-ati fost la frizer.. se vede mana de profesionist. Cu kilele te rog nu intreba, da???!!! Uitat sa spun ca nisipul cel fin de pe plaja este industrial si se ridica un soi de praf daca-l agiti mai tare.

Danduso good choice asta cu tunsul, mai scapa de transpirat. Si apropo de tuns:

bey!!! n-a observat nimeni c-au disparut buclele conului??

da, la frizer am fost... dar era sa plecam cu ea tunsa pe juamte de cap, asa de rau a urlat... si am plecat cu ea nefinisata , in sensul ca in fata si pe langa urechi trebuia s-o mai ia cu foarfeca, dar nu s-a putut... am facut eu asta in 2 nopti consecutive cand dormea si nici atunci nu prea m-a lasat :))
ba, eu am obs ca au disparut buclele conului, (si roxanica a observat)... chiar credeam ca am zis ceva... arata ff f bine asa, desi mie-mi cam pare rau de asa frumusete de bucle..... stiu ca ii era cald si ca i-a fost bine fara ele... si asa bine arata bronzat... si din poze nici n-ai zice ca n-au fost ok baietii cu burtica... of, ati tras o tura, dar tot a fost o super vacanta, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Dia, e tare finuta Oana! E frumusica foc si tunsa!

Ruxandra, observat! Dar ii sta foarte bine si fara bucle!

Lacramioara, mi-a placut de Stefy dansatoare! Iar ochisorii ma termina!

Roxanica, multa sanatate lui David! Sa nu fie nevoie de antibiotic!

Fetele mele nu vor sa se tunda. Sunt maricele acum si vor sa fie cochete :). Ioana are parul destul de scurt, dar al Mariei e lungut si des. Stau cel putin jumate' de ora s-o usuc. Sotu' nu vrea sa se ocupe; cica eu o las cu parul lung, eu s-o usuc :). Dar cand imi aduc aminte ce mandra eram in copilarie ca am parul lung, merita efortul.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

ruxandra, nu te mai intreb cu kg, deci m-am gandit bine ... of, si cand ma gandesc ca mi-am luat dres de baie de zana :))...cum o sa bag niste kg in plus in el?

Mergi la inceput

Roxanicoooooooo

deci, in plus fata de ce-am scris la celalalt subiect:

- patut am primit de la ei, caruciorul l-am adus de acasa. Mie caruciorul mi se pare un must have si pe drum.. ce te faci daca intarzie avionul si tre sa stai juma de zi in aeroport?? Asa are unde se odihni copchilul.
- exista bufet special pt copii mereu cu carne fiarta, legume fierte (morcovi, dovlecei, brocoli, conopida), paste
- am avut si borcanele la noi, din acelea orez+morcovi+carne pt burtici bushite, si cereale de orez si orez+morcovi (cereale pe care le-a papat Matei la micul dejun)
- borcanele erau de rezerva si pt drum (am avut vreo 5, am folosit numai 2 ca sa-i mai "schimb" meniul de regim)
- pt drum am mai luat la noi banane si biscuiti sarati
- si apa, am umplut 2 biberoane cu apa; n-au fost probleme.. cred ca treceam lejer de controlul de securitate si cu sticla de juma de litru (cum am si facut la zborul inapoi) cand sunt copii mici nu mai sunt asa stricti

Eu as lua musai la mare (sau oriunde) lapte HN, chiar daca plecati cu burtica in regula. De ex viroza Mayei a fost una digestiva si a tb sa treaca temporar pe lapte HN.

P.S... si acu tre sa rosesc eu..

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dia1609
of, ati tras o tura, dar tot a fost o super vacanta, nu?

Asa-i.

Acs

Destul cu dezmatul.. mai arunc un ochi la Stefy si fug la branzica.

Mergi la inceput

repede, repede ca-i laptele pe foc si conu deja maraie ( avea 38,4 cand s-a culcat):

daca aveti posbilitatea sa faceti rost de costume/bluze cu protectie UV.. aveau destui copii cand statea mai inspre pranz in soare. Se simt mult mai bine pe piele chiar cand se uda, in comparatie cu clasicul tricou de bumbac. In poze conu il are albastru+bleu+alb si Maya unul roz cu maneca lunga. Tb sa gasim unul si pt Matei.

Mergi la inceput