Bucurii de sept-oct 2006 (128)
Raspunsuri - Pagina 19

tanima_i2002 spune:
Hristos s-a inaltat!
Ieri am disparut ca magarul in ceata si eram convinsa ca nu s-a incarcat mesajul meu, dar am avut o mare surpriza azi sa constat ca nu s-a pierdut. Eu am una bucata bebeluc plangacios, nu mai vrea sa faca pisu de frica sa nu il usture putzica. Plange si se trezeste din somn plangand si nu mai vrea nici scutec, nici chilotei, sta numai in funduletul gol, inclusiv afara ieri a facut pisu pe el ca nu m-a lasat sa il pun sa faca si api l-am dezbracat si o jumatate de ora a vrut sa stea in fundul gol de se uita toata lumea la mine cu copilul despuiat afara, era si un pic racorica, dar l-am lasat asa sa se aeriseasca bine. Aseara nu a vrut nici baie sa ii fac. Din fericire a dormit f bine toata noaptea fara trezire, insa s-a trezit cand a vrut sa faca pisu de dimineata (toata noaptea nu facuse, eveniment nu alta). A plans mult si refuza sa faca, abia l-am convins. Tare greu este ca a inmceput sa nu mai vrea sa faca de frica usturimii. Mi-e necaz ca nu am cum sa il ajut, sa ii iau din usturime. Nu ma lasa nici sa il ating macar pe cucut. Cred ca va sta cateva zile nespalat pana va mai trece problemutza.
Ignatinca, sa ai parte de multa fericire si implinire, sa te bucuri de david Si sa vina cat mai curand un fratior/surioara ptr el.
si ptr Iustin sa ai parte de o copilarie frumoasa plina de bucurii.
Am vizionat si eu pozici cu bucuri frumoase care pe zi ce trece capata figuri de copilasi. A cam trecut perioada de bebelusenie.
Si ptr ca azi e sarbatoare, fug si eu repejor in pat cat doarme Rares sa ma odihneasc putin ca asa m-a apucat o leneeeeeee... Cred ca si vremea noroasa e de vina ca de dimineata tot casc.
Va pupic pe toate. Sa aveti o zi buna.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)

eleņia spune:
ce e drept e adevarat reclama e super enervanta
enervanta de exemplu in acest moment me enerveaza la culme ca
nu pot scrie din cauza acestei idiotenii de reclame
la servetele
referitor la suzeta nu stiu ce sa zic
e o problema pt ca al meu copil doar adoarme cu suzi s
apoi o lasa s pana seara la culcare nu ii mai trebuie

tanima_i2002 spune:
Minuneeeee!
Am scris mesajul anterior si uitasem sa ma loghez, am dat trimitere si nu am fost atenta ca ma atentiona ca nu sunt logata si am intrat in alta parte, cand constat ca mesajul meu nu a aparut. Am fost convinsa ca a disparut asa ca incerc sa ma loghez, cand imi vine in cap sa apas Back si ajung la pagina cu mesajul. Iacata cum am scapat eu de scris iar mesajul. Aici e minune dumnezeiasca, zau, ca nu mai aveam nici un chef sa rescriu, dupa atatea esecuri din ultima perioada mai ales din cauza idioatelor de reclame de la pampers. Le urasc si eu ca si voi.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)

eleņia spune:
tanima pupam pe rares s sa ii treaca repede usturimea
va pupic s eu ca trebuie sa plec iara la servici
va urez o zi minunata

beatrix spune:
Sandra, daca mai cauti un pic i-l gasesti si pe al 4-lea! am avut 2 pe care le-am schimbat pe rand cu generatia mai noua! fiecare cu al lui ca sa nu ne certam care sa faca poze! deci tot la doua am ramas! si da, fani canon!
felicitarile (merci!) pt poze i le trasmit sotului ca el se ocupa!
mexxa, cu suzeta nu stiu ce sfat s-ati dau ca si la noi e dependent de ea! cand se joaca mai uita de ea dar fereasca sfantul s-ai trebuiasca si sa n-o ai ca nu te mai intelegi cu el! astia aici zic ca dupa 2 ani jumate sa incerc sa i-o scot! cica sa constietizeze ca o dai la catel de exemplu ca atunci poti sa-i explici, te intelege acum i-l traumatizezi!
elenia, servici usor si te mai asteptam pe aici cu vesti despre voi!
tanima, Rares si sa-i treaca usturimea cat mai repede!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

GETY spune:
Sandra, sa stii ca si eu am remarcat pozicile lui Beatrix. Imi place cum scoate unul din aparate planul al doilea. Sau mai multe din ele?
LA MULTI ANI! cu intarziere Ignaticai, lui Iustin si sotului lui Ramomar. Sa fiti sanatosi si fericiti langa cei dragi.
Asa creste Maria Diana

microbu spune:
quote:
Originally posted by eloise
Sectiunea "probleme si intrebari":
* copilul meu nu vrea sa manance aproape nici un fruct sau leguma proaspat(a). Doar mar ras ce mai mananca, asa, crud. In rest, mi-e ciuda ca refuza cirese, capsuni, caise, piersici, nu mai spun de rosii, castraveti, ardei... Cand era mic accepta fara probleme fructele mixate. Ce sa fac? Suc obtinut la storcatorul de fructe vrea, dar eu vreau sa-i dau si fructul ca atare.
*cat mai poarta copilasii vostri la pantof? V 24, dar cred ca nu mai are mult si trece la 25.
* weekendul asta m-a disperat pur si simplu in parcuri, izbucnind in plans numai daca un alt copilas se apropia, cat se poate de pasnic, de el
*reclama asta la pampers e o adevarata pacoste, nu-i asa?
*fructul preferat este marul, il curat si ori il papa feliat ori musca dintr-o jumatate. Mai accepta portocale. Alte fructe nu prea, doar daca fac salata si atunci papa singura cu linguritza orice fruct in afara de banana. I-am dat si cirese, a mancat ceva dar nu a exagerat.
* 21 este fix, 22 vine ok si la pantof, sandalutza sau adidas.
* si Ruxa a avut asa o perioada pana sa faca 1an, dar acum accepta copiii. Insa am observat ca a ramas fff sperioasa, daca un copil o loveste sau ii face ceva rau nu mai vrea sa se joace muuult timp cu el. Si plange alergand la mine in brate daca vine copilul bataus catre ea. Dar ea nu raspunde cu violenta, nu plange, nu tipa.
* am tot spus ce parerea am despre aceste reclame odioaaaseeeee

microbu spune:
Lyana si Elenia, bine ati revenit.
Itzy, sa-ti fie de bine plimbarea la Bran si sa aveti soare la mare.
Lilina, mii de scuze ca am uitat complet sa va dau raspunsul ref la plecarea la mare. Gasisem oferta la Astoria 3* pt 6nopti tot din 6jun ca si voi dar nu am vrut sa plec cu Ruxa plangacioasa. Sper sa ajungem totusi sambata si sa stam 2-3nopti macar.
Tasia si Adriana, felicitari pt examene.
Mira, cum sa te uitam? Vai, vai .
Mexxa, multa sanatate si rabdare va doresc .
Gety si Roxana, succes cu cresa.
Fetelor e vreun concurs de torturi??? Nu mai poate omul sa tina o dieta cu voi, off off . Uite asa am facut si eu niste clatite dulcetzite si o negresa dulce si buna. A papat Ruxa cu o pofta prajitura, m-am si mirat de ea.

microbu spune:
Mai am o restanta, doua ...
Tanima , scuze pt intarziere!
Alina, felicitari pt permis. Ai intrat in randul -itzelor. Cum merge treba? Ai ceva plimbari la activ?