Bucurii de sept-oct 2006 (128)
Raspunsuri - Pagina 18
GETY spune:
Mexxa, papa si pentru mine o felie de tort.
Eu am salvat in calc reteta Xandrutzei, poate o fac si eu in week-end.
Da, azi e Inaltarea, eu i-am facut doar o baita Mariei, in rest e zi de odihna.
Asa creste Maria Diana
eleņia spune:
buna ziua
nu stiu daca ma mai tineti minte de cand nu am mai dat pe aici
sa va spun s euHRISTOS A INALTAT
imi era tare dor de voi
ce pot sa va spun despre noi este ca suntem bine sanatosi
darius e inca in vacanta la bunici s eu ma topesc de dorul lui
la multi ani ignatica
la multi ani iustin s sa iti bucuri parintii
Mirabelac spune:
Gety multumesc, am vazut ca ai intrebat de mine,
.
Va rog sa ma scuzati dar nu prea sunt in tema cu ce s-a discutat in ultimul timp, poze n-am vazut... da sa nu ma dati afara doar pt asta, recuperez eu...
Fi-miu vorbeste non-stop, aseara l-am spalat la fund si era apa cam fierbintica, imi era lene s-o reglez si am lasat-o asa... la un moment dat fi-miu tipa la mine "mamaaaaaaaa fiembinteeeeee a fund" adevarul ca a inceput sa spuna tot felul de cuvinte grele pt el, e tare simpatic.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Mirabelac spune:
Aoleu, LA MULTI ANI IGNATICA sa fii sanatoasa si sa-ti dea Domnul exact ce-ti doresti!
Am trecut prin Brasov dar nea' soferu' n-a vrut sa opreasca ca eram in intarziere, as fi vrut mult sa va vad...
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
beatrix spune:
salutare!
Ignatica si Iustin, La multi ani cu sanatate, fericire bucurii si tot ce va doriti voi!
noroc cu Ramo
La multi ani sotului, sanatate, fericire si numai impliri alaturi de tine si Patri! 
Xandrutza, merci dar sunt bine! nu prea am ce sa spun in plus ca face ce fac toate bucuriile! citesc postarile voastre si chiar rad ca si Eric face la fel! singura prospatura e de azi-noapte cand a reusit sa pice din pat!
nu s-a lovit ca in 10 secunde doarmea la loc, mai tare a fost sperietura! de 2 saptamani doarme in pat normal, i-am pus bara de protectie, dar s-a suit cu totul pe perna si a cazut prin spatiul dintre marginea patului si bara! in rest, mancam foarte bine, dormim foarte bine, slava domnului ca nu mai avem nici muci, nu am mai facut febra desi la cresa mai sunt copi muciosi! ma chinui sa pun niste poze de duminica, sper sa reusesc saptamana asta!
mexxa, am inteles acum! era logic sa faci asa! sa speram ca totul va fi bine pana se intoarce anestezistul! doamne ajuta!
Gety, vazut pozele cu Maria la tara! asa m-i s-a facut un dor de bunici si tara! mai devreme primisem si poze de la ai mei ca fusesera la tara si tot asa era plin de verdeatza! 
aici ploua intr-una de azi-dimineatza si cred ca si din cauza asta am picat in butoil cu melancolie!
Mirabela, bine ai revenit!
observai eu bine sau nu mai apare reclama aia tampita?
sper sa nu ma insel ca era un adevarat stres!
va pup pe toate,
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
beatrix spune:
tot eu, ca am uitat!
Adevarat s-a Inaltat!
elenia, nu te-am uitat! iti doresc s atreaca timpul cat mai repede sa-ti tii bucuria in bratze! te cred ca te topesti de dor! 
Adriana, Mirabela, felicitari vorbaretziilor! cred ca va topiti cand ii auziti!
...si m-am inselat in rpivintza reclamei aleia!
pun direct linkul nu-l mai editez ca iar ma enervez! in albumul cu 16 luni+ sunt cateva poze noi, http://picasaweb.google.com/clauics ! sper sa revin si cu restul saptamana asta asa cum am zis!
pe toate!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
mexxa spune:
Fetelor cum ati reusit sa scapati de suzeta.....e jale cu ea.Daca ies afara si nu o am la mine dupa ce se plictiseste incepe sa strige "Dizi" de ma aude jumatate de strada....
Dati'mi idei cum sa scap de ea....
La biberon a renuntat foarte usor, la olita accepta sa faca mereu....dar de dizi m-am saturat pana peste cap!
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de
Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
microbu spune:
Salutare!
Principalul motiv pt care nu am scris este reclama aceea odioasa, vad ca a mai aparut una si la servetele umede acum. Am trimis mesaj la unul dintre moderatori si am primit un raspuns nesatisfacator: pana nu se termina campania nu au ce face, au semnat contract si au pus reclama cum au avut chef cei de la Pampers. Inainte cu spume si nervi, deci.
De citit v-am citit zilnic, am vazut si poze minunate cu Maria de Lexi care este o frumoasaaa, Maria de Gety cu ochisorii ei frumosi, Patri cea incruntata
, cu iubitul nostru Matteo strengarul, cu Rares cel frumoooos, cu Cosmina zambareatza, si cu Eric care sta la pozat de nu are treaba.
Beatrix, m-ai terminat definitiiiiiiv cu pozele voastre. Ce portrete, ce fitze si poze editate am vazuuuut
. Vad ca sunteti si voi fani Canon. Dar cate sute de aparate aveti, maica? Vreo 3 am dibuit eu pana acum
.
microbu spune:
IGNATICA
La Multi Ani !!! 
Din cauza mea
ai primit felicitarile asa tarziu de la noi, nu am reusit sa editez lista din cauza reclamei odioase. Scuze inca o data.