Bucurii de sept-oct 2006 (128)
Raspunsuri - Pagina 20

alinamoro spune:
La multi ani Ignatica!
Multa sanatate si tot ce-ti doresti sa se implineasca!
La multi ani Iustin!
Sa cresti mare si cuminte!
La multi ani sot de Ramomar!
Multa sanatate!
Sandra, multumesc! Inca n-am curaj sa merg singura, merg doar cu sotul meu desi e un stresss...

GETY spune:
Mirabelac, bravo lui David! Cred ca va distrati de minune pe langa el.
Mexxa, a mea s-a dezvatat de suzeta, dar nu scap de biberon si nici de mancat nu mananca singura. Sper sa o invat cat mai multe pana o duc la cresa, sa-i vina si ei mai usor, ca nu stiu cat or sta femeile alea de curu' ei. As vrea sa se descurce singura.
Asa creste Maria Diana

microbu spune:
quote:O sa invete o gramada de lucruri in mijlocul copiilor. Se imita unul pe altul, va invata f repede sa pape singura. Stai linistita.
Originally posted by GETY
si nici de mancat nu mananca singura. Sper sa o invat cat mai multe pana o duc la cresa, sa-i vina si ei mai usor, ca nu stiu cat or sta femeile alea de curu' ei. As vrea sa se descurce singura.

GETY spune:
Sandra, ai vazut si tu pozele cu tartele, nu?
Eu in prima faza n-am copiat reteta, dar dupa ce am vazut ce bunatate iese, nu m-am abtinut si am paste-uit-o intr-un fisier "retete".
Tanima, imi pare rau ca se necajeste Rares cu problemuta. Macar e pe trecute si asa trebuie sa-l doara?
Asa creste Maria Diana

beatrix spune:
Gety, pozele acelea sunt facute cu aparatului sotului care e mai profi! eu nici nu stiu face poze ca aparatul lui ca sunt pe spate la setari!
Alina, curaj, curaj si curaj! dute o data singura la o tura de bloc si ai sa vezi ce bine e fara stres langa tine! vorbesc din experientza ! bine ai venit in randul soferitzelor si la cati mai multi km fara nici un fel de incident!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

GETY spune:
Cred ca iesim si noi afara, ca n-am fost inca.
S-a cam inourat si da sa ploua.
Asa creste Maria Diana