Sunt plina de rautate.....

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Anca, e greu cu fratii vitregi, dar nu imposiibil de rezolvat unele conflicte. CU nr.ele de masina, ce sa zic, eu as propune sa mai luam o masina si sa punem nr.ele cu numele lui bb 2 . Asa in gluma....
Cat despre intamplarea numarul doi, cool . Nu as fi avut niciodata curajul.

mama de fetitzoi Elisa Nicola(21 sept. 2004)

http://community.webshots.com/user/2002

Mergi la inceput

Corina, si eu sunt mama vitrega....dar eu nu am ce sa zic, fata nu sta cu noi, sta cu mama ei. Nu avem probleme zic eu. CHiar ii mai zic sotului ca ar trebui sa il preocupe mai mult soarta fiicei sale mai mari. Si ea nu prea vine pe la noi, doar cand are nevoie de ceva si sotul alsa asa lucrurile, adica eu as chema-o mai mult pe la noi......dar cred ca ea se si plictiseste aici, aterminat a 8 a si are alte preocupari.
In cazul vostru nu stiu ce sa zic. Cati ani are baiatul, ai stabilit niste regului de urmat? E greu daca tatal lui nu te ajuta.
Aseara ma gandeam ca eu sunt mereu nervoasa pe sot, de exemplu ieri dimineata ii zic sa lase niste bani ca frigiderul e gol, sa iau ceva fructe si ceva de mancare, eu plecam la servici fata ramanea acasa cu mama si nu era nimic, ii zic si ca nu trebuie mult......mi-a lasat 15,00 RON. Si asta se intampla zilnic, apoi imi zice ca eu nu stiu numai sa cer bani.
Mi-am propus sa nu imi mai cumpar absolut nimic pt mine, lui nu i-am zis. Am zis ca astept pana mi se rup toate hainele, toti papucii si toti chilotii , eu nu-i mai cer bani..mai ales pt mine. Si reusesc, nu mi-am mai luat nimic de aproape un an. O curea ca mi s-a rupt cea veche si un palton pt care am primit bani de Mos Nicolae. Eu lucrez acum la firma lui, cand mai creste fata sper sa imi gasesc altceva. Si uite asa in momentele mai bune imi amintesc de cele rele si gata cu cheful.
Vedeti, is o rea......aseara m-am pus in pat si ma gandeam ca ar trebui sa fiu multumita ca ne intelegem relativ bine, suntem sanatosi si el nu e un om rau.
Acum fac scoala de soferi, nu pot sa zic si acolo trebuie bani pe care-i primesc isotiti de un mare oftat. El zice ca eu nu inteleg, ce greu se fac banii si cum se duc......
Asta e doar un mic exemplu........dar mai sunt si altadata rea si nerecunoscatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Tyaa draga,

e greu si de tine...ce sa zic...dar sa stii ca eu nu cred ca pe sotul tau il va interesa f tare daca tu vei sta cu toate rupte pe tine, doar ca sa nu-i mai ceri bani...pana la urma va spune ca nu te-ai ingrijit destul, eu stiu?
Si brrr, lucrezi la firma lui? Pai nu e a voastra??? si 15 lei ptr cheltuielile casei??? Si salariul tau? mai negociaza si tu

Al meu nu tine cont de bani asa tare, cvhestia e ca nici nu ne plangem, desi suntem angajati amandoi...pana acum 2 luni castigam la fel, dar eu am plecat de la serviciul pe care il aveam, (povestea e lunga....) si acum el ia cam dublu cat mine. Nu ne plangem de bani, avem destui, dar ne-am si bagat la credite mari: casa, masina, etc...de aici mai vine cate o discutie, mai ales cand asta mare incepe ca-i trebuie a 8-a pereche de adidasi Nike...desi geme dulapul de troci/..

baiatul are 16 ani acum, ce reguli, ca il doare in cot de ele, iar taica-su nu e tipul dur si care sa ceara disciplina: e un om super super, nu stie sa zica nu la nimeni, pe toti ii ajuta, deci iti dai seama cum e cu copiii..

eu sunt mai reaaaaa na, si ma enervez mai repede si nu sunt asa buna cu toti. daca vad nesimtire nu pot sa inchid ochii: adica mananci la masa si te scoli si pleci fara sa-ti speli farfuria...pai ce, altii sunt slugi? uite eu ma enervez tare din asta...sau faci noroi la usa ca n-ai avut chef sa te stergi pe picioare, si in loc sa cureti mai intri si incaltat cateodata, sau vine ala micu si se baga cu sosetele fix in noroiul tau...nu mori?

sa zici super merci ca nu sta fiica-sa cu voi: ti-ar iesi pe nas, fii sigura. Dar maica-sa? prima nevasta? e in regula daca nu isi baga coada...ca la noi ...oooff, bine ca s-a carat departe, la munca...ca e o mare tembela...ah...cate am sa va povestesc, mai fetelor!

Acu la nanai ca maine servici si sambata am examen, si nu am invatat mai nimic....

apropo, nu stiu ce faci tu la el la firma...dar daca te gandesti sa pleci candva...poate iti prinde bine sa mai inveti o limba straina...sau sa mai faci un curs ceva...etc...gandeste-te...
Eu dupa 10 ani de la terminarea facultatii m-a apucat dorul de carte dintr-odata si m-am dus la masterat...si la anu ma bate gandu' de doctorat.... daca nu s-o satura al meu de cat stau cu nasu in carte si el nu se mai alege cu nimic...

Da sa stii ca e lege: ce faci ptr tine e bun facut, asa ca lasa jertfa si ia-ti haine, fa ce poti ptr tine...cu asta ramai.

Mai vb.

Pupici,

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput

Corina, fosta nevasta nu se baga. Pe la inceputuri il chema sa-i rezolve unele probleme, il suna mereu pe el sau pe mine (ei erau divortati de 3 ani cand ne-am cuplat noi), ne mai invita la masa. Eu cam refuzam pt ca ma simteam ciudat cu toti ai ei la masa,dar nu din alte motive. Stam de vorba ocazional.
Hm.....la noi numa eu spal vasele, bine ca-i obisnuiesti asa pe ai tai. tabileste regulile si fa sa fie respectate(cine vb....).
Hane nu-mi iau, ti-am zis, tre sa cer bani pt ele, ma amana pana ma satur. Limba straina nu stiu, engleza daca se pune. Si la firma lui (nu a noastra..cat am fost in concediu timp de 2 ani am ramas pe dinafara), o are impreuna cu fratele lui. Acolo sunt vanzator si fac si actele primare la contabilitate si ce mai trebuie. Este un magazin de calc.
Bravo tie ca faci master si doctorat. M-as inscrie si eu la facultate......
Salar nu mai iau din acelasi motiv, ma tot amana si oricum banii se cheltuie cand e nevoie, mancare, facturi, rate.
Etc....

Mergi la inceput

Corina, esti din Brasov? Fratele meu termina anul asta acolo facultatea. E frumos acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Tyutza, da sunt din Brasov, e bine, ce sa zic...
ce zici tu acolo ca e firma lui, pai daca a infiintat-o dupa ce v-ati casatorit...e si a ta...legal, ca un apartament.

E ok daca tu l-ai luat gata divortat...nu are cealalta de ce sa se oftice. La mine a fost altceva...o sa-ti povestesc...acu tre sa invat ca am maine examen...asa ca fug...

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput

Corina, bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Hm, Corina, cand vad si aud ce inseamna copil vitreg ma bucur ca baiatul lui nu sta cu noi. De multe ori mi-e mila de el, ca se agata relativ de hainele lui taica-sau, si-l strange-n brate, si-i spune ca-l iubeste. Si mie mi-e drag, insa avem o relatie `interzisa`, adica copilul, la 10 ani, nu are voie sa ma cunoasca. Mama-sa i-a interzis sa ma cunoasca vreodata si totusi copilul vine la noi cand il scoate sotul si acasa minte ca a fost in alte parti. Eu tot insist, sa ia I. fraiele si sa-i spuna fostei adevarul, ca sufera copilul. Intr-o zi, la noi, il intreaba pe taica-sau `Tati, ma bate Dumnezeu daca o mint pe mami?`, cica maica-sa l-a pus sa jure ca n-o sa ma cunoasca niciodata, si ca daca o minte, o sa-l bata D-zeu. Ce mama e asta? Macar daca s-ar fi despartit din cauza mea, dar noi ne-am cunoscut la vreo 2 ani dupa divort.
Cand a aflat copilul ca va avea un fratior sau o surioara, a plans de numa`, cand l-a dus acasa plans, a tb sa dea explicatii, si I. le-a spus, `da, o sa avem un copil`. Discutia a degenerat, si la un moment de ...isterie cred, maica-sa i-a zis, pai daca ti-e asa de drag taica-tau, fa-ti bagajul si muta-te la el`. Saracul baiat, a fugit in camera tipand de bucurie, sa-si faca bagajul! I. a tb sa-i spuna ca nu poate acum, ca locuim intr-un apartament cu o camera, si mai vine si un bb mic, dar i-a promis ca atunci cand ne luam apartament mai mare, o sa vina.
Unde e rautatea... acum nici nu mai stiu ce-mi doresc, vreau sa ramanem aici doar noi sau vreau sa ne luam apartament mai mare. Nu pot sa nu fiu egoista la faza asta. Am crescut cu frati vitregi si...stiu cum e. Asa ca mai bine inghit sec si-i spun sa mearga ei doi la strand, unde vor - eu nu pot merge ca doar nu tb sa fiu vazuta cu ei, am fost o data si cand am vazut cat de stresat e copilul, am renuntat- cat sunt zilele de lungi, ca sa petreaca timp impreuna, pt ca normal, au nevoie, sunt tata si fiu, doar cu el poate juca baschet, fotbal, ping-pong, la strand, peste tot. Maica-sa nu-l scoate nicaieri, in casa sau la prietenele ei. Mi se si rupe sufletul pt copil, il vad si pe I. ca sufera pt copil, doar e al lui, dar mi se rupe sufletul si pt noi.
Deocamdata, sper ca timpul le rezolva pe toate.

Tyaa, are dreptate Corina

quote:
Da sa stii ca e lege: ce faci ptr tine e bun facut, asa ca lasa jertfa si ia-ti haine, fa ce poti ptr tine...cu asta ramai.

Nu merita nici un barbat sacrificiu, fie el cel mai cel, TU contezi in primul rand. Am simtit-o pe pielea mea, daca nu mai faceam si eu inainte o scoala, un curs, ce faceam acu? Eram chiar dependenta si eu urasc dependenta de cineva. Si ma mai gandesc (Doamne fereste! Doamne pazeste-l si tine-l sanatos!) daca face un accident, un atac de cord, o....stiueuce, eu ce fac? Oricum voi fi disperata, dar sa am de ce ma agata. Poate par morbida, dar asa sunt eu, ma gandesc la orice.

Pupici!

_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Corina, stai linistita, te-am citit cu placere. Greu cu mamele astea...eu, pe undeva, naiva, tot mai cred in iubirea de mama, fie ea cum o fi, insa viata ne arata de prea multe ori opusul medaliei.
Ce sa zic de adolescentul tau vitreg, e si varsta, dar fiindca si tu ai grija de el si e si el familia voastra, eu zic ca ai putea sa stabilesti niste reguli si ale tale, pe care sa le respecte, discutate anterior cu sotul tau, ceva de genul `uite e ok sa fac eu asta pt tine, dar tb sa faci si tu CEVA` Sau sa te apropii de el, e varsta nebuna, in care cauta raspunsuri, poate ii poti oferi cateva si te va vedea pe undeva ca o prietena. E usor sa dai sfaturi, stiu, poate deja ai incercat toate astea...
As scrie romane dar maine si poimaine am licenta si sunt cu stresul pe mine, nu ma pot detensiona, promit sa revin de miercuri incolo.
Bafta la celelalte 6 examene!
Si sotul meu e scorpion.
Tyaa... mai zi si tu ceva. Mai vin sa va citesc in pauze.
Va pup!
13+

_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Anca, ce sa mai zic:). In fiecare zi sunt rea..cate putin. Si in ceea ce priveste situatia ta si Corninei nu prea am ce spune. Ati observat ca eu nu prea am sfaturi bune de dat. As zice ca fostele sunt mai rele decat voi. De fapt asta zic, pare ca nu le pasa deloc de copiii lor, vor doar sa faca rau altora, nu conteaza ca sufera copiii. Vai de ele.....si de copii.
Da cand ma apuca rautatea aia maxima am sa scriu aici.
Multa bafta la licenta si Corinei la examene.

Mergi la inceput