Fiv 180
Raspunsuri - Pagina 21
goggy spune:
Adenuti nici nu ma gandesc la alta varianta decat
.
Si daca o sa-mi fie rau 9 luni, care e problema? BB sa fie, restul nu mai conteaza.
@dodo@ spune:
iana_mari, pe timpul inhibarii ai mai fost la eco?
catalina, felicitari, sa fiti sanatosi, esti o mama implinita, ce-ti puteai dori mai mult? Te 

rica69 spune:
Fetelor am devenit dependenta de voi si sunt alaturi de fiecare in tot ceea ce face si va urez multa bafta.
Cocolyso ... multa rabdare si bineinteles sa fie cu II liniute.
Goggy ma incinta mult ambitia ta si faptul ca esti foarte pozitiva. Poate ca asta este cel mai important in reusita noastra. Multa bafta miine!
Catalina, felicitari. Voi cele care ati reusit ne dati si noua speranta.
Bubu, si eu m-am inchis in mine si nu prea mai ies afara. Tu macar te exteriorizezi in plins si poate ca asa este mai bine. Eu nici lacrimi nu mai am. Singura persoana care ma sustine si este optimista este sotul. De exemplu soacra cind a auzit ca vom incerca si cu embrionii congelati primul lucru m-a intrebat cit costa, dupa care mi-a mentionat ca este foarte mult si ca o sa ne cheltuim si bruma de bani pe care am strins-o. Asta este....
catalina2307 spune:
quote:
Originally posted by fireyes
Carmanuia, imi pot imagina cat e de dureros... chiar daca nu am trecut prin asa ceva...
Catalina, felicitari, cred ca asta e idealul absolut: si gemeni si o fetita si un baietel...
Am vazut ca tu ai facut FIV in Grecia... cum pe mine ma bate gandul spre Austria, ma gandeam daca dupa, cand te-ai intors in tara, ti-a fost dificil sa gasesti un medic bun care sa "preia"... si daca in cazul in care ai vreo problema in perioada imediat urmatoare ET, sa poti sa apelezi linistit la un medic din Bucuresti care sa inteleaga lucrurile corect, nu sa mearga pe dibuite, cum e "moda" la noi.
Si ma mai intrebam daca e de dorit dupa ET retur in tara cu masina sau cu avionul.
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
In primul rand vreau sa va multumesc din suflet si sincer va doresc din toata inima sa fie pentru toate ultima oara cand treceti prin toate astea.
Fireyes eu am acelasi medic la care mergeam si inainte. Este o doctorita tanara, disponibila, atenta care atunci cand am avut probleme (in perioada sarcinii) a reusit sa ia rapid si corect toate deciziile. Este vorba de Dr. Cirstoiu Monica de la Municipal pe care nu as schimba-o cu nimeni altcineva. In permanenta am colaborat si cu medicii din Grecia iar d-na dr. a urmat intotdeauna indicatiile celor de acolo. (nu a suferit de personalitate nu si-a dat cu presupusul nu a simtit nevoia sa fie Gica contra).
Eco de 12 saptamani am facut=o tot in Grecia nla unul dintre cei mai buni medici , la acelasi pret ca aici. Numai ca eco a durat 6 ore (tot intervalul de timp cu incercari si plimbari pt a fi intr-o pozitie buna). Eco in sine cam 90min. . Au participat trei medici, fiecare la monitor diferit pt a fi siguri ca nu se omite nimic.
Despre retur eu iti recomand avionul. Eviti oboseala, gropi, zguduieli, etc. Este suficient sa astepti 4-5 zile de la ET iar la aterizare sa iti ridici putin fundul .(sa nu stai pe scaun la impactul cu solul). Eu asa am procedat.
Fete dragi...nu vreau sa ma intelegeti gresit...stiu ca aspectul financiar este extrem de important...dsar decat sa ii lasati sa faca aici experimente pe voi de 4-5-6 ori mergeti intr-un loc unde probabil cheltuiti mai mult (transport, cazare, mancare ca in rest este cam la fel) dar medicii stiu ce fac, sunt responsabili si nu se gandesc numai la aspectul financiar.
Si inca ceva. Incercati sa cumparati macar medicamentele din alta parte. La noi pana si astea sunt facute ca pt Romania. Si stiu asta sigur.
Goggy cand faci testul??????????????
Va pup si va sunt alaturi.
12+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
fireyes spune:
Multumesc frumos, Catalina, pentru ajutor si explicatii.
Intr-adevar, si eu sunt adepta: mai bine dai un leu in plus, dar esti mai sigur ca rezultatul e cel dorit, decat sa dai de mai multe ori mai putin (ca in final tot scump iesi) si sa ramai si cu traume de tot felul.
Deocamdata nu am multe la care sa ma gandesc referitor la analize, caci nu am decat un set de analize din z21 refacut dupa 1 an si care au iesit bune. Anul trecut pe vremea asta, din cauza unei amenoree pe perioada de anticonceptionale, am facut toate aceste analize si chiar si atunci mi-au iesit bune. De atunci, au mai intervenit doar endometrioza a aparut si OATS severa la sot.
Si ne tot socotim ce si in ce ordine sa facem...
Daca sa incercam inainte de concediul din august si daca da, care ar fi riscurile sau dupa (si sa mai pierdem timp pretios la endometrioza)...
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
goggy spune:
Catalina maine fac testul. Nu vreau sa ma grabesc sa fac test de urina. Am unul in casa, surecheck, dar vreau sa-l fac dupa bhcg, sa fiu sigura ca vad II. Am citit pe forum si faptul ca se pozitiveaza greu testul asta si nu vreau sa risc. Ai emotii?
Rica mi-am impus sa fiu optimista. De fiecare data cand ma loveste vreun gand de genul 'si daca totusi...' il sterg imediat din minte si ma gandesc la ingerasii pe care ii voi avea. Ma uit la hainute de gravida, ma gandesc cum voi decora camera copiilor...lucruri de genul asta.
M-a ajutat mult si LucaLuca, faptul ca are gemeni si cu toate astea nu a avut nici un simptom. Inseamna ca orice e posibil. Asa ca m-am hotarat sa stau linistita.
Nu stiu ce voi face maine in cele cateva ore pana la rezultat....pentru alea nu garantez. ![]()
GiaDavid spune:
Catalina, felicitari!
goggy, bafta multa! asteptam vestea cea mare!
Gia (mami de SuperTurboDuracell din 27.noiembrie.2005)
catalina2307 spune:
Fireyes eu iti tin pumnii si iti doresc succes. Daca faci FIV inainte de concediu si este cu victorie(eu sunt sigura ca va fi) adio vacanta de august.![]()
Goggy normal ca am emotii. Intotdeauna stau cu ochii pe voi si ma bucur la succese si am emotii si ma doare sufletul si sunt plina de regrete la insuccese.Doamne ce de rabdare ai.........sa nu faci nici macar un test...unu mic acolo...nu as fi rezistat nici sub amenintarea cu ghilotina.
Cu simptomele stai linistita.Eu nu am avut absolut nimic. Nu greturi, nu sani durerosi, nu dureri, nimic nimic. Eu am inceput sa am greturi acum in luna a patra.
12+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
goggy spune:
[quote]Originally posted by catalina2307
Cu simptomele stai linistita.Eu nu am avut absolut nimic. Nu greturi, nu sani durerosi, nu dureri, nimic nimic. Eu am inceput sa am greturi acum in luna a patra.
12+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
[/quote
Deja ma faci sa ma simt mai bine. Eu fac parte din categoria persoanelor care tolereaza bine tot, medicamente, mancare, durere...
Nu am reactii adverse sau sensibilitati la nimic. Ma gandesc ca si simptomele e posibil sa apara mai tarziu fata de alte persoane.
Ideea e ca data trecuta m-am perpelit pe toate partile si nu am rezolvat nimic.
Tocmai, cred ca in locul tau nu as fi rezistat.......sa faci atatea teste si sa se pozitiveze al nu stiu catelea! Atatea dezamagiri. Atunci cred ca o luam razna! Asa, in fiecare zi am avut speranta rezultatului de maine....care va fi pozitiv, by the way.![]()
catalina2307 spune:
goggy draga mea nu sunt tampitica...nu imi imaginam ca se va pozitiva in ziua a doua...da am insistat si eu tampeste sa vad cand se pozitiveaza. (ca asta simptom am avut ...ca se va pozitiva ![]()
12+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama