Fiv 180

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Catalina hai ca esti figura! Nu mi-a trecut nici o secunda prin cap ca ai fi tampitica . A fi nerabdatoare nu inseamna ca esti . Ziceam doar ca nu as fi rezistat sa vad atatea teste negative, mai bine stau in banca mea.
Din punctul meu de vedere, tu ai nervii tari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Dodo m-au chemat la control in ziua 14 de inhibare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Aolicaaaaa goggy cate teste negative am vazut la viata mea deja capatasem o oarece imunitate. :)

12+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Hihihi, stiu cum e, ca si eu fac de vreo 5 zile teste desi in cel mai bun caz azi ar fi avut ceva sanse de reusita.

Mi-au zis vreo 2 fete ca la ele dupa operatie de endometrioza, in luna de dupa operatie au avut niste dureri puternice de ovare si ca a fost cu bebe. si cum si eu am avut durerile alea, sper si eu si pe ultima suta, poate-poate scap de FIV... sansele sunt minuscule, ca datele problemei tot asa sunt, dar pana una alta ma "distrez" cu sportul asta, am schimbat si marca de teste, ca poate celelalte imi purtau ghinion. mai am un pic si ma duc si la vraci

normal ca nici de frica nu apare a doua liniuta. cred ca urmatorul pas e sa o desenez cu pixul, vreau si eu sa vad 2 liniute. cred ca atunci cand o sa mi se intample (si o sa fiu sigura) imi cumpar toate marcile pe care le-am incercat, fac testul si le aliniez frumos, sa vad numai 2 liniute. promit sa fac si poze

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Dragele mele

Citind randurile voastre ma bucur ca am hotarat, impreuna cu sotul, sa nu spunem nimanui despre FIV-ul pe care urmeaza sa-l facem. Eu pun totul la inimioara, ma supar repede si-mi trece cam greu, asa ca de ce sa-mi fac rau cu mana mea. Daca ne ajuta Dumnezeu si voi ramane cu bebe vom anunta dupa cel putin 3 luni. Iar daca nu v-a fi, ne vom mangaia si incuraja reciproc, cu ajutorul Celui de Sus.

Dupa SE din 2005 am suferit foarte mult si am analizat fiecare cuvant si opinie, mai ales din partea rudelor si am regretat enorm ca nu am asteptat mai mult cu anuntatul (joi iesise testul pozitiv, duminica am spus famiilor iar marti a inceput sangerarea).

Imi sunteti asa dragi toate si va multumesc pentru optimismul si puterea pe care o inspirati

Bianca
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabita78 spune:

Dragele mele, vin si eu cu noutati.
Azi am vorbit cu doctorii de la clinica unde urmeaza sa fac ICSI si mi-au spus ca analizele pe care le-am scos eu sunt toate in regula si ca asteptam urmatorul cm ca sa incepem tratamentul.
Spun tratamentul si nu stimularea pt ca vom merge pe ciclul natural, eventual o stimulare f. f. usoara ca sa produc in jur de 4 ovocite; oricum aici se iau in calcul doar 3 pt. ca restul se arunca.
Asa ca voi intra in curand in focuri si parca am emotii.
Dar de data asta am mai multa experienta si voi vedea altfel lucrurile, nu mai cred ca tot ce zboara se mananca.

ZouZou, poate ma treci si pe mine pe lista aspirantelor lunii iulie.
Va pup pe toate si astept de la voi numai vesti bune.

Si acum o intrebare:intr-o luna , o femeie, poate produce mai mult de un ovocit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabita78 spune:

Imi cer scuze, acum m-am uitat pe prime pagina si m-am regasit.

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Gabita raspuns: da poate produce pe ciclu natural si 2 ovocite, asa apar gemenii fraternali, adica cei care au placente separate si nu seamana aproape deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Va invit la un nou capitol aici

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput