Fiv 180
Raspunsuri - Pagina 20
goggy spune:
Carmanuia iarta-ma, poate ma bag unde nu-mi fierbe oala, de ce zici ca pentru tine asta a fost ultima incercare?
catalina2307 spune:
Carmanuia...imi pare tare rau.
Goggy ,ce faci, cand dai vesti? Bune sper.
Zouzounaki am facut eco morfofetala de 12 saptamani, avem o fetita si un baietel, sanatosi si frumosi.
Fete dragi si curajoase va doresc acelasi lucru.
12+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
adenuti spune:
goggy-ce faci ?te mai doare capul?te pupic
ai grija de tine ,si sa vi cu vestea cea mare

goggy spune:
Catalina bravo mamico, mai frumos nu se poate! Fetita si baietel! Sa fie sanatosi si sa ai sarcina usoara!
Eu maine am testul, sunt surprinzator de calma, nu stiu de ce. Nu pot sa spun ca nu ma ia cate un fior de emotie cand ma gandesc dar sunt ok. Si nu stiu ce vrei sa spui cu acel 'sper'. Cum adica 'sper'?! Nici un 'sper'! Maine vin cu vesti bune.
Apropo, aseara am visat ca am nascut 2 fetite. O fi vreun semn?!![]()
![]()
adenuti spune:
catalina-ma bucur pentru tine ,esti o fericita cu un baietel si o fetita![]()
intra mai des ne ridici moralul cu asemenea veste . sarcina usoara si copi sanatosi 
goggy spune:
Adenuti inca ma doare capul, imi vine sa-l arunc da' mai imi trebuie
. Stau cu felii de cartofi pe tampla( ma doare doar juma' de cap, am uitat sa pun ), am fost la plafar si mi-am luat niste ierburi...sper sa treaca. Bine, pe mine cand ma lovesc migrenele nu ma lasa nici cu medicamente, ce sa ma astept eu de la niste plante. Da' cum alta varianta nu am...
Cocolyso spune:
Goggy te rog poti sa imi spui inafara de durerea de cap, mai simti ceva?
Eu nu am mai scris de mult aici....am facut si eu primul fiv la MNL, ET in 27 mai, 3 embrioni, pe 10 iunie am testul.
Pana atunci trec prin tot felul de stari....si pe mine ma doare capul de aseara, tot o jumatate cum zici tu...in rest desi dupa et vreo 3 zile m-au durut f tare sanii, acum nu ma mai dor deloc aproape, burta doar episoade vagi de intepaturi nesemnificative.
Scuzati-ma ca nu scriu mai mult dar nu sunt in stare acum.
http://tt.lilypie.com/DRMfp3.png
fireyes spune:
Carmanuia, imi pot imagina cat e de dureros... chiar daca nu am trecut prin asa ceva...
Catalina, felicitari, cred ca asta e idealul absolut: si gemeni si o fetita si un baietel...
Am vazut ca tu ai facut FIV in Grecia... cum pe mine ma bate gandul spre Austria, ma gandeam daca dupa, cand te-ai intors in tara, ti-a fost dificil sa gasesti un medic bun care sa "preia"... si daca in cazul in care ai vreo problema in perioada imediat urmatoare ET, sa poti sa apelezi linistit la un medic din Bucuresti care sa inteleaga lucrurile corect, nu sa mearga pe dibuite, cum e "moda" la noi.
Si ma mai intrebam daca e de dorit dupa ET retur in tara cu masina sau cu avionul.
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
goggy spune:
Cocolyso mai intai bafta multa!
Si eu am facut ET tot pe 27 dar cu blastocisti. Ce sa-ti zic, am simtit aceleasi lucruri pe care le simti si tu. Durerile de sani s-au cam dus de vreo 2 zile, intepaturi am simtit doar sambata in rest nu prea. Duminica parca, m-a durut destul de rau ovarul drept. Luni si marti am avut ameteli foarte des, acum vad ca nu mai am. Da, si acum ma doare capul, rau. Partea stanga, tampla si ochiul, radiaza putin spre occipital si maxila.