Fiv 180
Raspunsuri - Pagina 19
goggy spune:
Fireyes si Rica multumesc mult!
Fetelor, help! Am o durere de cap ingrozitoare, abia mai pot sa tin ochii deschisi. Nu stiu ce sa fac, stiu ca nu am voie sa iau nimic iar cu no-spa nu tine. Eu sufar de migrene de fel si tot timpul am arsenal de medicamente dupa mine, da' ce fac acum? Am incercat sa dorm dar nici asta nu am putut.
antosit spune:
Goggy incearca sa stai linistita intr-o camera aerisita si intunecata cu o compresie cu feliute de cartof crud pe frunte.La mine mai functioneaza si un supozitor indometacin
.Sanatate!
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
bubu73 spune:
Carmanuia

m-ai lasat fara cuvinte.
Goggy hai draguta tu cu vesti bune, avem nevoie.
Rica ce bine ca te-ai hotarat, mai ales ca la tine se poate, trebuie sa reusesti acum. Ti-am zis ca eu nu pot apela la embrioni congelati, oricum nu reusesc sa-mi revin, plang din orice, m-am izolat, nu mai ies din casa.............
Am sa ma rog pt. tine ca pe 25 sa fie bine.
gabita78 spune:
Carmanuia,stim cum e esecul dar trebuie sa mergem mai departe si sa mai incerci
Gogy da-ne cat mai repede vestea cea mare.
fetelor, azi am luat rezultatul analizelor si habar nu am daca sunt in regula sau nu.
Poate voi va pricepeti mai bine, le-am facut in ziua 4 de cm
tsh - 2.04
fsh - 10.4
lh - 4.9
prolatina - 22.3
estradiol - 35
ce parere aveti?
@dodo@ spune:
carmanuia, nu am cuvinte, imi pare sincer rau, ma rog la DD sa-ti dea putera sa mergi mai departe.

iana_mari,tie ce tratament ti-a dat pentru inhibare
carmanuia spune:
Fetelor va multumesc pt cuvintele frumoase. Eu acum sunt "bine" si zic asta e, acum plang de numai pot, mai ales cand ma suna cei din familie sau prietenii sa intrebe care e rezultatul, atunci e mai rau, oricum il rog pe sotul meu sa vb, el e mai tare putin. Pt mine era ultima incercare, am spus-o de la inceput, acum voi lua drumul adoptiei.![]()
![]()
Va pup dulce pe toate!
bolojica
zouzounaki spune:
carmanuia am intrat special sa vad rezultaul...nu pot gasi cuvinte de consolare
..stiu cum e sa te astepti sa fie bine si apoi sa fie altfel..cred ca din cauza "groazei asteia" nu am inceput fiv 4 acum..si il tot amin ca nu mai am puterea altui esec
...iti doresc liniste sufleteasca si toate problemele sa se rezolve cit de curind 

bubu73
goggy,iana_mari

mult succes fetelor in continuare..chiar daca intru mai rarut...sint linga voi..pupici 
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI
GiaDavid spune:
Offff!
Bafta fetelor care au ramas "in concurs"!
Carmanuie, nu stiu ce sa-ti spun! Daca m-as simti mai bine, as veni pe la tine, dar asa rau mi-a fost aseara incat am adormit cu gainile!
Capu' sus! Noi suntem alaturi de tine si te iubim mult de tot!
Gia (mami de SuperTurboDuracell din 27.noiembrie.2005)
iana_mari spune:
Carmanuia incearca sa fii tare sa trecci peste acest necaz.Stiu cum e am trecut si eu anul trecut,e cumplit,dar trece.
Dodo eu am facut 16 zile de inhibare cu dipferelin 0,1 mg,iar acum stimularea cu puregon100,menogon si 1\2dife.Mie mi se pare foarte lung trat.
De aceea i se spune si protocolul lung.
Zouzou multumim de urare.