Fiv 180
Raspunsuri - Pagina 18
claudia_prea spune:
Carmanuia, fara cuvinte, doar regrete.
Sa dea DD sa treci cat mai repede peste acesata etapa si sa-ti faci curaj pentru pasul urmator, odata intrate in hora nu iesim pana nu avem si cel putin un bebe in brate.
Fetelor in focuri, mult succes la injectat, si asteptam testele pozitive in continuare!
fireyes spune:
Va citesc si eu de cateva capitole, cumva retrospectiv.
Incerc sa ma dumiresc de FIV si sa stiu macar de unde ar trebui sa "incep" totul.
Noua abia ni s-a recomandat FIV, de catre dr. Matei, intrucat spermograma sotului a iesit cam proasta (adica spre foarte proasta), iar eu abia m-am operat (laparo) de endometrioza. Prin urmare, patologie mixta, ca s-o citez pe dna dr.
Tot citindu-va si aici si la capitolul de FIV in Austria, sunt mult mai convinsa ca nu o sa facem in Bucuresti.
In plus, in ceea ce ne priveste, e o lupta cu timpul nu legata de varsta mea neaparat (desi nu mai sunt pustoaica), cat spaima ca endometrioza se va reface. De aceea, mi-as fi dorit sa facem acest prim fiv cat mai repede, insa cu cap...
Deocamdata nu am avut nici cand sa facem analizele de rigoare, dar am inceput sa "frunzarim" topicul cu Austria. Am inteles ca la giulesti (unde au cea mai mare experienta) nu mai gasesti o programare prea curand, la MNL am incercat sa stabilesc o programare cu Ron-El si mi s-a promis ca pana joia care a trecut va reveni cineva cu un telefon...normal ca nu a sunat nimeni nici pana astazi si nu vreau sa alerg dupa himere...
Oricum, a fost destul de dificil (in sinea mea) sa accept ca trebuie sa facem asta si sa incep numai sa constientizez tot ce implica.
Asa ca o sa ma mai interesez si eu (deci eu sunt clasa I la topicul asta) si o sa va mai deranjez cu intrebari sau o sa va cer sfaturi...
P.S. Tuturor fetelor care sunt in incercari in perioada asta le doresc reusita si sa se simta cat mai bine in conditiile date, iar pentru goggy sa se confirme speranta prin teste.
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
rica69 spune:
CARMANUIA, imi pare nespus de rau. Sper sa te refaci repede si sa iti dea DD putere sa mergi mai departe.
GOGGY, iti tinem pumnii, dupa starile prezentate sigur este cu ochisori.
BUBU, ce mai faci draga mea?
Eu dupa primul fiv nereusit o sa fac un transfer de embrioni congelati pe 25 iunie. Nu am un sentiment prea pozitiv, dar trebuie sa incerc si sa sper .....
iana_mari spune:
Dodo in ziua 21 mi-a facut doar ecografie si mi-a dat tratamentul.
A,si prima injectie am facut-o la Giulesti.
Carmanuia m-ai lasat fara cuvinte
miruna79 spune:
Iana Mari, Dodo merci de primire va doresc si voua indeplinirea dorintei de a avea bebe in curand.
Carmanuia imi pare rau de nereusita, lasa ca si maine e o zi.
dariaioana sunt cu ochii pe tine.bafta mare.
La noi problema e la sotul ologoastenoteratozoospermie,sper sa fie bine si sa reusim .
Va pup pe toate.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
dariaioanaxx spune:
moniland - mersi pt. raspuns dar zi mi te rog cand ai luat metformin? in timpul stimularii sau dupa punctie ? nu stiu ce sa mai zic, la inceput ma vaitam ca nu creste si acum a explodat, momentan ma dor ovarele cam rau, mai ales cel stang, si durerea se lasa pe picioare pana la genuchi; imi e teama sa nu ma doara mai rau dupa pregnyl;
miruna - si sotul meu are oligoospermie, sper sa nu fie probleme si la fertilizat, mersi pt. urarile de bine;
pupici
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !
dariaioanaxx spune:
Carmanuia - te pup si Dumnezeu sa ti dea putere sa mergi mai departe pana la victorie !
pupici
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !
Moniland spune:
Daria, stai linistita ca nu va mai creste estradiolul. Ai valoarea cea mai buna cu sanse mari sa se prinda puiutii.
Metformin am luat din ziua 1 a CM in conditiile in care am inceput cu diphereline in ziua 21 si am luat pana la punctie, cred.
La valoarea de 5000 in timpul tratamentului eu aveam o armata de foliculi ~ 40 buc. Iti dai seama ca exista totusi un risc, pe cand la tine acesta e minim tinand cont de nr. foliculilor.
Blanche25 spune:
Carmanuia nu pot sa cred .....imi pare tare rau...sa iti dea Dumnezeu puterea de a trece peste