Treburile casnice - impreuna?
Raspunsuri - Pagina 7
nona_denis spune:
Cristiama , total de acord cu tine in ce priveste modalitatea de a "convinge" sotul. Poate nu e cea mai normala cale, dar cu siguranta da roade. Si cum interesul meu este sa faca, nu sa purtam discutii lungi despre responsabilitate si mai stiu eu ce... chiar aplic metoda.
Cu sosetele , e naspa. Aici chiar nu exista cale ... E defect pur barbatesc si nu are leac. Le strange dupa ce ma vede cum ma uit lung la ele, dar va dati seama ca de cele mai multe ori nu il prind cand le arunca.
Mami de Denisache
Guestus spune:
Hai serios....chiar e asa mare problema ca lasa domnul 2 sosete aruncate prin casa? e vorba de 2 sosete...2...daca ar avea 20 picioare as mai zice ca este casa plina...dar 2?
nona_denis spune:
Pai daca nu s-ar lua masuri nu ar fii numai doua sosete, le-ar insotii si pantalonii, tricoul, etc.
Sincer, daca ar avea 20 de picioare, cred ca mi-as da demisia!!!!!!!!
Mami de Denisache
nadira spune:
Guestus, insisti cam mult cu sosetele alea... vrei sa ne convingi cumva ca altceva nu mai faci intr-o zi decat sa-ti schimbi sosetele......,dar farfuriile din care mananci, dar firimiturile si alte resturi de la masa, dar prosopul cu care te stergi dupa fiecare dus, dar pasta de dinti intinsa in cel mai bun caz pe lavoar, dar hartiile de pe birou care ajung te miri unde prin casa, dar farfuria uitata pe noptiera, dar perdeaua lasata trasa neglijent intr-o parte, dar urmele lasate pe parchet sau covor de pantofi, dar praful ce se asterne in casa intr-o zi si altele......, dar daca mai ai 1-2 copii...., si daca trebuie sa speli nenumarate ture de haine, sa calci nenumarate camasi, sa impachetezi si despachetezi macar o data pe saptamana bagajele lui, sa faci la 2 zile mancare...oare in ce te transformi? nu cumva intr-o servitoare...
In concluzie, daca tot nu participi cu nimic la treburile casei inseamna ca iti permiti sa platesti pe cineva sa-ti faca menajul...
Guestus spune:
sint plictisit sa tot aud plingeri aici pe forum...ca fac aia si aia si aia...e..are cineva curaj sa mearga cu lista la Domnul ...miine dai cu aspiratorul..miine iti calci camasile ..etc?
daca nu ai curaj sa faci asta inseamna ca-ti meriti soarta ...lumea asta e facuta sa fie condusa ..acum de tine depinde unde te pozitionezi
sdaniela spune:
Saptamana trecuta m-am suparat tare si am inceput sa vars lacrimi de crocodil si sa o fac pe victima ca el abuzeaza de iubirea mea etc... Si el cum nu suporta sa vada cum imi curg mie lacrimi dib=n cauza lui a inceput sa stranga dupa el... WOW minune mare!! Dar ca orice minune a durat 2 zile, nu trei ca de obicei.
Acuma iara pratica sportul asta a lasatului lucrurilor peste tot.
Mai are si prostul obicei ca se descalta sub masa si baga sosetele in papuci ca nici nu le gasesc sa le bag la sapalat si dupa aia zice ca iubi nu ai spalat o soseta neagra.
Asta e. E al meu dar sper ca incet incet tot o sa il fac sa inteleaga sa se lase de sportul asta.
cristiama spune:
Guestus,
Cred ca-ti cam surade modelul asta cu nevasta care sa-ti spuna "Domnul" cu litera mare, normal, care sa stea cu lista de activitati tremurand in mana si sa nu indrazneasca sa ti-o dea de frica, mai bine isi plange lacrimile in timp ce-ti calca camasile si ... sa nu uit aduna sosetele.
bine ca nu folosesti decat o pereche pe zi!
Dar ce te faci daca dai peste o nevasta mai putin supusa si dupa a trei pereche de sosete adunate urmatoarele zboara pe geam?
Si nu numai ca nu indrazneste sa-ti spuna sa-ti calci camasile dar nici nu se gandeste sa puna in aceeasi masina cu bluzele ei delicate camasile tale cam mirositoare, darmite sa le calce!
Una care cand intrebi ce-i de mancare iti spune sa-i iei si ei pui cu susan cand faci comanda!
Eu iti doresc sa-ti gasesti una care sa-ti spuna "Domnule" cu voce tremuranda. Dar esti sigur ca vei fi fericit?
Pana la urma defapt asta conteaza intr-o relatie, nu dunga de la camasi, geamurile fara pata si cele mai minunate sarmalute!
Guestus spune:
quote:
Originally posted by cristiama
Eu iti doresc sa-ti gasesti una care sa-ti spuna "Domnule" cu voce tremuranda. Dar esti sigur ca vei fi fericit?
Pana la urma defapt asta conteaza intr-o relatie, nu dunga de la camasi, geamurile fara pata si cele mai minunate sarmalute!
cristiama
da sa aiba 19 ani nu-mi doresti...este?
serios vb.....sinteti asa de incrincenate incit nici nu ma mir ca sta Domnul pe canapea si se uita la meci in loc sa va ajute.
ocebine spune:
quote:
Originally posted by Guestus
sint plictisit sa tot aud plingeri aici pe forum...ca fac aia si aia si aia...e..are cineva curaj sa mearga cu lista la Domnul ...miine dai cu aspiratorul..miine iti calci camasile ..etc?
daca nu ai curaj sa faci asta inseamna ca-ti meriti soarta ...lumea asta e facuta sa fie condusa ..acum de tine depinde unde te pozitionezi
Exact...cine are urechi sa auda.
As adauga, orice invat are si dezvat.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."