Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 59
Raspunsuri - Pagina 18
tamaryllis spune:
Buna fetelor!
Nu prea am mai scris, dar v-am urmarit in continuare. Noutati nu am. O sa merg in iunie la monitorizare (deja m-am programat) si nu mi-a zis nimic de genul ca si-ar fi schimbat adresa, sau sa merg la cabinetul cel nou.Ma gandesc ca o sa fac si eu laparo peste 2 luni.
Singura luna de monitorizare mi-a aratat ca foliculii au crescut, insa nu s-au spart singuri, ci cu pregnyl. Sunt curioasa daca nu mi-as fi facut pregnyl daca s-ar fi spart pana la urma, dar nu atat de curioasa incat sa mai pierd timp si bani cu drumuri mai multe la Bucuresti. O fi asta problema mea? Caci la testele de ovulatie nu mi-a iesit niciodata a 2-a linie mai colorata decat prima.
toate fetele si
felix ca ti-ai adus aminte de mine
felix76 spune:
Tamy, testele de ovulatie e apa de ploaie si bani dejaba. Mai bine monito, eu credca se sparg si fara pregnyl, altfel se vedeau chisturi la echo...
Lali, imi pare rau de banuti! Macar de ai ramane tu gravi! Sa aveti vreme buna la mare! Sper veniti 3!
Pup fetele,
Felix
mmc_nd spune:
Fetelor, am nevoie de sfatul vostru. Eu ar trebui sa incep azi monitorizare, dar daca ma duc azi, probabil ma cheama sambata si as fi vrut sa plec din Bucuresti pentru 1 zi. Se poate oare sa merg duminica la echo? N-as vrea sa-l supar pe dr.T... Ce ziceti, sa-l intreb? Sau se merg maine, poate ma cheama luni
.
ubirica spune:
mmc_nd, eu la ultima monitorizare am fost chemata si duminica dimineata la elias, deci cred ca se poate.Vb cu Ramona sau cu el la telefon, nu are de ce sa se supere.
felix76 spune:
Mmc, bine ai revenit! Am vazut eu pe alt subiect ca te stimulezi cu gonal... Ia zi-mi cum e cand te injectezi? Faci inseminare asa-i? Si io ma apuc de la ciclul urmator tot pentru inseminare desi tot sper ca nu va mai fi nevoie...
Tutu, stiu ca vine si duminica la cabinetul lui, pe mine m-a chemat pentru inseminare intr-o duminica... Dar bine ar fi sa il suni pe el personal sa vorbiti...
Pupacesc fetele,
Felix
magdita spune:
Mmc_nd
, daca esti dupa stimulare, ar trebui sa mergi azi, stii ca la stimulare trebuie o supraveghere mai stricta. Daca nu esti la stimulare, cred ca poti merge maine si duminica sau luni. Bafta multa si foliculi grasuni!
Chiar vroiam sa te intreb, tu cate IA ai facut? Si au fost toate stimulate cu clomifen? Ca ma gandeam la Bebekome, careia i-a reusit a patra IA acum cateva luni, insa nici la ea nu stiu cu ce a fost stimulata aceasta IA reusita! Banuiesc ca nu cu clomifen, ci cu gonal sau menopur. Chiar vroiam sa te intreb lucrurile astea pentru ca stiu ca sunteti prietene si poate stii. Si ne spui si noua
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
lalitica2000 spune:
am uitat sa va spun ca ieri cand m-am dus sa-mi fac testul papanicolau mi-a descoperit niste condiloame. se pare ca am contactat virusul HPV.Nici n-am stiut ca am asa ceva, ca nu aveam nici un simptom si nici nu mi se parea ceva anormal, dar la colcoscopie s-au vazut ca niste bubite mici iar acum tre sa iau niste pastile pentru cresterea imunitatii si va trebui sa ma tot duc la control ca sa mi le cauterizeze. Numai asta imi mai lipsea. Se pare ca odata cu tratamentul condiloamele vor disparea dar raman pe veci cu virusul. va trebui sa-mi fac mai incolo si testul HPV sa vad ce fel de tulpini am. acum m-am apucat sa citesc pe net despre toata povestea asta, sa stiu si eu mai multe.
ce bine ar fi daca ne-am intoarce trei de la mare...ar fi un cadou aniversar de nunta foarte frumos. Noi pe 3 iunie implinim 2 ani de casnicie si mergem sa ne sarbatorim la mare cu mai multi prieteni.
magdita spune:
Vad ca Feli
e mai informata decat mine. Da-ne mai multe detalii, ca suntem mai multe cu IA in plan, acum sau in urmatoarele luni.
Bafta multa la IA, sa iti ajute Bunul Dumnezeu sa iti reuseasca
.
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
magdita spune:
quote:
Originally posted by lalitica2000
am uitat sa va spun ca ieri cand m-am dus sa-mi fac testul papanicolau mi-a descoperit niste condiloame. se pare ca am contactat virusul HPV.Nici n-am stiut ca am asa ceva, ca nu aveam nici un simptom si nici nu mi se parea ceva anormal, dar la colcoscopie s-au vazut ca niste bubite mici iar acum tre sa iau niste pastile pentru cresterea imunitatii si va trebui sa ma tot duc la control ca sa mi le cauterizeze. Numai asta imi mai lipsea. Se pare ca odata cu tratamentul condiloamele vor disparea dar raman pe veci cu virusul. va trebui sa-mi fac mai incolo si testul HPV sa vad ce fel de tulpini am. acum m-am apucat sa citesc pe net despre toata povestea asta, sa stiu si eu mai multe.
ce bine ar fi daca ne-am intoarce trei de la mare...ar fi un cadou aniversar de nunta foarte frumos. Noi pe 3 iunie implinim 2 ani de casnicie si mergem sa ne sarbatorim la mare cu mai multi prieteni.
Lali
, imi pare rau sa aud asta. Eu zic sa nu cauterizezi nimic pana nu vorbesti si cu Tutu. Iti urez sa te intorci cu bebe in burtica de la mare
!!!Doamne ajuta tuturor

magdita
mmc_nd spune:
Multumesc pentru informatii! Am sa merg azi si sa vad ce zice, daca pot veni duminica. Eu fac acum stimulare cu Gonal - nu e mare chestie sa iti faci injectia singura.
Eu am mai facut 3 IA cu stimulare cu Clomifen, dar am reactionat din ce in ce mai ciudat (nu mi se spargeau foliculii) si de aceea am schimbat tratamentul.
Va pup pe toate!