Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 59

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Lali, imi pare rau de ce ti se intampla. Magdita zice bine, nu cauteriza pana nu vorbesti cu Tutu. Dupa cauterizare este posibil sa ai interdictie temporara de a face bebe...Testeaza-te sa nu fie tulpina din aia care da cancer de col...

Mmc, zici ca e usor sa faci injectiile. Mie mi-a dat sa imi fac cate 75 ui in zilele 3-6 iar in z 8 sa ma duc la echo. Fetele, ce-o fi cu clomifenul asta de reactionam asa aiurea la el? Nu ar fi mai bine sa ne dea din start gonal sau menogon, sa nu ne mai chinuim cu altele? Abia astept sa ne spui ce a vazut Tutu pe echo! Iti tin pumnii stransi!

Pup fetele,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Mmc_nd, tinem pumnii stransi, stransi sa iti reuseasca IA !!!

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

lali, eu am avut hpv acum 3 ani , am fost la doctorita Mihaela Badea de la Micomi, doctorita in care Tutu are mare incredere in probleme de col, colposcopii...genotipare hpv, mi-a explicat ca tratamentul de intarire a imunitatii care se recomanda in Hpv se bate cap in cap cu fertilitatea. Sfatul meu e sa vorbesti cu Tutu, inainte de toate. Acele condiloame se rezolva ori cu laser, ori cu electrocauterizare ori prin aplicarea unei solutii care arde. Hpv nu afecteaza pe bebe si chiar daca ramai si ai condiloame , ele se pot trata cu o solutie care e recomandata in sarcina. Numai in cazurile in care gravida prezinta condiloame care sangereaza si sunt mari se recomanda cezariana. O sa te ingrozesti ce scrie pe net de virusul asta, nu e dracu asa de negrul, crede-ma, eu de cand le-am electrocauterizat acum 3 ani nu au mai aparut si am facut si colposcopii si genotipare hpv, si papanicolau, si au iesit toate negative.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

ubirica, merci de informatii. am citit si eu pe net de clinica asta si mi s-a parut tare interesanta si OK.

mi-a dat si mie ieri cu ceva solutie pe ele, care ustura putin, care zicea ca le arde si ca la un moment dat or sa se desprinda singure. pana una alta o sa ma duc sa-mi fac si testul HPV

si eu m-am gandit sa-i spun lui Tutu, sa-mi zica si el parerea lui. acum nu stiu ce sa fac, dr de ieri mi-a dat niste pastile Isoprinosine, pentru cresterea imunitatii, voi ce ziceti, sa le iau, sau sa astept pina luni cand o sa ajung la Tutu? Ma gandesc ca daca sunt pentru intarirea imunitatii n-ar trebui sa-mi faca rau.
Oricum o sa vad luni ce imi va zice Tutu si o sa-l intreb unde imi recomanda el sa-mi fac testul HPV, deoarece am inteles ca nu sunt multe laboratoare care fac asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

si eu fetele azi!Intrebase cineva ce acid folic iau, acum nu-l am la mine, dar am sa ma uit acasa.Si eu am fost chemata la Tutu intr-o duminica, la spital, era de garda, dar am vb cu el personal de joi, i-am spus ca ziua 10a pica sambata si mi-a zis sa vin vineri apoi duminica la spital, cred ca ne cheama sin in fctie da garziaspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

lalitica, sfatul meu e sa nu iei nimic pana nu vorbesti cu Tutu, nu are ce sa se intample in cateva zile.
Mie doctorita Badea mi-a spus clar ca toate tratamentele de imunitate care se recomanda in hpv nu dau bine cu fertilitatea la femei. Eu cred (subliniez ca asta am dedus eu )ca acest tratament pt imuntate reuseste sa respnga tot ceea ce inseamna corp strain pt organismul tau, deci si spermatozoizi. Stiu de la doctorita Badea ca cel mai eficient tratament se face cu Aldara, un medicament ce nu se gaseste in Romania. Important e sa vezi daca ai radacini acele radacini cancerigene care duc la o predispozitie catre cancer de col. Eu am avut condiloame mici la intrerea in vagin, colul nu mi-a fost afectat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

salut fetelor. iaca am fost cam lenesa azi nu am prea scris dar v-am citit ttoate mesajele.
mmc bafta la IA
magdita , felix, lali, mada si restul tutunicilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Lali... asculta fetele ca stiu ele ce spun, fugutza la tutu, sigur o sa fie bine.
mmc..tinem pumnii

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

ce m-as face io fara voi....va multumesc la toate pentru sustinere

daca tot am stat atat fara sa stiu de HPV pot sa mai astept 3 zile pana luni cand merg la Tutu, sa vedem ce zice si el.

nici eu nu am colul afectat ci am si eu niste chestii mici, ca eu cu ochiul liber nici nu le-am sesizat, doar ca eu le am atat inauntru cat si in afara vaginului.cica ar fi destul de multe.

pup you all,

lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Lali, deocamdata nu te mai gandi la asta, vine week-endul si pleci mare
Sa va distrati, sa va simtiti bine, sa va relaxati si sa va iubiti
Happy Anniversary

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului