Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 59
Raspunsuri - Pagina 17
felix76 spune:
Ubi, ovarul te poate intepa si de la corpul galben care se formeaza in urma spargerii foliculului...
Pup
Felix
felix76 spune:
Machus, scumpinel puiu din pozici! Sa fie sanatos si sa creasca mare!
Ubi, da, te poate intepa chiar si la 5 zile de a spargere, stai linistita! Daca intepaturile continua, poti sa iei no-spa!
Felix
magdita spune:
Neata iubitele mele,
Feli
, multumim pentru tratatia de dimineata. Bun ceiutz![]()
Crisarh
, eu tot caut acifol ( Zentiva ) care era de 5mg, insa nu se mai gaseste in farmacii momentan. Asa ca iau de 1mg. Este adevarat ca nu e nevoie decat de 0,4 mg, insa eu asa am luat mereu de 5mg. Pana la urma e vitamina B9 si nu face rau.
Mada, Rocsy, Lali, Ubi, Machus

Pup toate fetele si va urez o zi excelenta !
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
mada23 spune:
Machus...
e un scump finutul tau , sa va traiasca si parintilor sa le dea Dumnezeu sanatate pentru gestul minunat care l-au facut, sa se bucure de Mihnea .
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

felix76 spune:
Fetele, intrebare intrebatoare: ce stiti? Tutu isi schimba adresa de consultatii la noua clinica? Daca da, rog stiutoarele sa o posteze!
Si alta intrebare: pleaca pe undeva Tutu in iunie? Nu de alta dar daca nu se lasa cu ochisori luna asta, va trebui sa incep gonalul din z 3...
Scuzati varsta intrebarilor!!!
Pupici pentru fetici,
Felix
lalitica2000 spune:
neatza dragele mele tutunici,
am fost aseara la cabinet, dar pentru ca am ajuns tarziu, pe la 8 fara ceva, tutu nu m-a mai luat ca trebuia sa plece la o nastere drept pentru care am fost de dimineata la spital.
ziua 11: folicul de 16,9 - tot ovarul stang lucreaza si de data asta
endometrul este de 7,9. Mi-a zis sa prestez maine seara si sambata la 8 sa ma prezint la spital, doar ca eu sambata voi fi la mare, asa ca n-am cum sa ajung la spital. Dupa cum arata cifrele cred ca luna asta voi ovula mai repede de ziua16, cum s-a intamplat acum la ultima monitorizare. O sa ma mai duc luni dimineata la spital sa vad daca s-a spart.
Cand sa plec am vrut sa-i dau 150 ron, cat e monitorizarea, dar mi-a zis sa ii dau data viitoare si mi-am bagat banii in buzunar si pe drum i-am pierdut. Asa ca monitorizarea de luna asta (vizita de azi si cea care va fi luni) ma vor costa 300 ron pina la urma. Ce sa-i faci daca n-am fost atenta... oricum asta sa fie cea mai mare problema....
Felix, analizele de ieri mi le-am facut la o clinica particulara care e mai aproape de casa mea: ROMAR. Consultatia este 60 ron iar fiecare test e in jur de 35 ron. Peste 10 zile voi avea si rezulatelele.
va
si sa auzim numai de bine
lalitica2000 spune:
felix, eu stiu ca cel putin o perioada va merge in paralel atat cu cabinetul cat si cu clinica.
magdita spune:
Lali
, imi pare rau ca ai pierdut banutzii![]()
Insa ma bucur ca ovulezi natural, ceea ce e ff bine. Sunt multe fete care au probleme cu ovulatia. Si la mine, la toate monitorizarile, nu s-a vazut activitate buna decat la un singur ovar, cel drept. S-a vazut si la cel stang intr-o singura luna un folicul de 14.5mm, insa tot la aceeasi monitorizare aveam si unul pe ovarul drept, mai mare, care s-a si spart. Asta de pe stangul s-a resorbit in urmatoarele zile, cand am fost la eco. Oricum ar fi, numai sa vina bebe, ca il asteptam cu inima deschisa
Mergi la mare, hah? Distractie placuta si cu spor
![]()
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze