Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 59

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Fetelor sunteti toate asa dragute! multumesc pt. raspuns pe toateva doresc la fiecare cate unul mic in burtik in iunieaspiranta la

Mergi la inceput

Fetelor sunteti toate asa dragute! multumesc pt. raspuns pe toateva doresc la fiecare cate unul mic in burtik in iunie si forte noi pentru anaconda aspiranta la

Mergi la inceput

Si acum alta intrebare: Am gasit la farmacie de cele mai multe ori acid folic numai de 5 mg (miligrame), o singura data am gasit de 1 mg. Am inteles ca doza recomandata e de 400 micrograme (adica 0.4 miligrame)Daca nu gasesc de 1mg, se poate lua si de 5mg? Voi ce ati aflat? E prea mult?Eu am luat anul trecut numai de 5mg pt ca numai asa gaseam, chiar farmacista imi spunea ca nu exista mai putin. Recunosc ca nu am patit nimic.aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

crisarh,, ma mir ca ai gasit acifol (adica acid folic de 5mg), eu in ultimul timp numai de 1 mg am gasit.

Doza necesara organismului e de 0.4 mg, insa sunt persoane carora le trebuie o doza mai mare de 0.4 a.i. sa poata absorbi 0.4.
Acidul folic (VIT B9) in exces se elimina prin urina, stai linistita corpul tau va retine cat e necesar, restul o sa-l elimini..o sa urinezi mai des atata tot. E printre putinele vitamine care in exces se elimina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fetele, haideti la cafeluta, ceiut, laptic!

Crisarh, ce aid folic iei, de cine e produs? Au inceput sa aduca din nou din ala facut la Antibiotice Iasi?

Eu am gasit unul facut parca de Arena, de 1 mg.

Anaconda, imi pare nespus de rau, acum mai trebuie sa treci si printr-un curetaj.... Offf.

Lali, sper sa ne dai vesti bune! Unde iti facic tu aceste ultime analize? Te intreb pentru ca m-ar tenta si pe mine, mai ales ca am si un pui de rana pe col...

Bebe, si mie mi-ar place sa il vad pe Tutu asaltat... Iti dai seama cate nasteri deodata o sa aibe saracutul???

Magdita, am trecut si eu cu ochii pe la odisee. Impresionant miracol! Doua celule si peste 9 luni un OM. Da, vizualizarea e buna, cateodata inchid ochii si parca o simt pe bebe la mine in brate! E o fetita blonda cu ochi verzi. Cu siguranta asa va fi.

Rocsy, ce mai faci? Tatal tau e mai bine, sper!

Sorme`o, tragi chiulu! Parca ti-am zis sa treci iar in cercurile noastre inalte....

Tamy, Pamy, pe unde imi umblati fetele?

Fire, ce ti-a zis nenea doctoru?

Ubi,Madut, pup fete dragute.

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Neatzaaaaaaaaaaaaa
Feli..multam pentru laptic
Rocsy... fetitza rusinoasa, nu te mai ascunde
Ana... multa rugaciune pentru tine
Ubi, Magdita, Georgi, Crisarh

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Zenobia...mii de si pentru tine

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Buna dimineatza,
bun ceiucul Felix.
Eu beau ceai de matase de porumb cu codite de cirese preventiv. (ultima urocultura mi-a iesit negativa si vreau sa ma pazesc de o alta infectie urinara)

Pe 6 iunie finutzul meu implineste 1 anisor si ma pregatesc sa-i tai motul.
Daca doriti sa il vedeti pe blogul cumatrului meu sunt multe poze.
http://mitikd.blogspot.com/2008_05_01_archive.html

Pupici la tutunici !

Anul acesta s-a intamplat

http://md.lilypie.com/mQ83p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

Neata tuturor tutunicilor, fara exceptie !! buna cafeluta!!
De dimineata ma inteapa un ovar azi ziua 25, ovulatia am auvut-o in ziua 20, nu cred ca e de bine, cred iau degeaba utrogestanul ala ca nu ca are ce sa fixeza nici luna asta.
Abia astept sa treca inca doua luni sa ajung sa fac si eu laparo, poate am mai multe sanse, acum nu imi e frica pentru ca m-ati incurajat voi

Mergi la inceput