Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 59
Raspunsuri - Pagina 15
crisarh spune:
Eu sunt acum la a3 a monitorizare, si pe 2 iunie ar trebui sa vina rusii , dar sper sa nu mai vina, ca si eu ii astept cu bata.Daca totusi vin, ma asteapta o laparoscopie "si atunci sigur ramai insarcinata" asa a zis dr.T
aspiranta la
felix76 spune:
Fetele, eu NU astept rusii. Oricum sunt in perioada fertila si prestam la greu. Sper sa nimerim luna asta...
Crisarh, poti sa iei acid folic. Eu iau de 3 ani ca sa nu ma prinda bebe nepregatita...Pap orice si mai si beu cateodata...Mamaaaaa, sunt alcoholica! Pana la urma nu poti sa te restrictionezi 100%.
Rocsy, si eu vreau vesti bune, cred ca euforia asta a noastra e de bine, face bine la pisihic...
Pupacesc fetele si ne "vedem" maine!
Felix
fireyes spune:
si eu zic ca n-are sens sa te abtii de la tot ce iti face placere, e bine sa nu exagerezi, ca la orice si f ponderat cu lucrurile de care stii ca iti fac rau.
eu asa am reactionat la inceput, cand au aparut problemele, am taiat tot ce era nociv de pe lista
si iata-ma dupa 1 an aproape fara BB... acum gandesc si eu la rece, daca totul o sa dureze 10 ani, eu ce o sa fac, nu o sa mai traiesc 10 ani??
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
magdita spune:
Feli
, cand aparui io, plecasi tu
Eram pe Dc, citeam Odiseea sarcinii in 40 saptamani. Am mai avut o tentativa sa o citesc, dar n-o citeam decat pana la saptamana 4, ca mai departe ziceam ca n-are rost, ca nu eram insarcinata. Insa azi asa ma gandii sa citesc tot.
Si imi dau lacrimile citind despre dezvoltarea bebelusului
. Si ma simt asa bine si sunt relaxata si increzatoare si vizualizez
si sunt convinsa ca intr-o zi voi trai aceasta odisee
.
Crisarh
, ia acid folic cu incredere, si eu iau de ani de zile, cu mici intreruperi, insa de anul trecut iau zilnic.
Rocsy
, nu-i mai astepta pe urati ca nu vin !!!
Fireyes
, te inteleg perfect. Eu zic ca toate sa fie cu masura, sa facem lucruri care ne binedispun, sa mancam ce ne place( cu masura, ma repet ), sa bem si un pahar de bere rece
daca avem pofta si o cafeluta dimineata, ca pana la urma o viata avem si nu e cazul sa treaca pe langa noi, sa nu simtim ca traim. Si cu ajutorul lui Dumnezeu va veni si bebe la timpul lui.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
anaconda2 spune:
Am fost la eco ....nici o schimbare . Nici nu-mi mai faceam sperante , era de asteptat....
Sambata dimineata merg la chiuretaj .
Apoi , la primul cm , o iau de la capat .
Cu incredere si speranta .
bebe2008 spune:
Felix76
Multumesc pt gandurile tale frumoase. La fel doresc si eu fiecareia dintre voi. Daca ar fi posibil luna iunie sa fie luna gravidelor, paciente ale lui Tutu. Ma prapadesc de ras imaginandu-mi cum l-ati alerga toate din 2 in 2 sapt la cabinet....iar el sa nu mai stie cum sa faca cu programarile....
Ar fi extraordinar
Fetelor...neuronul meu de gravida ....nu dati cu rosii
Machus
multumesc mult pt informatie!
Magdi
astept vesti gravidoase !!!!!!!!!!!!
lalitica2000 spune:
am lipsit si eu o juma de zi si ati mai umplut 5 pagini...bravo voua... tare mult imi place cand e animat forumul
fetelor,merci de vorbele bune.maine am sa va anunt cum sta treaba, sa vedem luna asta care ovar lucreaza.
acum ma grabesc, ca de la 4 m-am programat la un alt cabinet particular ca sa imi fac testul papanicolau,secretia si cultura de col. V-am zis eu mai demult ca ma apuc sa-mi fac tot felul de analize, chiar daca Tutu nu mi-a zis nimic, asa pentru linistea mea sufleteasca. Din toate analizele pe care mi le-am propus sa le fac (si care ua iesit OK toate), doar astea mi-au mai ramas.
va pupicesc si ne ''revedem'' maine
magdita spune:
Ana
, suntem toate alaturi de tine !![]()
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."